Xl Vietnam Lan Ha Bay Ginger Heritage Line Sunrise
Oplevelse i Vietnam

Det store luksuscruise i Halong-bugten

Autentiske oplevelser væk fra alfarvej

Halong-bugtens fortryllende kalkstensøer er indbegrebet af Indokinas særlige ynde og sanselighed. Med Heritage Line, oplever I magien til fulde og uforstyrret, når I sejler ind i den mindre besøgte Lan Ha-bugt. 2 dages eventyr med gastronomi, pool på dækket og dejlig suite.

Xl Vietnam Halong Bay Sunset Rocks Boat
Xl Vietnam Lan Ha Bay Ginger Heritage Line Marine Kayak
Xl Vietnam Halong Bay Lan Ha Bay Kayak Cave

Halong-bugten med Heritage Line

Halong-bugten er med god grund Vietnams største stolthed og mest populære rejsemål. For det er ganske enkelt et helt mageløst naturvidunder, som skal opleves på en rejse til Vietnam. Men netop fordi Halong-bugten er så populær – og så magisk - kan det virkelig godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af det.

Med Heritage Lines charmerende skib, Ginger, bor I i suite med egen balkon, mens I sejler mod den mere afsidesliggende og stille Lan Ha-bugt, hvor kalkstensøerne er lige så mange og lige så fortryllende som i Halong-bugten. Men de fleste turbåde for længst er vendt om. 

Glæd jer også til at opleve skønne strande, dramatiske kalkstensformationer og bortgemte laguner - for ikke at nævne en naturskøn cykeltur til landbyen Viet Hai. Og fik vi nævnt det åbne køkken med vietnamesisk gastronomi, poolen på dækket og skibets spa?

Xl Vietnam Lan Ha Bay Ginger Heritage Line Aerial

Heritage Line Ginger

Ginger er et kulinarisk cruise med åbent køkken, hands-on kokkeskole og cocktails på dækket. Derudover finder I også en bar, en spa og et bibliotek – og et soldæk med pool og liggestole, ikke mindst. 

Hele skiber emmer af Indokina og er stilfuldt indrettet i klassisk nordvietnamesisk stil med moderne indslag og detaljer. 

Skibet Ginger har kun 12 suites fordelt på tre kategorier: Junior Suites, Signature Suites og Regent Suites. Alle suites har egen balkon og luksuriøse badeværelser i marmor. 

3 dages tur med Heritage Line Ylang

Heritage Line har også et søsterskib, Ylang, som sejler i 3 dage i stedet for 2. Her er fokus i højere grad på wellness og ro – fremfor gastronomi, som på Ginger – og på de 3 dage kommer I længere ud og rundt i Lan Ha-bugten. Det er slow travelling, når det er bedst. 

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken sejltur, som passer jer bedst.  

Xl Vietnam Lan Ha Bay Ginger Heritage Line Boat Bay
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Hanoi - Halong-bugten og Lan Ha-bugten

Efter morgenmaden bliver I kørt fra Hanoi til Halong-bugten. Turen tager cirka 3,5 timer gennem landsbyer og langs rismarker, hvor I kan betragte det lokale liv.

Når I har tjekket ind på skibet, der skal være jeres luksuriøse base de næste par dage, får I serveret en dejlig vietnamesisk frokost i restaurantens åbne køkken, mens I stille sejler ind i Halong-bugten og sætter kurs mod Cat Ba-øen og Lan Ha-bugten på øens østlige side.

Efter frokost, er det bare tid til rendyrket afslapning i de fortryllende omgivelser. Halong-bugten består af tusinder af kalkstensøer, der rejser sig op af det blågrønne hav i alskens størrelser og formationer. Det er en fortryllende verden. Eventyrlig, sanselig og overvældende smuk. I kan nyde det hele i ro og mag på jeres egen balkon eller på skibets dæk, hvor I også kan hoppe i poolen. 

