XL Kenya Kinondo Kwetu The Water Tower Lounge
Kenya

Kinondo Kwetu

Intimt boutique-hotel væk fra alfarvej ved skøn sandstrand

Her har hjertet hjemme, og sjælen får fred. I er langt fra turister, strandsælgere og partymusik. I stedet får I skræddersyet All Inclusive, unik atmosfære og indretning og vidunderlige omgivelser, som I kan nyde fra hesteryg eller solseng. Kinondo Kwetu byder frem for alt på fred, nærvær og intimitet.

Idyllisk, afsondret og naturskønt

Det lille boutique-hotel ligger på Galu Beach i det sydøstligste Kenya, ca. 1,5 time fra Mombasa. Området er naturskønt, og hotellet er omkranset af store, gamle baobao-træer, der betragtes som hellige af de lokale stammefolk.

Ca. 45 min. fra hotellet kan I komme på safari i Shimba Hills Nationalpark, hvor der bl.a. lever elefanter, antiloper og giraffer. I kan også besøge den lokale landsby og tage på fuglespotting i den hellige skov og langs med kysten.

Afslapning og action på stranden

Den smukke, flade sandstrand er jeres døgnet rundt. Nyd jeres måltider her. Rid på heste i vandkanten. Lad hotellets personale rede op til jer i en magelig himmelseng på sandet, og tilbring natten under stjernerne. Små, personlige oplevelser, der gør stort indtryk.

Fra stranden tilbydes en lang række forskellige vandsportsaktiviteter. Kajak- og katamaransejlads, dykker- og snorkleture med båd, kite- og windsurfing, vandski, wakeboard, dybhavsfiskeri og et privat krydstogt med traditionel træbåd.

XL Kenya Kinondo Kwetu Big Beach Ocean, Galu Beach, Diani Beach
XL Kenya Kinondo Kwetu Kiteboarding
XL Kenya Kinondo Kwetu Indian Ocean, Diani Beach Kenya
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Skandinavisk charme ved det Indiske Ocean

Kinondo Kwetu er mere et hjem end et hotel. Her er kun plads til 38 gæster, og jeres eneste naboer er hotellets heste og den svenske værtsfamilie, der selv bor her året rundt.

Deres kærlighed til stedet mærkes i den kunstfærdige indretning og de gennemførte detaljer. I den personlige service og den oprigtige interesse for hotellets gæster. Kinondo Kwetu er en forbiledlig kombination af eksklusiv strandluksus og god, gammeldags, skandinavisk hygge.

Spis, hvor og når I vil

Der er ingen egentlig restaurant eller spisestue på Kinondo Kwetu. I stedet indbydes I til at nyde jeres måltider, hvor I lyster. Spis i haven, på stranden, ved poolen, i bådhuset, i vandtårnet - eller inden døre på gammeldags manér.

Gastronomien tilberedes med lige dele stolthed og passion for de lokale råvarer, og alle måltider er inkluderet i prisen.

Unikke værelser og hytter tæt på stranden

Alle værelser og hytter på Kinondo Kwetu er forskellige, og indretningen er unik og håndplukket. Traditionelle møbler i mørkt træ komplementeres af lokal kunst og kunsthåndværk. Glem alt om strømlinede designerhoteller - her er både stil og atmosfære varm, hjemlig og helt sin egen.

I hotellets største bygning, Mama Taa Villa, ligger dobbelt- og familieværelser samt to større suiter. Alle disse har havudsigt.

Mama Tina Villa er indrettet med et dobbelt- og to enkeltværelser, hvoraf det ene har havudsigt. De øvrige værelser har udsigt mod haven.

Herudover er her tre hytter med et dobbeltværelse, en hytte med et dobbelt- og et enkeltværelse samt en familiehytte i to etager med to dobbeltværelser og et enkeltværelse.

Tal med jeres rejserådgiver om, hvilket værelse eller hvilken hytte, der skal danne rammen om jeres ophold.

Golf, tennis og faldskærmsudspring

Oppe på land råder Kinondo Kwetu over sin egen tennisbane, og der kan bookes tee-times på den lokale golfbane, der ligger et kvarters tid fra hotellet. Hotellet har også anlagt sin egen skateboard-park. Skal det være helt vildt, så book et tandemudspring med faldskærm, hvor I lander direkte på det hvide sand!

XL Kenya Kinondo Kwetu Lunch On Beach
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Kenya Maasai Mara Man Smiling
Kenya, Afrika

Kenya for livsnydere

12 dage fra

48.000 kr.

Glæd jer til

Suveræn safari fra lille privat camp i Masai Mara

Den store migration væk fra mængderne (sommer og efterår)

Minimal transporttid med små fly over savannen

Intim strandferie og snorkling ved Det Indiske Ocean

All inclusive på savannen og på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.