• En af Hakuba Valleys brede men sjove pister
  • Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og café.
  • Hakuba Valley byder også på udfordringer for de mest øvede skiløbere
  • Smukke sake-fade i Fushimi-kvarteret i Kyoto i Japan

Ski og storby i Japan

Pulserende Tokyo, Hakuba Valleys pister og Kyotos unikke kultur 13 dage fra 30.500 kr.

Glæd jer til:

Guidet oplevelse i Tokyo med øl, nudler og lokal kultur

Skiferie i Hakuba Valleys bedste område Happo One

Kyotos geisha- og tempelkultur

Med guide til kilden til Kyotos bedste sake

Håndplukkede 4* hoteller med bedste beliggenhed

Læs mere

Dette er rejsen til jer, der vil opleve en fantastisk skiferie i Japan, og også have indblik i Japans kultur og byliv. Udforsk pulserende Tokyo og UNESCO-beskyttede Kyoto med spændende udflugter og nyd det bedste skiområde i Hakuba Valley.

I skal opleve det nye, det gamle og det sjove og aktive på denne rejse til Japan. Da alt kan skræddersys efter jeres ønsker, kan I forlænge eller forkorte opholdet i Tokyo, Hakuba Valley og Kyoto, helt som I vil.

Moderne storbyliv og gamle traditioner i Tokyo

I starter med 3 nætter i Tokyo, hvor I bor på et kunsthotel med perfekt beliggenhed centralt i byen. Der er både monorail- og metrostation i bygningen!

I har tid til at udforske Tokyo på egen hånd, og I skal også på en udflugt med guide, der bringer jer tæt på de lokale traditioner med udgangspunkt i den lokale ølkultur. Glem alt om pub crawl, det er en kulturel oplevelse fyldt med indsigt i alt fra nudler til det japanske businessliv. 

Skiferie i Happo One, Hakuba Valley

Fra Tokyo går turen til Happo One, der er det bedste og mest livlige område i Japans mest populære skisportssted, Hakuba Valley, hvor OL i Nagano blev afholdt.

I bor på et godt hotel tæt på både liften og shuttlebussen. Ude på pisterne er udfordringer af enhver slags i alle sværhedsgrader. Læs mere i vores guide til Hakuba Valley

Japans kulturelle hovedstad, Kyoto

Jeres rejse til Japan slutter i skønne Kyoto, der er UNESCO World Heritage Site med bl.a. 2000 helligdomme og templer. I har tid til at nyde stemningen på egen hånd og skal på udflugt med guide for at få indblik i Kyotos sake-traditioner.

Liftkort, togkort og meget mere

Vi inkluderer liftkort til alle 10 områder i Hakuba Valley, PASMO-kort til metro, busser og lokaltog i Tokyo og Kyoto samt togkort til hurtigtoget Shinkansen. Hertil kommer private transfers til og fra lufthavne samt taxa til hotellet i Happo One.

Personlig app og pocket Wi-Fi

I får også en personlig app til mobil eller tablet med alle informationer om rejsen, dagsprogram, kort, tips og så videre. Men hvordan kommer I på nettet? I får også pocket Wi-Fi, så I har internetadgfang med jer, hvor I går.

Skiferie i japan med børn

I kan sagtens tage børnene med - både til Japan og på skiferie. Måske skal vi ændre et hotel eller en værelseskategori, og vi skal nok bytte dagsturene ud; fx til en dag på kokkeskole i Kyoto. Men det gør vi gerne. Spørg jeres Japan-ekspert efter den helt rigtig løsning for jeres familie.

Program

Dag 1-2
I tager af sted på kultur- og skiferie i Japan

Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og caf'e.I rejser til Japan, hvor I lander i Tokyo dag 2. Her står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

I tjekker ind og senere på dagen mødes I alle igen, så vores samarbejdspartner kan give jer en kort introduktion og svare på eventuelle spørgsmål vedrørende jeres rejse til Japan.

Kort over metrosystemet i Tokyo, JapanKort til lokal transport

En af de ting, I vil få fra vores samarbejdsparter, er et PASMO-kort, der kan bruges i metroen, busser og lokale tog. Der er 1.500 yen på kortet fra start, hvilket skulle være rigeligt, men ellers er det utroligt nemt at fylde det op hos personalet på stationerne.

Kortet gælder også i Kyoto, så tag det endelig med på hele jeres rejse i Japan.

Værelse af typen Artist Room Queen på Park Hotel i Tokyo, JapanPark Hotel Tokyo 4*, Tokyo

I skal bo de næste 3 nætter på Park Hotel Tokyo 4*, der er et spændende kunsthotel centralt i Tokyo. I tjekker ind i lobbyen på 25. etage, så husk at nyde udsigten. Der er monorail-station på 4 etage og metro i kælderen. Det kan ikke være meget nemmere.

