Xl Japan Hiroshima Miyajima Island Torii Arch 3

Kompromisløst eventyr i Japan

Kompromisløst eventyr i Japan

20 dage fra 51.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Bjerge, byer, kultur og kajak. Det ultimative møde med Japans fortid og nutid

Japans storbyer og storslåede natur udfolder sig for jer på denne rundrejse, hvor I på nærmeste hold oplever, hvordan ældgamle skikke holdes i hævd, mens teknologien suser afsted med 320 km/t på shinkansens skinner.

Glæd jer til

 • Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide
 • Bo i traditionel ryokan med varme kilder og exceptionel gastronomi
 • Cykeltur i Takayamas rismarker og kajak i Hiroshimabugten
 • Vandring ad Nakasendo-postruten i de Japanske Alpers storslåede natur
 • Geishahuse, samuraikvarterer og smukke templer i Kyoto og Kanazawa

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 3 nætter på Tokyo 3 Højdepunkter Smag på det lokale køkken på guidet Streetfood-tour og udforsk byen bag facaden. Smag på det lokale køkken på guidet Streetfood-tour og udforsk byen bag facaden.
Matsumoto 2 nætter på Matsumoto 2 Højdepunkter Besøg Matsumoto-slottet i gåafstand fra byens historiske handelskvarter, Nakamachi-dori og vandre i billedskønne omgivelser blandt brusende floder, hængebroer og aktive vulkaner. Besøg Matsumoto-slottet i gåafstand fra byens historiske handelskvarter, Nakamachi-dori og vandre i billedskønne omgivelser blandt brusende floder, hængebroer og aktive vulkaner.
Kiso-Fukushima 2 nætter på Kiso-Fukushima 2 Højdepunkter Bo i autentiske rammer fyldt med kulturtraditioner og gå den historiske Nakasendo-postrute. Bo i autentiske rammer fyldt med kulturtraditioner og gå den historiske Nakasendo-postrute.
Takayama 2 nætter på Takayama 2 Højdepunkter Udforsk rismarker, templer og historiske træhuse med en guidet cykeltur rundt i Hida-Furukawa. Udforsk rismarker, templer og historiske træhuse med en guidet cykeltur rundt i Hida-Furukawa.
Kanazawa 2 nætter på Kanazawa 2 Højdepunkter Fordyb jer i Japans kulturelle og kunstneriske hovedstad med traditionelle teceremonier, geishaer og samuraier. Fordyb jer i Japans kulturelle og kunstneriske hovedstad med traditionelle teceremonier, geishaer og samuraier.
Hiroshima 3 nætter på Hiroshima 3 Højdepunkter Oplev tempeløen Miyajima i kajak og besøg Hiroshimas fredsmindesmærke, Genbaku Dome. Oplev tempeløen Miyajima i kajak og besøg Hiroshimas fredsmindesmærke, Genbaku Dome.
Kyoto 4 nætter på Kyoto 4 Højdepunkter Prøv kræfter med at lave den japanske delikatesse mochi og gå på opdagelse i den pulserende storby på egen hånd. Prøv kræfter med at lave den japanske delikatesse mochi og gå på opdagelse i den pulserende storby på egen hånd.
Xl Japan Tokyo Sumo Training Wrestling
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Storslået natur og ældgammel kultur

Tag på en rejse til Japan, hvor storslåede naturoplevelser til fods, på cykel og i kajak kombineres med kulinariske og kulturelle eventyr i Japans gamle hovedstæder. I skal både prøve at bo i traditionel ryokan, besøge UNESCO-listede bjerglandsbyer, hvor tiden har stået stille, og i Hiroshima fornemme et samfund, der stadig forsøger at hele sig selv.     

Udenom turisterne og bag facaden

Selvom I kommer godt omkring seværdighederne i hver by, går I ikke nødvendigvis i de andre turisters fodspor. Tværtimod. I Hiroshima putter vores instruktør jer fx i en kajak og lader jer padle ud til øen Miyajima, hvor I oplever Itsukushima-templet fra havsiden uden andre turister omkring jer. 

Oplev japanske skikke på en ægte Ryokan

Et ophold på en ryokan er en mulighed for at fordybe sig i traditionelle, japanske skikke, og I skal selvfølgelig bo på en af dem, som japanerne selv rejser langt efter. Glæd jer til at bade i de varme kilder og spise en udsøgt, flerretters kaiseki-middag.  

