Xl Japan Tokyo Palace Hotel Tokyo Club Lounge Terrace
Tokyo, Japan

Tokyo Palace

Nyd udsigten over kejserpaladset

Træd ud på balkonen og vink ned til turisterne ved Kejserpaladset. På Tokyo Palace nyder I godt af store, luksuriøse værelser, der er en kejser værdig, samt fabelagtig spa og udsigter, som tager pusten fra jer.

Enestående udsigtshotel

Normalt er et udsigtshoteller nogle, der ligger langt ude på landet, men ikke her – på Tokyo Palace bor I nær den enorme Tokyo Station og nyder bjergtagende, ugenerede udsigter over Tokyos centrum. Det er ellers en sjældenhed i en by af skyskrabere, men Tokyo Palace ligger optimalt mellem pladser og parker, og har derfor - som eneste hotel i Tokyo - udsigt til kejserpaladset.

Skyskraber med balkoner

Tokyo Palace er desuden det eneste 5-stjernede hotel i Japan, der ikke er en del af en kæde, og det kan mærkes på den personlige service og hyggelige atmosfære – trods det, at hotellet breder sig over ikke færre end 23 etager! Til gengæld er her plads til luksuriøse detaljer som balkon med møblement på værelserne, hvilket ellers er uhørt i Tokyo.

Xl Japan Tokyo Palace Hotel Tokyo Exterior Imperial Palace Tatsumi Watchtower
Xl Japan Tokyo Palace Hotel Tokyo The Palace Lounge
Xl Japan Tokyo Palace Hotel Tokyo Main Lobby
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter med hyggelig atmosfære

I alt 8 restauranter og barer gør det muligt at spise både fransk, kinesisk og selvfølgelig japansk uden at forlade hotellet. Grand Kitchen, hvor morgenmaden serveres, er opdelt i flere mindre områder med atrium og terrasse, der skaber en intim og hyggelig atmosfære.

Det er desuden muligt at tilkøbe adgang til loungen på 16. etage, hvor gæster nyder godt af de ekstra kvadratmeters til afslapning samt morgenmad, eftermiddagste, kanapeer og drinks ad libitum. 

Selvforkælelse med spa og fitness

På 5. etage finder I hotellets store fitness og spa, der med sine flotte omgivelser og faciliteter indbyder til selvforkælelse. Nyd en dukkert i den smukt udformede pool, der selvfølgelig har uspoleret udsigt over Tokyos centrum, og vælg mellem massager og behandlinger, der gavner både krop og sind.  

Ekstra store værelser

De i alt 290 værelser er store i forhold til Tokyos standarder og moderne indrettet med alle tænkelige fornødenheder, masser af klassisk design og badeværelser med god plads.  

Rejser I som familie med børn er der mulighed for tilstødende værelser. Dog kan ét barn op til 11 år bo gratis, hvis det deler seng med forældrene, og på Deluxe-værelser kan tilføjes ekstra seng til barn.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.