Xl Malaysia Rice Dish Food
Oplevelser i Malaysia

Malaysisk kokkeskole på Langkawi

Halvdagsudflugt på landet med madlavning og lokale historier

Oplev Langkawis landliv i godt selskab, hør de lokale historier om øen og begiv jer ind i det malaysiske køkken, som kombinerer såvel indiske som kinesiske indflydelser – og alligevel er helt sin egen.

Xl Langkawi Cooking School Rumah Rimba House Area
Xl Malaysia Roti Canai Flatbread Food
Xl Langkawi Cooking School Rumah Rimba House Cook

Malaysisk kokkeskole og lokale fortællinger

Beef Rendang, Laksa og Langkawi Nasi Campur. Det malaysiske køkken er mindre kendt end sine thailandske nabos, men det er ikke af mangel på velsmag eller fantasi. 

På denne halvdagsudflugt, kommer I ud på landet og prøver kræfter med at tilberede flere af Langkawis lokale specialiteter, som I bagefter nyder i godt selskab med en lille gruppe af andre rejsende og en lokal guide, som vil fortælle løst og fast om livet på øen. 

Landsbyliv, rismarker og et hyggeligt hus i skoven

I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 17.00 og kører ud på landet forbi rismarker og vandbøfler indtil I ankommer til en lille sidevej, som fører jer op til det hyggelige, traditionelle hus, ”Rumah Rimba” – huset i skoven. I aften står den på malaysisk madlavning, men først skal I ud og gå en lille tur langs rismarkerne, hvor jeres guide vil fortælle jer lidt om livet på landet i Langkawi. 

Herefter vender I tilbage til huset og så er det ellers tid til at gennemgå aftenens menu og sætte varme under gryderne – og wokken ikke mindst. Bagefter kan I glæde jer til at nyde jeres kreationer med et glas vin på husets skønne balkon, mens jeres guide fortæller mere om livet på Langkawi til lyden af regnskovens nattesang omkring jer.

Praktisk information

Udflugten begynder 17.30 og I bliver hentet cirka 20-40 min før på jeres hotel, afhængigt af hvor I bor. Velkomstdrik, aftensmad og vand er inkluderet, mens vin og øl kan tilkøbes på stedet. 

Børn fra 11 år og op kan deltage på denne udflugt, men vær opmærksom på, at det meste af aftenen går med madlavning og efterfølgende spisning og snak på husets balkon.

Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.