Flere oplevelser - mere kvalitet

Aktivitetsniveauet er højt på denne rejse, for I skal have det hele med, og med selvguidede udflugter og gode 3* hoteller holder vi prisen nede. Japan er nemlig ikke det mest budgetvenlige rejsemål, men til gengæld er kvaliteten af hoteller og spisesteder høj sammenlignet med andre asiatiske lande.

Tag en snak med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker for rejsen til Japan. Vi kender Japan og skræddersyer rejsen, så den passer til jer.

Xl Japan Kanazawa District Geisha Girls
Xl Japan Kyoto Cook School Bento Box
Xl Japan Hida Rice Field Workers Planting
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I lufthavnen i Tokyo mødes I af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som sørger for, I kommer ind til centrum af Tokyo og jeres hotel, Hotel Gracery Shinjuku 3+*.

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i hotellets lobby for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på spørgsmål etc. Guiden kan også hjælpe med at aktivere jeres togpas, reservere pladsbilletter, introducere jer til metrosystemet, nærområdet etc. 

Xl Japan Tokyo Hotel Gracery Shinjuku Exterior Godzilla
Xl Japan Tokyo Hotel Gracery Shinjuku Lounge
Xl Japan Tokyo Hotel Gracery Shinjuku Twin Bed Room

Lander I om eftermiddagen/aftenen, kommer guiden i stedet den følgende morgen.

Resten af dagen er på egen hånd, og kun få minutters gang fra hotellet finder I Shinjukus metrostation, som forbinder jer til hele Tokyo.

Xl Japan Train Tokyo Metro Rush Hour Passengers

Sidst på eftermiddagen næste dag mødes I på Shimbashi Metro Station med jeres streetfood-elskende lokalguide for aftenen. Sammen skal I opleve Tokyos mangfoldige madscene, fra restauranter og madmarkederne til de bittesmå izakayas, der frekventeres af millionbyens kontorfolk.

En verden af sanseindtryk åbenbarer sig, og I får smagt et bredt udvalg af forskellige japanske specialiteter, mens I udforsker Tokyos underholdningsdistrikter bag facaden. 

Xl Japan Tokyo Tokyo Street Food Izakaya Japanese Pub People In Narrow Street
Xl Japan Tokyo Tokyo Street Food Grill Man Flames Sticks
Xl Japan Tokyo Tokyo Street Food Lamps In Air

Royogoku-distriktet og sumobrydning

Den følgende dag tilbringer I på egen hånd. Måske vil I gerne udforske Tokyos gader nærmere, men vi kan også anbefale udflugter og aktiviteter. Tag fx med lokal guide til Ryogoku-distriktet, der er centrum for japanernes yndlingssport, sumobrydning. Her ligger Kokugikan Sumo Stadium, og vi kan arrangere et besøg i en ’sumo-stald’, hvor I på nærmeste hold ser, hvordan de massive atleter bor, spiser og træner.

Xl Japan Tokyo Sumo Tournament Competition

Dagen begynder med en togrejse, hvor Tokyo langsomt forsvinder bag jer og bjergene rejser sig omkring jer. Efter lige over 2,5 timer ankommer I til Matsumoto, der ligger smukt mellem rismarker, wasabiplantager og de stolte Japanske Alper. 

I bor på det charmerende Matsumoto Hotel Kagetsu 3+*, der er enkelt indrettet i mingei-stilen typisk for regionen. 

Xl Japan Matsumoto Matsumoto Hotel Kagetsu Exterior Evening
Xl Japan Matsumoto Matsumoto Hotel Kagetsu Entrance
Xl Japan Matsumoto Matsumoto Hotel Kagetsu Coffee Room

Eftermiddag og aften er til fri afbenyttelse og kan med fordel bruges på Matsumoto Slot, der blev bygget i 1500-tallet og er et af kun få originale slotte i Japan. ’Krageslottet’ kaldes det også på grund af sin sorte farve, der får den røde bro og de sneklædte alper i baggrunden til at lyse op.

I kort gåafstand fra slottet finder I byens historiske handelskvarter, Nakamachi-dori, hvor små butikker og spisesteder er indrettet i de velbevarede, klassisk hvidkalkede huse, der findes her.    

