Xl Kenya Meru National Park Elsas Kopje Meru Swimming Pool
Meru National Park, Kenya

Elsa’s Kopje Meru

Enestående eco-lodge med fabelagtig placering

Elsa’s Kopje Meru er nærmest bygget ind i det klippefyldte terræn på Mughwango Hill i Kenyas naturskønne Meru National Park. Heroppe venter jer betagende udsigter, rustik elegance, ophøjet ro og en hel særlig historie om venskab og løver.

En helt særlig historie om løver

Elsa’s Kopje Meru tager sit navn fra verdens nok mest berømte løvinde, Elsa. Det var nemlig lige her, at de to verdenskendte naturbeskyttere og forfattere Joy og George Adamson satte Elsa ud i den vilde natur igen, efter at havde passet på hende siden hun var en forældreløs løveunge – en historie som blev kendt verden over med Joy Adamsons bestseller-bog Born Free i 1960.   

Joy og George Adamson dedikerede utrætteligt hele deres liv til naturbeskyttelse og til at beskytte og oplære løver, som ikke kunne klare sig selv – billeder af fuldvoksne løver i dagligstuen og på terrassen gik verden over og var i årtier med til at sætte fokus på Kenyas og Afrikas vilde dyr og deres behov for beskyttelse og fredet levesteder.  

Det er en enorm arv, som gjorde Joy og George Adamson til levende legender i deres egen levetid - og frem til i dag, hvor de stadig står som nogle af de fremmeste ikoner for naturbeskyttelse i Afrika. Og det hele startede ved foden Mughwango Hill, hvor den oprindelige Adamson camp lå. Det er her - lidt højere oppe på bakken - at I finder Elsa’s Kopje Meru. 

Eksklusivt refugie med unikke safarioplevelser 

Elsa’s Kopje Meru ligger formidabelt på en klippefyldt skrænt med betagende udsigter ud over de enorme vidder i Meru National Park, hvor I bl.a. kan glæde jer til game drives, natsafari og fisketure ved floden – alt sammen med særdeles dygtige guides. Meru National Park er ikke mindst kendt for sit rige fugleliv og mangfoldige dyreliv med alt fra løver og geoparder til flodheste, næsehorn og den sjældne, lille kudu-antilope. 

Xl Kenya Meru National Park Elsas Kopje Meru Activities Game Drive Elephant
Xl Kenya Meru National Park Elsas Kopje Meru Cottage Private Verandah View Sunset
Xl Kenya Meru National Park Elsas Kopje Meru Private House Twin Bedroom Interior Moringlight
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Skønne hytter med fabelagtig udsigt

Elsa’ Kopje Meru har 6 fabelagtige Cottages, 1 Family Cottage, 3 Honeymoon Suites og en Private House med egen have og infinity pool. De er alle stilfuldt og rustikt indrettet i bedste safari stil med afrikanske og indiske kolonitidsmøbler, smukke trægulve, træsenge og luksuriøse badeværelser. 

De fleste af hytterne har skønne, private terrasser med betagende udsigter ud over nationalparken, mens nogle også har udendørs bad. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelseskategori, som passer jer bedst. I finder Wi-Fi i lodgens fællesområde.

Infinity pool, massagehytte og middag under stjernerne

Lodgens rustikke stråtækte hytter er bygget i træ og sten og danner ramme om et stilfuldt interiør i naturfarver med masser af ro og varme – i lodgens skønne fællesarealer og hytter fortæller historiske billeder og genstande historien om Adamson-parrets liv og virke.   

Glæd jer også til at komme hjem fra safari til en velfortjent massage, efterfulgt af en drink til solnedgangen over sletterne, mens I måske køler ned i lodgens pool og ser frem mod aftenens 3-retters middag i stearinlysenes skær under stjernehimlen. Det er ganske enkelt en fortryllende verden - og så har vi ikke engang nævnt jeres hytte endnu. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.