Xl Japan Hakuba Valley Woman Helmet

Ski og storby i Japan

Ski og storby i Japan

13 dage

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Pulserende Tokyo, Hakuba Valleys pister og Kyotos unikke kultur

Dette er rejsen til jer, der vil opleve en fantastisk skiferie i Japan, og også have indblik i Japans kultur og byliv. Udforsk pulserende Tokyo og UNESCO-beskyttede Kyoto med spændende udflugter og nyd det bedste skiområde i Hakuba Valley.

I skal opleve det nye, det gamle og det sjove og aktive på denne rejse til Japan. Da alt kan skræddersys efter jeres ønsker, kan I forlænge eller forkorte opholdet i Tokyo, Hakuba Valley og Kyoto, helt som I vil.

Glæd jer til

 • Guidet oplevelse i Tokyo med øl, nudler og lokal kultur
 • Skiferie i Hakuba Valleys bedste område Happo One
 • Kyotos geisha- og tempelkultur
 • Med guide til kilden til Kyotos bedste sake
 • Håndplukkede 4* hoteller med bedste beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 3 nætter på Tokyo 3 Højdepunkter Få et indblik i landet traditionsrige nudelkultur, de bedste ølbarer og tid til at udforske byen på egen hånd. Få et indblik i landet traditionsrige nudelkultur, de bedste ølbarer og tid til at udforske byen på egen hånd.
Hakuba 5 nætter på Hakuba 5 Højdepunkter Kør pisterne tynde i 10 forskellige skiområder og plej de trætte muskler i hotellets varmekilder. Kør pisterne tynde i 10 forskellige skiområder og plej de trætte muskler i hotellets varmekilder.
Kyoto 3 nætter på Kyoto 3 Højdepunkter Udforsk byen fyldt med buddhistiske templer, kulturelle helligdomme, smukke geishaer og landets bedste sake. Udforsk byen fyldt med buddhistiske templer, kulturelle helligdomme, smukke geishaer og landets bedste sake.
Xl Japan Hakuba Valley Jump
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Moderne storbyliv og gamle traditioner i Tokyo

I har tid til at udforske Tokyo på egen hånd, og I skal også på en udflugt med guide, der bringer jer tæt på de lokale traditioner med udgangspunkt i den lokale ølkultur. Glem alt om pub crawl, det er en kulturel oplevelse fyldt med indsigt i alt fra nudler til det japanske businessliv. 

Skiferie i Happo One, Hakuba Valley

Fra Tokyo går turen til Happo One, der er det bedste og mest livlige område i Japans mest populære skisportssted, Hakuba Valley, hvor OL i Nagano blev afholdt.

Japans kulturelle hovedstad, Kyoto

Jeres rejse til Japan slutter i skønne Kyoto, der er UNESCO World Heritage Site med bl.a. 2000 helligdomme og templer. I har tid til at nyde stemningen på egen hånd og skal på udflugt med guide for at få indblik i Kyotos sake-traditioner.

Liftkort, togkort og meget mere 

Vi inkluderer liftkort til alle 10 områder i Hakuba Valley, PASMO-kort til metro, busser og lokaltog i Tokyo og Kyoto samt togkort til hurtigtoget Shinkansen. Hertil kommer private transfers til og fra lufthavne samt taxa til hotellet i Happo One.

Personlig app og pocket Wi-Fi

I får også en personlig app til mobil eller tablet med alle informationer om rejsen, dagsprogram, kort, tips og så videre. Men hvordan kommer I på nettet? I får også pocket Wi-Fi, så I har internetadgfang med jer, hvor I går.

XL Japan Kyoto Fushimi Cherry Blossom
Xl Japan Hakuba Valley Girl Skiing
Xl Japan Kanazawa District Geisha Girls
Det skal I opleve

Dagsprogram

I skal opleve det nye, det gamle og det sjove og aktive på denne rejse til Japan. Da alt kan skræddersys efter jeres ønsker, kan I forlænge eller forkorte opholdet i Tokyo, Hakuba Valley og Kyoto, helt som I vil.

