Xl Kenya Rekero Camp Savannah Game Drive Elephants
Masai Mara, Kenya

Rekero Camp

Tidløs klasse med direkte udsigt til den store migration

Rekero Camps stilfulde telte ligger helt ud til Talek-floden midt i naturreservatet Masai Mara. Her bor I helt tæt på flodens liv og alle de dyr, der søger ned mod vandet. Og helt enestående, kan I opleve den store migration direkte fra terrassen.

Klassisk charme og suveræn placering

Rekero Camp er en elegant, fredfyldt og intim camp, som ligger suverænt placeret på kanten Talek-flodens bred i midten Kenyas berømte Masai Mara-naturreservat - et af de mest dyrerige naturområder i Afrika. 

Området omkring Rekero Camp er særlig kendt for exceptionelle store koncentration af dyr og for at være en rigtig god base for at opleve Afrikas Big Five, særligt løver, leoparder, bøfler og elefanter. I kan sågar spejde efter dem alle - og mange flere dyr - direkte fra campens veranda. Der er god grund til, at mange filmhold vælger Rekero Camp som deres base, når de skal lave naturfilm fra Masai Mara. 

Rekero Camp er også en familievenlig camp - børn på 5 år og op efter er velkomne - som samtidig emmer af den gamle verdens romantik og repræsenterer de fineste dyder inden for klassisk og stilfuld safari. Her venter høj service, hjertevarme og et rigtig godt køkken – og så bor I med klasse i et stilfuldt telt med eget bad, daybed på terrassen og direkte udsigt til Talek-floden. 

Xl Kenya Rekero Camp Dinner View Sunset Deck
Xl Kenya Rekero Camp Dinner River View
Xl Kenya Rekero Camp Triple Tent View

På forreste række til den store migration 

Rekero Camp tilbyder alt fra klassiske game drives til vidunderlige hestesafarier, bush picnics, ballonsafarier over Masai Mara, familiesafarier og romantiske safarier. Men det helt store højdepunkt er den store migration, som forekommer i august og september, hvor millioner af gnuer krydser Masai Maras krokodillebefængte floder, herunder Talek-floden lige foran Rekero Camp. 

Det lyder nærmest uvirkeligt, men på Rekero Camp, kan I helt bogstaveligt opleve den store migration rulle forbi, mens I nyder en kop te, en drink eller en bid mad på terrassen. Det er ganske enkelt mageløst.

Stilfulde telte med udsigt til floden

Rekero Camp består af ni rummelige telte, som alle ligger under skyggefulde træer på kanten af flodbredden. Glæd jer til at nyde en drink, den skønne udsigt og flodens liv fra jeres daybed på terrassen, mens I indenfor kan glæde jer til en luksuriøs seng, eget bad med varmt vand og en stilfuld, enkel indretning, der kombinerer klassisk safaristil med moderne kant.

Xl Kenya Rekero Camp Wildebeest Savannah Migration Arrives
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Kenya

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Kenya. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.