Xl Japan Matsumoto Matsumoto Castle Red Bridge

Halvanden time med tog og bus fra Matsumoto begynder dagens vandretur i Kamikochi, et af de Japanske Alpers ubestridt smukkeste naturområder. I skal tidligt op, men det er det hele værd. Det vil I uden tvivl give os ret i, når I vandrer langs den brusende Azusa-flod med udsigt til bjergkæden Hotaka og den aktive vulkan Yakedake.

Undervejs krydser I gamle hængebroer og oplever et skovtempel. I er jeres egne guider på denne tur og vandrer i alt ca. 10 kilometer på omtrent 4 timer.

Hen på eftermiddagen tager I retur til jeres hotel i Matsumoto.

Xl Japan Kamikochi Autumn
Xl Japan Kamikochi Yakedale Autumn Snow On Peak
Xl Japan Kamikochi Myojin Bashi One Point Summer

Kiso-dalens skove og landsbyer flyver forbi udenfor togets vinduer i de 40 minutter, det tager, før I ankommer til Kiso-Fukushima Station. Herfra køres I med shuttlebus til jeres ryokan med det mundrette navn; Onyado Tsutaya. Fra ryokanen kan I nyde udsigten til det hellige bjerg Mt. Ontake, mens Nakasendo-postruten løber bag ved huset.

Jeres nye hjem er så japansk, som det kan blive, og her forventes det, at I lader skoene blive udenfor og trækker i japanske tøfler; for indenfor er der indrettet traditionelt med stråflettede tatamimåtter på gulvet.

XL Japan Kiso Valley Mount Ontake Kiso Fukushima

Varme kilder 

Her mestres de ældgamle principper om omotenashi – kunsten at få gæster til at føle sig velkomne. Her kan I slappe af i onsen, og I kan bade indendørs såvel som udendørs. Det hellige bjerg, Ontake, forsyner ryokanens onsen-bade med varmt termalsk kildevand. 

Læs mere om, hvad I kan forvente, når I bor på ryokan.

Mini Japan Kiso Onyado Tsutaya Room With Private Bath1
Mini Japan Kiso Onyado Tsutaya Western Room
XL Japan Kiso Onyado Tsutaya Interior2

Før veje og jernbaner forbandt landsbyerne i de Japanske Alper, var der kun én måde at komme omkring på – til fods. Mærk fortiden, når I på egen hånd vandrer den historiske Nakasendo-postrute fra Magome til Tsumago. Dagens cirka 8 kilometer lange trek tager jer ad små skovstier, forbi brusende floder, rismarker og bambuslunde. I de to små landsbyer Magome og Tsumago findes nogle af de mest velbevarede, traditionelle træhuse i Japan, og her kan I nyde udsigten, et hvil og en kop grøn the.

Efter endt vandring tager I tilbage til jeres ryokan i Kiso-Valley.

Xl Japan Kiso Valley Nakasendo Trail People Walking
Xl Japan Kiso Valley River Autumn
Xl Japan Kiso Valley Nakasendo Trail Village

Efter en tidlig morgenmad fortsætter rejsen omkring 4.5 timer med shinkansen via Nagoya til Takayama, en højtliggende by i Hida-regionen i hjertet af de Japanske Alper. Togstrækningen fra Nagoya til Takayama omtales ofte som Japans smukkeste.  

Tjek ind på jeres hotel Chisun Grand Hotel Takayama 3* i centrum af byen og nyd resten af dagen på egen hånd. Vi anbefaler at spadsere en tur i den gamle bydel, shitamachi, hvor historiske købmandshjem og sakebryggerier ligger tæt på begge sider af de smalle stræder. Smag den lokale sake på et af bryggerierne og prøv den berømte Hida-sushi med bøf fra en af de små markedsboder.   

Xl Japan Takayama Chisun Grand Hotel Takayama Deluxe Twin Room

Hida-Furakawa fra en cykelsaddel

15 minutter udenfor Takayama ligger Hida-Furukawa, en lille bondelandsby, der ikke gør meget væsen af sig. Ikke desto mindre er landsbyen vidt berømt for sine mange velbevarede træhuse i traditionel machiya-stil, bygget af dygtige håndværkere for flere århundreder siden. 