I rejser til Japan, hvor I lander i Tokyo dag 2. Her står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

I tjekker ind og senere på dagen mødes I alle igen, så vores samarbejdspartner kan give jer en kort introduktion og svare på eventuelle spørgsmål vedrørende jeres rejse til Japan.

Xl Japan Tokyo Tokyo Skytree Cityview

Kort til lokal transport

En af de ting, I vil få fra vores samarbejdsparter, er et PASMO-kort, der kan bruges i metroen, busser og lokale tog. Der er 1.500 yen på kortet fra start, hvilket skulle være rigeligt, men ellers er det utroligt nemt at fylde det op hos personalet på stationerne.

Kortet gælder også i Kyoto, så tag det endelig med på hele jeres rejse i Japan.

Xl Japan Metro Map Tokyo

The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, Tokyo

I skal bo de næste 3 nætter på The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, der er et stilfuldt designhotel centralt i Tokyo. Her bor I midt i Tokyos ikoniske butikskvarter, Ginza, med tre metrostationer lige uden for døren. Det kan ikke være meget nemmere.

Xl Japan Tokyo The Gate Hotel Tokyo By Hulic Lobby Lounge Terrace Night

På denne skiferie i Japan skal I jo ikke bare opleve de forrygende pister i Hakuba Valley, men også tæt på den lokale kultur. Først i Tokyo og siden i Kyoto.

Med guide til Japans ølkultur

I skal med guide på en tur, der byder på et spændende indblik i Japans ølkultur. Spændende, fordi der heri ligger meget mere end dejlige smagsprøver på lokal øl.

I lærer om den traditionsrige nudelkultur, smager dejlig ramen og møder begrebet ”salary man” og dermed hele Japans erhvervskultur. Bare det at få en øl indebærer også mødet med de stærke traditioner, der præger alt i Japan. Turen tager ca. 4 timer, og I kommer forbi noget af byens bedste streetfood på vejen.

XL Japan Tokyo Craft Beer Tour Samples In Bar 6 Glasses
Small Japan Tokyo Craft Beer Tour Restaurant People
XL Japan Tokyo Craft Beer Tour Samples In Bar

Den tid er forbi, hvor man var på herrens mark som turist i Tokyo, men nu kan mange lokale engelsk. For de fleste rejsende er det intet problem at finde rundt, og den offentlige transport er forrygende – og ofte en oplevelse i sig selv.

Derfor er denne dag som udgangspunkt jeres egen til at udforske den vidunderlige by. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have tips til oplevelser eller en ekstra tur med guide.

Xl Japan Train Tokyo Metro Rush Hour Passengers

Forslag til dagens oplevelser

Skal I besøge Meijihelligdommen, så gør det som det første tidligt på dagen for at undgå de største køer. I kan så evt. fortsætte i shoppingmekkaet Harajuku tæt derpå og nyde teenagers i tøj, I ikke ser så tit derhjemme. Gå efter Takeshita Street med masser af butikker og cafeer.

Mere mode finder I på Omotesando lige i nærheden og i Ginza et stykke med metroen derfra. Her er også mange restauranter.

Alt afhænger selvfølgelig af jeres interesser, men mange vil så fortsætte forbi kejserpaladset ved Otemachi Station til den smukke japanske have i parken ved paladset. Slut evt. i Asakusa, hvor I finder byens ældste buddhistiske tempel, Senso-ji. Det er Tokyos ældste geisha-kvarter og skønt at slentre rundt i.

Xl Japan Tokyo Asakusa Sensoji Temple Vibrant Colours Summer
Xl Japan Tokyo Harajuku Park Cosplay Woman Cartoon Dress Up
Xl Japan Tokyo Asakusa District Evening

Nu kommer dagen, hvor I skal af sted mod Hakuba Valley for at stå på ski.

Fra vores samarbejdspartner har I fået et togkort, som aktiveres denne dag, så I ikke skal tænke på billetter, når I finder hen til Tokyo Station og videre med Shinkansen (bullet train) mod Nagano. Toget kan køre op til 260 km/t på denne strækning, så I er fremme efter 1½ time.

