XL Japan Kanazawa Sanraku Facade (2)
Kanazawa, Japan

The Hotel Sanraku Kanazawa

Elegant hotel i gåafstand til Kanazawas attraktioner

Traditionelle tehuse. Samuraier. Kanazawa Castle. På hotel Sanraku bor I rummelige værelser i stilfulde omgivelser og tæt på alle Kanazawas bedste oplevelser. Og så kan I glæde jer til autentisk japansk fine dining på hotellets restaurant. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fredfyldt og elegant hotel

Sanraku er indbegrebet af japansk elegance. Allerede fra I træder ind i hotellets dekorative gårdhave, bydes I velkommen af et smukt iscenesat vandfald og blomster, der tilpasses til årstiden. I Japan er det nemlig ikke kun det stramme formsprog og de luksuriøse materialer, der skaber et rum, det er også lydene, duftene og stemningen. Alle elementer bidrager til at skabe harmoni og velvære. I kan se frem til et ophold på et hotel, hvor alt er mesterligt udført fra værelserne, til restauranten og lobbyen. 

Kizahashi vækker sanserne

Nyd showet. For på hotellets restaurant tryller kokkene med de friske lokale råvarer fra byens madmarked, Omicho, lige foran jer. Drømmer I om teppanyaki, tempura, sushi eller en af restaurant Kizahashis signaturretter såsom Noto Beef, så kan I godt glæde jer til autentisk, japansk fine dining. Og skal der lidt vin til, så står sommelieren klar med nogle velkvalificerede anbefalinger. Måske er det nu, I skal prøve den lokalt bryggede sake? Får I lyst til en cocktail eller lidt snacks i løbet af eftermiddagen eller aftenen, kan I gøre det til tonerne af live pianomusik i den stemningsfulde loungebar Saison.

Luksuriøse, rummelige værelser

Se frem til stilfuldt indrettede hotelværelser og suiter med kvalitetssenge, siddeområde og lækre badeværelser med rainshowerbruser og badekar. Sanraku har i alt 212 værelser og 13 suiter fordelt på flere værelseskategorier; hvor Superior rooms, Garden rooms og Club rooms ligger på ca. 32-35 m2, mens Suiterne, der har separat soveværelse og en smukt møbleret stue, ligger på 66 m2. Er I en større familie eller vennegruppe, er det muligt at bo i to sammenhængende værelser eller at slå en suite og naboværelset sammen, så I har separate soveværelser, men deler en fælles stue. Værelserne er bl.a. udstyret med køleskab, wi-fi, 55’ TV, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks, badeprodukter, føntørrer og pyjamas.

Samuraier, te-ritualer og kunst

Glæd jer til at gå på opdagelse i Kanazawa; der er så meget at opleve, og I bor tæt på byens allerstørste attraktioner. Et kvarters gang fra hotellet finder I Higashi Chaya, et af Kanazawas velbevarede historiske kvarterer, hvor I næsten skal prøve at drikke te i et af de traditionelle tehuse, og I må heller ikke gå glip af samurai-distriktet, Nagamachi, som ligger tæt på det imponerende Kanazawa Castle eller den smukke Kenrokuen Garden. Smag jer gennem den japanske madkultur på det berømte madmarked, Omicho, tæt på hotellet, og hvis I er til moderne, progressiv kunst og arkitektur ligger The 21st Century Museum of Contemporary Art blot 7 min. i bil derfra. 

Xl Japan Kanazawa District Geisha Girls
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Hiroshima Miyajima Island Itsukushima Shrine Torii Arch
Kyoto, Japan, Asien

Kompromisløst eventyr i Japan

20 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide

Bo i traditionel ryokan med varme kilder og exceptionel gastronomi

Cykeltur i Takayamas rismarker og kajak i Hiroshimabugten

Vandring ad Nakasendo-postruten i de Japanske Alpers storslåede natur

Geishahuse, samuraikvarterer og smukke templer i Kyoto og Kanazawa

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.