Xl Japan Osaka Food Tour Dontonbori Signs Nightlife
Oplevelse i Japan

Smag på Osaka

Små spisehuse og lokale specialiteter i Japans kulinariske hovedstad

Blæksprutteboller, ”japansk pizza” og den dødelige fisk Fugu. I Osaka siger man ”spis til du segner” og selvom det ikke behøver at gå så vidt, er det ikke af mangel på uimodståelige delikatesser og ægte soul food, der varmer både hjerte og mave.

Xl Japan Osaka Food Tour Shinsekai People Night
Xl Japan Osaka Food Tour Streets Woman
Xl Japan Osaka Food Tour Izakaya Bar Yakitori

Japans kulinariske hovedstad

Det er ikke for ingenting, at Osaka ofte omtales som Japans kulinariske hovedstad. Mange af Japans mest ikoniske delikatesser stammer nemlig herfra, og på denne aftenudflugt får I mulighed for at smage på flere af de mere og mindre kendte. I mødes sidst på eftermiddagen med jeres engelsktalende lokalguide, der viser vej til både baggyder og gourmet-gader i Osakas såkaldte Namba-kvarter.

Spis til I segner

’Osaka no kuidaore’ er et lokalt ordsprog, der almindeligvis oversættes til ”at spise, til man segner”. Mere præcist betyder det faktisk, at spise, til man forgælder sig – og pointen er sådan set den samme: Osaka er himmel for madelskere og byens borgere føler stor stolthed i deres kærlighed til det lokale køkken, som ikke mindst er kendt for den ”japanske pizza” Okonomiyaki – også kaldet Osaka soul food.

Eiffeltårnet i Osaka

Osaka er Japans tredjestørste by, og udviklingen af byen tog for alvor fart i begyndelsen af 1900-tallet, hvor Shinsekai-distriktet skød op nærmest over night. Den arkitektoniske inspiration blev fundet udenlands, hvorfor distriktets sydlige halvdel ligner Coney Island i New York til forveksling, mens den nordlige halvdel er bygget i Paris’ billede – her står endda en futuristisk version af Eiffeltårnet, Tsutenkaku Tower. Det hører I selvfølgelig mere om, mens jeres guide tager jer fra et spisested til det næste.

Jeres udflugt ender i et helt specielt kulturhus, hvor I finder et stort og eklektisk udvalg af barer, hvor I kan smage på lokale øl og nyde lidt sushi.

Praktiske informationer

Der er plads til 10 deltagere på turen. Børn er velkomne.

Xl Japan Osaka Food Tour Street Food
Team Japan

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.