Fra Nagano tager I en taxa til hotellet. Det tager en time og er inkluderet i prisen. Der går selvfølgelig også busser, men mon ikke I er lidt utålmodige for at se jeres hotel i Hakuba Valley nu?

Xl Japan Tokyo Shinkansen Bulletrain Mt Fuji

Hakuba Tokyu Hotel 4*, Hakuba Valley

I skal bo de næste 4 nætter på Hakuba Tokyu Hotel 4* i Happo One, det bedste af de 10 skiområder i Hakuba Valley. Områdets navn udtales i øvrigt [happo o-neh].

I har et komfortabelt værelse med god plads. Der er kun 300 meter til liften, og I har adgang til varme kilder på hotellet, når I kommer hjem - indendørs og udendørs! Der er også gode restauranter på hotellet.

Xl Japan Hakuba Valley Hakuba Tokyu Hotel Exterior
Xl Japan Hakuba Valley Hakuba Tokyu Hotel Entrance
Xl Japan Hakuba Valley Hakuba Tokyu Hotel Deluxe Twin Room

På opdagelse i Happo One

Resten af dagen er til at udforske Happo One, der har det største udbud af restauranter, barer og butikker i Hakuba Valley. Og man behøver jo ikke at have været på bjerget for at tage en tur i de varme kilder.

Få evt. leje af udstyr på plads og planlæg de næste dage. Start allerede nu med at læse vores guide til Hakuba Valley.

Xl Japan Hakuba Valley Habbo One Off Piste

I Happo One er udfordringer til mange dage. I finder her nogle af de stejleste pister og sammenhængende løb på op til 8 km. I kan stå på pister, hvor OL i Nagano blev afholdt!

Jeres liftkort gælder til alle 10 skiområder i Hakuba Valley, så kom endelig lidt omkring. Der går shuttlebus fra hotellet til Iwatake, Goryu og Hakuba47 skiområderne. Nemt og ligetil.

Skal det være ski eller snowboard? Skal I prøve puddersne eller free style? For begyndere eller øvet? Skovløb eller en bred boulevard? Her er det hele. Glæd jer!

Xl Japan Hakuba Valley Habbo One Snowboarder Resting
Xl Japan Hakuba Valley Hakuba Cortina Snowboarding Sunset
Xl Japan Hakuba Valley Ski Detail Sunset

Forlænget skiferie i Japan?

Alt på denne rejse er skræddersyet efter jeres ønsker, så tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere dage i Hakuba Valley med alle de ekstra oplevelser, det vil give jer.

Xl Japan Hakuba Valley Skiing

Jeres rejse til Japan går nu fra de sneklædte pister til Japans kulturelle hovedstad Kyoto, der er hjemsted for 2000 helligdomme og templer inkl. 17 UNESCO World Heritage Sites.

Først går turen tilbage til Nagano, og herfra resten af vejen med hurtigtoget Shinkansen til Kyoto.

Xl Japan Kyoto Skyline At Dusk

Royal Park Hotel Sanjo 4*, Kyoto

De næste tre nætter af jeres rejse til Japan skal I bo på dejlige Royal Park Hotel Sanjo 4*, der ligger intet mindre end perfekt for oplevelser i Kyoto. I er lige mellem Gion-distriktets tehuse og madboderne på Nishiki Market.

Glæd jer til duften af friskbagt brød fra hotellets eget bageri og til en drink i den hyggelige bar.

Xl Japan Kyoto The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo Exterior
Xl Japan Kyoto The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo Monsieur Itoh Restaurant
Xl Japan Kyoto The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo The Bar

I dag skal I nyde det afslappede tempo i skønne Kyoto.

Som nævnt bor I lige i smørhullet, så start med at udforske Gion-distriktet, det kendte geisha-kvarter i Kyoto - eller geiko, som det hedder her. Det betyder kvinde af kunsten. Sig til, hvis I vil opleve det, og Kyotos baggader, på en guidet cykeltur.