Cykeltur på Cat Ba

Senere på eftermiddagen ankommer I til øen Cat Ba, der er berømt for sin nationalpark. Øen er den største i Tonkin-bugten, som bl.a. rummer Halong-bugten, og er dækket af tæt regnskov med fugle og dyreliv. 

Og det er her I finder den isolerede og helt selvforsynende landsby Viet Hai, som ligger bortgemt i en dal mellem skov og bjerge. I cykler derhen, men kan også køres dertil i en lille golfbil. 

Viet Hais cirka 80 husstande lever i store træk stadig som deres forfædre gjorde, da de bosatte sig i dalen for hundreder af år siden. De fisker, driver landbrug og samler drikkevand ind fra regnen. Og så gror de frugt og laver brændevin!   

Solnedgang, drinks og aftensmad under stjernerne

Tilbage på skibet, går dagen så småt på hæld og så er det jo kun oplagt med en lille ”sundowner”, måske en gin og tonic, mens kaptajnen finder et godt sted i Lan Ha-bugten, hvor I kan kaste anker. 

Og så er det tid at glæde sig til at se, hvad kokkene har fremtryllet til aftensmaden. I kan få en forsmag ved at se kokkene demonstrere tilberedning af vietnamesisk mad – og I kan også selv deltage og få et par tricks med på vejen. 

Senere kan I nyde en drink i baren, mens nattestemningen spreder sig i bugten. Måske I gerne vil se en film i skibets lille biograf. I kan også fiske efter blæksprutter sammen med personalet. Eller sætte jer tilbage på jeres balkon og lytte til bølgernes skvulp, mens de store klipper bliver til store, mørke skygger omkring jer. 

Dag 2: Tai Chi, croissanter og kajak

Morgenerne i Halong-bugten – og Lan Ha-bugten -  er ganske enkelt magiske. De drømmende klippeformationer er ofte indhyllet i tåge, der langsomt letter i takt med solen står op. Nyd en varm kop kaffe og croissant på dækket og måske en gang Tai Chi til at få gang i krop og sind. 

I letter anker og sætter kurs mod en lille bugt, hvorfra I kan gå i land og vandre en kort morgentur til den såkaldte Frog Lake i nationalparken Cat Ba, hvor I virkelig bliver omfavnet af junglens lyde og liv. 

Og bagefter kan I hoppe i bugten eller låne en af skibets kajakker og gå på opdagelse kajak langs de dramatiske, jungleklædte klippevægge. I kan selvfølgelig også blive tilbage på skibet og nyde de skønne omgivelser derfra.  

Senere på morgenen, venter der en stor og fyldig morgenmad, nærmere brunch, mens skibet langsomt sætter kurs hjem mod Halong Bay fastlandet, hvor jeres chauffør venter på at køre jer mod nye eventyr i Vietnam.  

Inkluderet i oplevelsen:

  • Transport til/fra Hanoi
  • 1 nat i valgte suite kategori
  • Frokost og aftensmad på dag 1
  • Morgenmad på dag 2
  • Aktiviteter og oplevelser

Drikkevarer er ikke inkluderet

Praktisk information

Indholdet af turen kan ændre sig efter vejrforholdene. Overordnet kan I rejse til Halong-bugten året rundt, men december til januar kan være køligere (15-20 grader). Samtidig er det godt at være opmærksom på, at juli til september har en højere luftfugtighed og kan byde på byger, da det her er regntid. Læs mere om vejret i Vietnam.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Anantara Hoi An Resort Riverside Cruise Sunset
Saigon, Vietnam, Asien

Luksuriøst eventyr i Vietnam

15 dage fra

50.000 kr.

Glæd jer til

At bo på Hanois grand old lady Sofitel Legend Metropol 5*

På tur gennem Hanois markeder og gadekøkkener

2 dages kulinarisk cruise fra Halong Bay til Lan Ha Bay

Historie, oplevelser og god mad i atmosfærefulde Hue og Hoi An

Luksustoget The Vietage og strandluksus på Anantara Quy Nhon Villas 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.