Xl Kenya Nairobi House Of Waine Swimming Pool
Nairobi, Kenya

House of Waine

Familieejet boutique-hotel på Karen Blixens tidligere kaffeplantage

Hjemlig varme, en fabelagtig have med pool og kolonitidens romantik gør House of Waine til et vidunderligt refugie væk Nairobis pulserende larm og mylder – og så bor I kun fem minutters kørsel fra Karen Blixen-museet.

Skøn oase tæt på Karen Blixens afrikanske farm

House of Waine ligger i Nairobis mondæne Karen-kvarter, der er opkaldt efter den verdensberømte danske forfatter Karen Blixen, der udødeliggjorde hendes år på en kaffefarm i Kenya med sin selvbiografiske bog Mit Afrika.

Karen Blixens afrikanske farm – som i dag er et museum – ligger mindre end 2 km fra House of Waine, som ligger på jord, der engang tilhørte Karen Blixens kaffefarm. Den lille flyveplads Wilson Airport ligger også i nærheden og det er herfra, at små flyvere bringer jer direkte til de store naturområder som Masai Mara.

Men inden I sætter kurs mod savannen og safari, kan I begynde med et besøg til to enestående projekter, der ligger tæt på House of Waine: Bevarings- og avlscentret Giraffe Centre og legendariske Sheldrick Wildlife Trust, som er et beskyttelsesprogram for forældreløse dyreunger, ikke mindst elefant- og næsehornsunger, som ofte er ret så legesyge med besøgende gæster.

Xl Kenya Nairobi House Of Waine Double Guest Room Safari
Xl Kenya Nairobi House Of Waine Lounge Interior Fireplace
Xl Kenya Nairobi House Of Waine Double Guest Room Pwani
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Autentisk nostalgi og hjemlig charme

House of Waine ligger i en stor villa i kolonitidsstil, som i 2004 blev ombygget til hotel – indretningen emmer af 1920’ernes Kenya og Mit Afrika, men på en autentisk, hjemlig og naturlig måde, som ganske enkelt gør det til et rart og enormt stemningsfyldt sted at være. 

Og så er der grunden. En enorm, tropisk have med en opvarmet pool og elegante havemøbler fra kolonitiden, som I finder spredt omkring i de skønne omgivelser. Her kan I nyde roen under et skyggefuldt træ til lyden af eksotiske fugle og Colobus aber, der boltrer sig i den friske og tørre højlandsluft - Nairobi ligger knap 1800 m over havets overflade. 

Tilbage på hotellet finder I en god restaurant, hvor I dagligt kan vælge mellem to forskellige 3-retters menuer og et vinkort med særligt sydafrikanske vine. I kan nyde jeres måltider i den lidt mørke og varme restaurant og udenfor på terrassen, lige som hotellets bar også serverer drinks i haven og ved poolen.

Store værelser med unik indretning

House of Waine har 11 store værelser, der alle er unikt indrettet i kolonitidsstil med afsæt i forskellige temaer fra Kenyas natur og historie – der er f.eks. et Elephant Room og en Lake Room. Alle værelser har store, luksuriøse senge, badeværelser i marmor med bruser og badekar samt aircondition og Wi-Fi. 

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.