XL Laos Mekong Luang Prabang Pak Ou Caves Mekong River
Oplevelse i Laos

Ad Mekongfloden til Pak Ou caves og landsbyliv

Silke, riswhisky og tusindvis af buddhaer

Oplev silkebyen Ban San Khong og stig om bord på en lille båd, der tager jer med på et smukt cruise ad Mekongfloden til Pak Ou Caves med sine tusindvis af buddha-statuer. En oplevelsesrig eftermiddag med afgang fra Luang Prabang. 

Xl Laos Mekong Pak Ou Caves Buddha Statues
Xl Laos Local City Silk Woman
Xl Laos Local City Silk

Oplev silkebyen og andre landsbyer

I bliver hentet på et aftalt tidspunkt hen ad eftermiddagen på jeres hotel i Luang Prabang. Herfra kan I glæde jer til en smuk køretur gennem Laos’ højland med kurs mod små landsbyer, hvor de lokale lever af deres håndværk.

I Ban Sang Khon ved den mægtige Mekongflod lever de lokale primært af at fremstille noget af Asiens det bedste silke. Gå en tur i landsbyen, mærk stemningen og oplev, hvordan det imponerende, farverige håndværk bliver til. Senere besøger I whiskybyen Ban Sang Hai, der er kendt for at fremstille den populære ris-whisky kaldet "Lao Lao".

Sejltur på smukke Mekong

Fra Lands til vands. Ved Ban Pac Ou stiger I om bord på en båd, der tager jer med på en eventyrlig sejltur ad Mekong til Pak Ou Caves – De Tusinde Buddhaers Huler. Ude på Mekong synes landskabet uberørt, mens den ene bjergtop efter den anden dukker op på begge sider af floden, og gemmer på små landsbyer og andre hemmeligheder.

Så snart I nærmer jer grotterne, vil I møde andre både og besøgende på jeres vej. De fleste ligger dog deres vej forbi Pak Ou Caves om morgenen og formiddagen, hvorfor et eftermiddagsbesøg kan være mere lige til.

Udforsk de tusinde buddhaers huler

Vel fremme har I god tid på egen hånd til at udforske de mere end 1000 år gamle grotter Tham Ting og Tham Phoum, som er nogle af de vigtigste hellige steder i Laos.

Det er et imponerende syn at bevæge sig rundt i grotternes gange, hvis vægge kaster jeres skridt tilbage som et rungende ekko. Mange buddhister kommer for at bede foran de tusindvis af buddhafigurer i alskens størrelser og duften fra røgelsespinde fylder hulerne, der sammen med udsigten ud over Mekong er både fredfyldt og betagende.

Retur ad Mekong til Luang Prabang

Efter jeres besøg i Pak Ou Caves sejler I tilbage til Luang Prabang. Dagen afsluttes perfekt med en kølig drink og et par snacks, mens solen går ned bag bjergene langs Mekongfloden i det fjerne.

 

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall Blue Pools
Laos, Asien

Glæd jer til

Skønne Luang Prabang og Mekongflodens magi

Mødet med Laos’ stammefolk og landsbyer i øjenhøjde

Laos’ frodige højland og det magiske Kuang Si-vandfald

Håndplukkede 3* og 4* hoteller med charme

Afslapning, bountystrande og streetfood på Phuket

Team Laos

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.