Senere kan I vælge de bedste blandt de 1600 buddhistiske templer og 400 shinto-helligdomme, som byen kan byde på. Spis sushi på Nishiki-markedet, nyd Shogunens hvide slot og kejserfamiliens to paladser. Og tag en afstikker til livet på landet ved Biwa-søen.

Xl Japan Kyoto Lake Biwa Farm Visit Man From Behind

Jeres rejse til Japan startede med en rundtur i Tokyos øltraditioner. I slutter på samme herlige måde med et spændende indblik i den lokale kultur. I Kyoto handler det bare ikke om øl, men om sake.

Med guide i Fushimi-kvarteret

Fushimi-kvarteret i Kyoto er begunstiget med kildevand, der er perfekt til produktion af sake. Det er en mere end 400 år gammel tradition her. Det hører I om på en rundtur med guide, der selvfølgelig også byder på smagsprøver og en hyggelig frokost.

Oplevelsen starter kl. 11 og varer 3 timer.

XL Japan Kyoto Fushimi Sake Casks

I har været tæt på Japans unikke kultur. Smagt på øl, sake og ganske givet meget mere fra det japanske køkken. Og I har nydt at stå på ski i Hakuba Valley. Nu er jeres rejse til Japan ved vejs ende.

Nyhavn Rejsers samarbejdspartner henter jer på Royal Park Hotel Sanjo og kører jer til lufthavnen. En tur, der tager 1½ time. Herfra går det hjemad mod Danmark, hvor I (som oftest) lander samme dag.

Allerede på vej hjem, er rigtigt mange i gang med i det små at planlægge nye rejser til Japan. Når man først har oplevet Den Opgående Sols Land én gang, trækker det i en for at komme tilbage.

Xl Japan Kyoto Kiyomizu Dera Temple Spring Cherryblossoms
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Japan med børn

I kan sagtens tage børnene med - både til Japan og på skiferie. Måske skal vi ændre et hotel eller en værelseskategori, og vi skal nok bytte dagsturene ud; fx til en dag på kokkeskole i Kyoto. Men det gør vi gerne. Spørg jeres Japan-ekspert efter den helt rigtig løsning for jeres familie.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I starter med 3 nætter i Tokyo, hvor I bor på et kunsthotel med perfekt beliggenhed centralt i byen. Der er både monorail- og metrostation i bygningen!

I Hakuba Valley venter et godt hotel tæt på både liften og shuttlebussen, mens I slutter af med stil i hjertet af Japans kulturelle hovedstad Kyoto. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Osaka-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer til og fra lufthavne
 • Ankomstguide i Tokyo lufthavn
 • Privat velkomstmøde i Tokyo
 • PASMO-kort til lokal transport med (JPY 1.500 i kredit)
 • 7 dages togpas (aktiveres fra dag 5)
 • 3 nætter på The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, Tokyo. Classy værelse, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Øl, nudler og anden vigtig kultur i Tokyo
 • 5 nætter på Hakuba Tokyu Hotel 4*, Hakuba. Standard værelse, inkl. morgenmad.
 • Liftkort til 4 dage i Hakuba Valley
 • 3 nætter på Royal Park Hotel Sanjo 4*, Kyoto. Standard værelse, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Oplev kilden til Japans bedste sake
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Leje af ski, snowboard og støvler
 • Evt. fremsendelse af bagage til næste destination/lufthavn
 • Transport, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Priserne er fra-priser og kan variere ved evt. festival, lang weekend/helligdage, store events etc. Kontakt vores Japan-eksperter for specifik pris på dit ønskede rejsetidspunkt.
 • Vi anbefaler generelt altid, at I booker i særdeles god tid og gerne 8-10 måneder i forvejen ved ski-rejser.
 • Rejsen er et forslag og kan altid skræddersyes efter jeres ønsker, budget og tidsramme. Oplevelser kan vælges til eller fra, hoteller kan opgraderes og destinationerne kan ændres. Kort sagt, lad os tage en snak om lige præcis jeres ønsker for en rejse til Japan.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Japan. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.