Her møder I næste morgen jeres lokale guide og får udleveret de cykler, som I udforsker bjerglandsbyens smalle gader og stræder på. Der er masser små stop, hvor guiden fortæller om de steder, I cykler forbi. I fortsætter også et stykke ud af byen for at opleve de gamle bondehuse og rismarkerne, som Hida-Furukawas indbyggere lever af. I løbet af formiddagen cykles ca. 2.5 time i et roligt tempo med stop undervejs. 

Xl Japan Hida Furukawa Bike On Street
Xl Japan Hida Furukawa Old Village
Xl Japan Hida Rice Fields Houses

Her til morgen forlader I Takayama for at tage bussen videre til Kanazawa. Efter knapt en times kørsel gør I holdt i Shirakawa-go, der ligger på halvvejen mellem de to byer. Shirakawa-go er en lille, UNESCO-listet bjerglandsby, der har været relativt isoleret fra omverdenen.

Derfor er den lokale kultur, arkitektur og håndværk særligt godt bevaret her, og I kan gå på opdagelse mellem de traditionelle gassho-gårde med spidse, tækkede tage, bygget til at modstå de hårde vintre og store snemængder i bjergene. Gårdene er beboede, men nogle er åbne for offentligheden. Kom indenfor på et traditionelt husmandssted og bliv klogere på livet i en japansk bjerglandsby.

Xl Japan Shirakawa Go Valley Overview
Xl Japan Shirakawa Go House Flowers
Xl Japan Shirakawa Go Winter Snow

Ankomst til Kanazawa 

Efter at have oplevet landsbyen på egen hånd, fortsætter I om eftermiddagen det sidste stykke med bus til Kanazawa, der i det 17. århundrede var Japans kulturelle og kunstneriske hovedstad. Efter 15-20 minutters gang fra stationen tjekker I ind på det elegante The Hotel Sanraku Kanazawa 4*, hvor I kan se frem til at bo i et skønt og rummeligt værelse, der oser af god stil og kvalitet. Hotellets restaurant afspejler samme høje niveau, her kan I bestille udsøgt japansk fine dining. Og så er der blot et kvarters gang til mange af Kanazawas store attratktioner, bl.a. det autentiske kvarter Higashi Chaya, hvor I skal på udflugt næste dag. 

XL Japan Kanazawa Garden King

I Kanazawa fremstilles noget af Japans fineste kunsthåndværk, og traditionerne forbundet hermed er mange og gamle. Dagens udflugt begynder I Higashi Chaya der er en af tre velbevarede kvarterer i Kanazawa med tradition for thehuse (chaya). Her i kvarteret arbejder også mange kunsthåndværkere, der specialiserer sig i bladguld. Kom med ind i et butiksværksted, hvor I oplever de gamle teknikker, der opstod i Kanazawa for mere end 400 år siden, og prøv selv kræfter med kunsten. 

Xl Japan Kanazawa Kanazawa Craft Tour Golden Chopsticks Man

Samuraiernes landsby 

Udflugten fortsætter i det historiske Nagamachi-distrikt, hvor Kanazawas samuraier boede med deres koner og konkubiner indtil for omkring hundrede år siden. Kom indenfor i et typisk samuraihjem, Nomura-ke, og nyd udsigten til den japanske udenfor.

Xl Japan Kanazawa Steps Narrow Old Houses

Kanazawas museum for moderne kunst

Den følgende morgen har I god tid på egen hånd i Kanazawa, inden rejsen fortsætter til Hiroshima senere på dagen. Vi anbefaler et besøg på Kanazawas museum for moderne kunst, der er kendt i hele Japan for sin progressive arkitektur og skiftende udstillinger. I den permanente udstilling findes blandt andet Leandro Erlich’s ’Swimming Pool,’ der får det til at se ud som om, at gæsterne er under vand. 

Xl Japan Kanazawa Art Museum Leandro Erlich Swimmingpool

Med tog til Hiroshima

Fra Kanazawa togstation følger en togrejse på knapt 4.5 time til Hiroshima. I tjekker ind på Hotel Vista Hiroshima 3*, der ligger midt i centrum i gåafstand til alle byens seværdigheder, og har resten af eftermiddagen og aftenen til rådighed til på egen hånd.

