Xl Japan Tokyo Tokyo Station Hotel Exterior
Tokyo, Japan

Tokyo Station Hotel

Ikonisk luksushotel

Tokyo Station Hotel er ikke alene et enestående stykke kulturarv i hjertet af Tokyos jungle af beton, glas og stål. Det er også et suverænt, klassisk luksushotel med en fantastisk placering og togforbindelser til hele landet lige ved hånden.

Sjælden kulturarv og tidløs klasse

Tokyo Station Hotel er muligvis en af de mest fotograferet bygninger i Tokyo. Og det er der god grund til. Hotellet blev allerede indviet i 1915 og er et sjældent levn fra en vigtig periode i landets historie, hvor europæisk kultur og arkitektur havde stor indflydelse på det japanske samfund – størstedelen af denne arkitektur blev ødelagt ved et stort jordskælv i 1923 og bombardementerne af Tokyo under 2. Verdenskrig.

Hotellet og Tokyos tilstødende hovedbanegård ligger i det centrale og fashionable Marunouchi-kvarter, som er klemt inde imellem det verdensberømte Ginza-kvarter og Tokyos kejserpalads – efter sigende har kejserfamilien en hemmelig korridor, som forbinder hotellet med en perron på banegården. 

Victoriansk charme i hjertet af Tokyo

Med sin lave, aflange form, røde murstensfacade og kupler, er Tokyo Station Hotel på alle måder et særsyn og et privilegeret bygningsværk i Tokyos tætte, futuristiske landskab af beton, glas og stål, der kæmper om pladsen i verdens største megaby. 

I fordums tid, var det her, at udenlandske rejsende til Japan gerne gjorde ophold, inden de begav sig ud til resten af Japan – og i dag et det stadig en perfekt base for at opleve såvel Tokyo som resten af Japan.

Unik placering

Fra hotellet kan I se kejserpaladsets vægge tæt på mellem de mange skyskrabere og på den store plads foran hotellets hovedindgang, vil I opleve strømmen af nogle af de 400.000 mennesker, der dagligt bruger hovedbanegården. Det her er Japans hjerte. I fortid og nutid. Og så har I kun 20 min. gang til det ikoniske Ginza-kvarters væld af fashionable butikscentre og restauranter.

Tilbage på Tokyo Station Hotel, træder I med det samme ind i en anden verden. En verden af ro, afdæmpet elegance, eftermiddagste og harpespil i skønne, klassiske rammer med marmorgulve, lysekroner og et levende ildsted i lobbyen.

Xl Japan Tokyo Tokyo Station Hotel Guest Lounge The Atrium
Xl Japan Tokyo Tokyo Station Hotel Dome Side Room
Xl Japan Tokyo Tokyo Station Hotel Lobby Entrance
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

10 restauranter og spa

Tokyo Hotel Station har intet mindre end 10 restauranter, der spænder fra det franske og italienske til japanske køkkener – og så finder I et også et skønt udvalg af originale cocktails og kreative retter i hotellets Bar & Café Camellia, foruden den legendariske whisky og cigar salon, Oak Bar, som er kendt og elsket på tværs af byen.

Efter en dag i Tokyos elektriske gader, kan det være tiltrængt med en rolig stund i afdæmpede og stille omgivelser, og her kan I glæde jer til at finde vej til hotellets moderne spa med kropsbehandlinger, flere varme bade, isbad, dampbad og sauna.

Store værelser

Tokyo Station Hotel har 7 værelseskategorier fordelt på Guestrooms og 3 Suites – alle værelserne er særdeles rummelige, ikke mindst efter japanske forhold med højt til loftet og store, luksuriøse badeværelser. 

Værelserne er stilfuldt indrettet i moderne klassisk stil med afdæmpede cremefarver, blomstertapeter, luksuriøse gulvtæpper, læderstole og lysekroner. Alle værelser har minibar, tv og Wi-Fi.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.