XL Malaysia Langkawi Seasafari Boat
Oplevelser i Malaysia

Sejl på eventyr mellem Langkawis kalkstensøer

Smukke strande, dyreliv og magisk solnedgang

Sejl på eventyr mellem kalkstensøer og mangroveskov, og gå i land på en ubeboet ø med den skønneste strand. Glæd jer til at bade i en ferskvandssø, opleve ørne, isfugle og aber samt sejle hjem i den magiske solnedgang over bugten.

Det skal I opleve

Ferskvandssøer og havørne

I bliver hentet tidlig eftermiddag på jeres hotel på Langkawi og kørt til Pekan Rabu jetty på den sydvestlige del af øen. Her stiger I om bord på en lille båd og sætter kurs mod Pregnant Maiden Island, hvor I kan tage en dukkert i ferskvandssøen og nyde de smukke omgivelser mens havørne svæver i ring over jer.

Et eventyrligt landskab af kalkstensklipper

I sejler videre ud på havet, hvor Langkawis eventyrlige landskab af store og små kalkstensklipper med tæt mangroveskov troner op overalt omkring jer. Et landskab, der på mange måder minder om Thailands kendte Phang Nga-bugt eller Halong-bugten i Vietnam, men langt fra er så besøgt af turister. 

Her er I næsten alene, så I uforstyrret kan nyde den billedskønne kombination af det smaragdgrønne hav, kalkstensbjergene og den dybgrønne jungle.

På udkig efter sultne isfugle

De mange kalkstensklipper er som store, frodige øer, der gemmer på et rigt dyreliv, så det er om at holde øje. Aber hopper ivrigt rundt i trætoppene. Dovne slanger sover til middag på grenene. Og isfugle holder et vågent øje med havoverfladen, hvis nu en fisk skulle dukke op.

De farverige isfugle bliver på engelsk kaldt for ”kingfishers”. Et navn, der dækker over dens spidskompetence for at fange fisk: Så snart den ser en lille fisk i vandet, dykker den i rasende fart, hapser byttet og pisker tilbage i et træ, hvor den i fred og ro kan nyde sit måltid.

I land på en øde sandstrand

I går nu i land på en lille strand, der ligger som et stort smil i den fredfyldte bugt. Her har I tid til at slappe af og bade i det lune vand. 

Magisk solnedgang i bugten

Akkompagneret af den smukkeste solnedgang, sejler I mellem de imponerende kalkstensklipper tilbage til havnen, hvor I sejlede ud. 

Turen varer cirka 3 timer og I vil være de eneste ombord på den lille båd, da turen er privat. 

XL Malaysia Langkawi Oriental Pied Hornbill Bird Animal
Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.