Xl Japan Hiroshima Hotel Vista Hiroshima Exterior

Med hele dagen til fri afbenyttelse i Hiroshima foreslår vi, at I starter ved Genbaku Dome, som Hiroshimas Fredsmindesmærke også kaldes. Da atombomben blev kastet over Hiroshima i 1945, resulterede det i mere end 70.000 tabte menneskeliv og massive ødelæggelser, men af uforklarlige årsager blev en industrihal stående relativt uskadt, og det er den, der sidenhen er bevaret som mindesmærke.

Fortsæt fra Genbaku Dome over Motoyasu-broen til Børnenes Fredsmonument, der forestiller et af atombombens ofre, den lille pige Sadako Sasaki, omgivet af hendes 1000 japanske traner foldet i papir. Endnu et mindesmærke står nær derved, under mindestenen formet som en bue står en kiste med navnene på alle atombombens ofre. Rund turen af med et besøg på Hiroshimas Peace Memorial Museum, hvor I kan danne jer et indtryk af byen før bomben faldt.  

Xl Japan Hiroshima Atomic Bomb Dome
Xl Japan Hiroshima Childrens Peace Monument Sadako
Xl Japan Hiroshima Peace Park Arch Genbaku Dome Atomic Bomb Dome

Området omkring har flere grønne parker og gode, lokale restauranter, hvor vi anbefaler, at I prøver de japanske ’pandekager’, okonomiyaki, med kål, ingefær og gris. 

Fortsæt ovenpå frokosten videre til det genopbyggede Hiroshima slot, der står, som det oprindeligt gjorde før bomben, i fem etager med en voldgrav omkring sig. 

Nær slottet finder i et af de ypperligste eksempler på den berømte japanske havekunst. Shukkeien er et traditionelt japansk haveanlæg, der stammer helt tilbage fra 1620. Her er genskabt klassiske japanske landskaber, så I, når I spadserer ad stisystemet omkring dammen, kan beundre små, sirligt plejede biotoper med naturscenerier fra Japans bjerge og skove. Her findes også flere små thehuse, hvor I kan nyde en kop friskbrygget grøn the.    

Xl Japan Hiroshima Shukkeien Japanese Garden

I kajak til Miyajima

I dag skal I på kajakeventyr på den store Seto-indsø og opleve Hiroshima og Miyajima fra havsiden. Alt efter, hvor tidligt I vil op, møder I jeres kajakinstruktør ved morgenstunden eller først på eftermiddagen ved færgelejet i Hiroshima, få minutters gang fra Maezora Station. 

I får en briefing og et lille kursus, inden I padler fra fastlandet over bugtens rolige vand til tempeløen Miyajima. Fra søsiden kan I beundre den postkasserøde Torii-port, der ved højvande ser ud til at flyde. Udover formidable udsigter på første parket er en fordel ved kajakken, at I undslipper de turistmængder, der ellers kan samle sig omkring templet. 

I padler videre omkring Miyajimas smukke kyst og kan trække kajakkerne op på stranden, når I gerne vil se nærmere på øen. Slap af på stranden eller spadsér en tur gennem byen, hvor tamme hjorte spankulerer omkring mellem souvenirbutikker og helligdomme. Instruktøren padler med jer tilbage til mødestedet i Hiroshima, hvor resten af dagen kan bruges på velfortjent afslapning. 

Xl Japan Hiroshima Miyajima Island Itsukushima Shrine Torii Arch
Xl Japan Hiroshima Miyajima Island Mount Misen Bridge
Xl Japan Hiroshima Miyajima Island Torii Arch Deer Sunset

I forlader Hiroshima og ankommer med toget til Kyoto efter ca. 1 time og 40 minutter. Kyoto anses for at være Japans kulturelle hovedstad, hvilket de mere end 2000 templer og helligdomme samt 17 UNESCO-listede områder vidner om. 

Efter ankomst tjekker I ind på Noku Kyoto 3+*, der ligger nær det historiske Nijo Castle og Kejserparken. Hop på metroen ved hotellet, resten af dagen er på egen hånd, og vi kan anbefale en spadseretur gennem madmarkedet Nishiki Market, også kendt som ’Kyotos Køkken’, hvor I finder alskens lokale specialiteter, kokkegrej og frisk sushi. 