Dag 3
Øl, nudler og anden vigtig kultur i Tokyo

Oplev Tokyos øl- og restaurantionskultur med guidePå denne skiferie i Japan skal I jo ikke bare opleve de forrygende pister i Hakuba Valley, men også tæt på den lokale kultur. Først i Tokyo og siden i Kyoto.

MED GUIDE TIL JAPANS ØLKULTUR

I skal med guide på en tur, der byder på et spændende indblik i Japans ølkultur. Spændende, fordi der heri ligger meget mere end dejlige smagsprøver på lokal øl.

I lærer om den traditionsrige nudelkultur, smager dejlig ramen og møder begrebet ”salary man” og dermed hele Japans erhvervskultur. Bare det at få en øl indebærer også mødet med de stærke traditioner, der præger alt i Japan. Turen tager ca. 4 timer, og I kommer forbi noget af byens bedste streetfood på vejen.

Dag 4
På egen hånd i Tokyo

Myldretid i den japanske metroDen tid er forbi, hvor man var på herrens mark som turist i Tokyo, men nu kan mange lokale engelsk. For de fleste rejsende er det intet problem at finde rundt, og den offentlige transport er forrygende – og ofte en oplevelse i sig selv.

Derfor er denne dag som udgangspunkt jeres egen til at udforske den vidunderlige by. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have tips til oplevelser eller en ekstra tur med guide.                                                   

Ægte japansk historie på Sensoji-templet i Tokyo fra det 7. århundredeForslag til dagens oplevelser

Skal I besøge Meijihelligdommen, så gør det som det første tidligt på dagen for at undgå de største køer. I kan så evt. fortsætte i shoppingmekkaet Harajuku tæt derpå og nyde teenagers i tøj, I ikke ser så tit derhjemme. Gå efter Takeshita Street med masser af butikker og cafeer.

Mere mode finder I på Omotesando lige i nærheden og i Ginza et stykke med metroen derfra. Her er også mange restauranter.

Alt afhænger selvfølgelig af jeres interesser, men mange vil så fortsætte forbi kejserpaladset ved Otemachi Station til den smukke japanske have i parken ved paladset. Slut evt. i Asakusa, hvor I finder byens ældste buddhistiske tempel, Senso-ji. Det er Tokyos ældste geisha-kvarter og skønt at slentre rundt i.

Dag 5
Med Shinkansen til skiferie i Hakuba Valley

Højhastighedstoget Tōkaidō Shinkansen bevæger sig igennem det japanske landskab med 300 km/tNu kommer dagen, hvor I skal af sted mod Hakuba Valley for at stå på ski.

Fra vores samarbejdspartner har I fået et togkort, som aktiveres denne dag, så I ikke skal tænke på billetter, når I finder hen til Tokyo Station og videre med Shinkansen (bullet train) mod Nagano. Toget kan køre op til 260 km/t på denne strækning, så I er fremme efter 1½ time.

Fra Nagano tager I en taxa til hotellet. Det tager en time og er inkluderet i prisen. Der går selvfølgelig også busser, men mon ikke I er lidt utålmodige for at se jeres hotel i Hakuba Valley nu?

Happo One Onsen på Hakuba Tokyu Hotel har ét af Japans højeste alkalineniveuaerHakuba Tokyu Hotel 4*, Hakuba Valley

I skal bo de næste 4 nætter på Hakuba Tokyu Hotel 4* i Happo One, det bedste af de 10 skiområder i Hakuba Valley. Områdets navn udtales i øvrigt [happo o-neh].

I har et komfortabelt værelse med god plads. Der er kun 300 meter til liften, og I har adgang til varme kilder på hotellet, når I kommer hjem - indendørs og udendørs! Der er også gode restauranter på hotellet.

Kodyl off-piste ved Habbo One i Hakuba Valley, JapanPå opdagelse i Happo One

Resten af dagen er til at udforske Happo One, der har det største udbud af restauranter, barer og butikker i Hakuba Valley. Og man behøver jo ikke at have været på bjerget for at tage en tur i de varme kilder.

Få evt. leje af udstyr på plads og planlæg de næste dage. Start allerede nu med at læse vores guide til Hakuba Valley.

Dag 6-9
Skiferie i Hakuba Valley

Brede pister er overalt at finde i Habbo One i Hakuba Valley, JapanI Happo One er udfordringer til mange dage. I finder her nogle af de stejleste pister og sammenhængende løb på op til 8 km. I kan stå på pister, hvor OL i Nagano blev afholdt!

Jeres liftkort gælder til alle 10 skiområder i Hakuba Valley, så kom endelig lidt omkring. Der går shuttlebus fra hotellet til Iwatake, Goryu og Hakuba47 skiområderne. Nemt og ligetil.

Skal det være ski eller snowboard? Skal I prøve puddersne eller free style? For begyndere eller øvet? Skovløb eller en bred boulevard? Her er det hele. Glæd jer!

En af Hakuba Valleys brede men sjove pisterForlænget skiferie i Japan?

