• Osakas skyline
 • Streetfood i Osaka, Japan
 • Prøv yakitori på en lokal izakaya bar i Osaka

Smag på Osaka

Små spisehuse og lokale specialiteter i Japans kulinariske hovedstad. Med lokal guide.

Prøv yakitori på en lokal izakaya bar i Osaka
Læs mere

Blæksprutteboller, ”japansk pizza” og den dødelige fisk Fugu. I Osaka siger man ”spis til du segner” og selvom det ikke behøver at gå så vidt, er det ikke af mangel på uimodståelige delikatesser og ægte soul food, der varmer både hjerte og mave.

Traditionel japansk sashimi af fugu-fisk i OsakaJapans kulinariske hovedstad

Det er ikke for ingenting, at Osaka ofte omtales som Japans kulinariske hovedstad. Mange af Japans mest ikoniske delikatesser stammer nemlig herfra, og på denne aftenudflugt får I mulighed for at smage på flere af de mere og mindre kendte. I mødes sidst på eftermiddagen med jeres engelsktalende lokalguide, der viser vej til både baggyder og gourmet-gader i Osakas såkaldte Namba-kvarter.

Prøv yakitori på en lokal izakaya bar i OsakaSPIS TIL I SEGNER

’Osaka no kuidaore’ er et lokalt ordsprog, der almindeligvis oversættes til ”at spise, til man segner”. Mere præcist betyder det faktisk, at spise, til man forgælder sig – og pointen er sådan set den samme: Osaka er himmel for madelskere og byens borgere føler stor stolthed i deres kærlighed til det lokale køkken, som ikke mindst er kendt for den ”japanske pizza” Okonomiyaki – også kaldet Osaka soul food.

Oplev det fantastiske område Shinsekai i OsakaEiffeltårnet i Osaka

Osaka er Japans tredjestørste by, og udviklingen af byen tog for alvor fart i begyndelsen af 1900-tallet, hvor Shinsekai-distriktet skød op nærmest over night. Den arkitektoniske inspiration blev fundet udenlands, hvorfor distriktets sydlige halvdel ligner Coney Island i New York til forveksling, mens den nordlige halvdel er bygget i Paris’ billede – her står endda en futuristisk version af Eiffeltårnet, Tsutenkaku Tower. Det hører I selvfølgelig mere om, mens jeres guide tager jer fra et spisested til det næste.

Jeres udflugt ender i et helt specielt kulturhus, hvor I finder et stort og eklektisk udvalg af barer, hvor I kan smage på lokale øl og nyde lidt sushi.

BEMÆRK:

Der er plads til 10 deltagere på turen. Børn er velkomne.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.