XL Japan Noku Kyoto Lobby Entrance
XL Japan Noku Kyoto Deluxe King
XL Japan Noku Kyoto Room Interior

Kyoto på cykel 

Den følgende dag udforsker I Kyoto på cykel med lokalguide. Pedaleventyret begynder med en cykeltur gennem geisha-distriktet Gion, hvor I næsten ikke kan undgå at se geishaerne og deres lærlinge, Maikos. Herfra cykler I ad flere historiske gader og gennem kvarterer, hvor traditionelle byhuse ligger tæt. 

Guiden fortæller historier fra Kyotos fortid som kejserby, mens I cykler gennem Imperial Palace Park og forbi kirsebærtræerne langs Kamogawa-floden. Husk kameraet, for I kommer forbi mange fotogene steder i de tre timer, cykelturen varer, og cyklen kan I beholde resten af dagen.   

Xl Japan Kyoto Kyoto Bike Tour Narrow Photo Of Bike

Farmerfrokost og mochi-kursus

Følgende dag er på egen hånd og kan med fordel bruges på en afstikker ud af byen til en lille, venlig landsby ved bredden af søen Lake Biwa. Denne udflugt begynder på Ogoto-onsen Station 20 minutter i tog nord for Kyoto, hvor I mødes med jeres lokalguide for at besøge en landsby mellem rismarkerne, et godt stykke væk fra den gængse turistrute. Her inviteres I indenfor hos en lokal familie af risbønder og tager del i madlavningen, når der skal laves traditionelle mochi-riskager til frokost. 

Xl Japan Kyoto Lake Biwa Farm Visit Mochi Making

Templer og tamme hjorte i Nara

Jeres næstsidste dag i Kyoto er på egen hånd, og I vælger selv, om I vil udforske byens gader nærmere eller måske tage på udflugt til Nara, der i det 8. århundrede var centrum for handel og politik i Japan. Gå på opdagelse mellem templerne og helligdommene bevaret fra den tid og regn med at møde et stort antal af fritgående, tamme hjorte. Ifølge den japanske shinto-religion er hjortene nemlig gudernes budbringere og må ikke gøres fortræd. 

Togturen fra Kyoto Station til Nara Station tager 45 minutter hver vej.

Xl Japan Kyoto Nara Park Deers

Xl Japan Kyoto Kyoto Bike Tour Local Life People On Bridge With Umbrella

Jeres japanske eventyr er forbi, og det er tid til at vende hjem. Transfer er arrangeret for jer fra Kyoto til lufthavnen. I vil højst sandsynligt skulle flyve om morgenen og er derfor hjemme i Danmark senere samme dag.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Kyoto-København
 • Lufthavnsskatter
 • Velkomst i Tokyo lufthavn
 • Transport fra lufthavn til hotel i Tokyo
 • Velkomstmøde i Tokyo med personlig intro til jeres rejseprogram
 • PASMO-kort til lokal transport med JPY 1.500 i kredit
 • 14 dages togpas (aktiveres fra dag 5)
 • 3 nætter på Hotel Gracery Shinjuku 3+*, Tokyo. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Tokyo by night
 • 2 nætter på Matsumoto Hotel Kagetsu 3+*, Matsumoto. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse på egen hånd: Vandretur i Kamikochi
 • 2 nætter på Nukumorino-yado Komanoyu 3+*, Kiso-Fukushima. Japansk værelse, inkl. morgenmad og aftensmad
 • Oplevelse på egen hånd: Vandring ad Nakasendo-postruten
 • 2 nætter på Chisun Grand Hotel 3*, Takayama. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Hidas rismarker fra en cykelsadel
 • Oplevelse på egen hånd: Oplev traditionelle alpehuse i Shirakawa-go
 • 2 nætter på The Hotel Sanraku Kanazawa 4*. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kanazawa - Bladguld og Samuraier
 • 3 nætter på Hotel Vista Hiroshima 3*, Hiroshima. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Hiroshimabugten i kajak
 • 4 nætter på Noku Kyoto 3+*, Kyoto. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kyoto fra en cykelsadel
 • Transfer til Kansai Lufthavn
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr i Japan
RejseperiodeDobbelt
22.05.24 ‑ 09.08.2450.000‑55.000
10.08.24 ‑ 31.12.2452.000‑59.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Japan. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.