Alt på denne rejse er skræddersyet efter jeres ønsker, så tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere dage i Hakuba Valley med alle de ekstra oplevelser, det vil give jer.

Dag 10
Til skønne Kyoto

Bylivet pulserer i Kyoto, Japans 7. største byJeres rejse til Japan går nu fra de sneklædte pister til Japans kulturelle hovedstad Kyoto, der er hjemsted for 2000 helligdomme og templer inkl. 17 UNESCO World Heritage Sites.

Først går turen tilbage til Nagano, og herfra med hurtigtoget Shinkansen til Kanazawa (1 time), hvor I skifter til almindeligt tog med kurs mod Kyoto (2½ time). Fra år 2022 vil Shinkansen kunne køre jer hele vejen fra Nagano til Kyoto, hvis planen holder. Og det plejer planer at gøre i Japan!

Baren på The Royal Park Hotel i Kyoto, JapanRoyal Park Hotel Sanjo 4*, Kyoto

De næste tre nætter af jeres rejse til Japan skal I bo på dejlige Royal Park Hotel Sanjo 4*, der ligger intet mindre end perfekt for oplevelser i Kyoto. I er lige mellem Gion-distriktets tehuse og madboderne på Nishiki Market.

Glæd jer til duften af friskbagt brød fra hotellets eget bageri og til en drink i den hyggelige bar.

Dag 11
På egen hånd i Kyoto

Besøg den lokale helligdomI dag skal I nyde det afslappede tempo i skønne Kyoto.

Som nævnt bor I lige i smørhullet, så start med at udforske Gion-distriktet, det kendte geisha-kvarter i Kyoto - eller geiko, som det hedder her. Det betyder kvinde af kunsten. Sig til, hvis I vil opleve det, og Kyotos baggader, på en guidet cykeltur.

Senere kan I vælge de bedste blandt de 1600 buddhistiske templer og 400 shinto-helligdomme, som byen kan byde på. Spis sushi på Nishiki-markedet, nyd Shogunens hvide slot og kejserfamiliens to paladser. Og tag en afstikker til livet på landet ved Biwa-søen.

Dag 12
Oplev kilden til Japans bedste sake

Smukke sake-fade i Fushimi-kvarteret i Kyoto i JapanJeres rejse til Japan startede med en rundtur i Tokyos øltraditioner. I slutter på samme herlige måde med et spændende indblik i den lokale kultur. I Kyoto handler det bare ikke om øl, men om sake.

Med guide i Fushimi-kvarteret

Fushimi-kvarteret i Kyoto er begunstiget med kildevand, der er perfekt til produktion af sake. Det er en mere end 400 år gammel tradition her. Det hører I om på en rundtur med guide, der selvfølgelig også byder på smagsprøver og en hyggelig frokost.

Oplevelsen starter kl. 11 og varer 3 timer.

Dag 13
Hjem fra rejse til Japan

Det betagende tempel, Kiyomizu-dera, med udsigt til den moderne storby Kyoto, JapanI har været tæt på Japans unikke kultur. Smagt på øl, sake og ganske givet meget mere fra det japanske køkken. Og I har nydt at stå på ski i Hakuba Valley. Nu er jeres rejse til Japan ved vejs ende.

Nyhavn Rejsers samarbejdspartner henter jer på Royal Park Hotel Sanjo og kører jer til lufthavnen. En tur, der tager 1½ time. Herfra går det hjemad mod Danmark, hvor I (som oftest) lander samme dag.

Allerede på vej hjem, er rigtigt mange i gang med i det små at planlægge nye rejser til Japan. Når man først har oplevet Den Opgående Sols Land én gang, trækker det i en for at komme tilbage.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Ski og storby i Japan
RejseperiodeDobbelt
09.12.21 - 21.12.2130.000-35.000
22.12.21 - 05.01.2234.000-38.000
06.01.22 - 31.03.2230.000-33.000
09.12.22 - 14.12.2231.000-33.000
15.12.22 - 31.12.2236.000-39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børn er velkomne!

Spørg jeres Japan-ekspert for priser, værelsestype og den helt rigtige rute for jer.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Leje af ski, snowboard og støvler
  • Evt. fremsendelse af bagage til næste destination/lufthavn

Bemærk

  • Priserne er fra-priser og kan variere ved evt. festival, lang weekend/helligdage, store events etc. Kontakt vores Japan-eksperter for specifik pris på dit ønskede rejsetidspunkt.
  • Vi anbefaler generelt altid, at I booker i særdeles god tid og gerne 8-10 måneder i forvejen ved ski-rejser.
  • Rejsen er et forslag og kan altid skræddersyes efter jeres ønsker, budget og tidsramme. Oplevelser kan vælges til eller fra, hoteller kan opgraderes og destinationerne kan ændres. Kort sagt, lad os tage en snak om lige præcis jeres ønsker for en rejse til Japan.