Xl Thailand Phang Nga Longtail Boats Tour And Kayak James Bond Island
Oplevelse i Thailand

Sejl på eventyr mellem kalkstensklipperne

Privat tur med longtailbåd til Phang Nga-bugtens grotter og laguner

Phang Nga-bugten er en eventyrlig verden af grotter, dramatiske kalkstensklipper og fredfyldte laguner. Oplev det hele på denne heldagstur fra Phuket med privat guide. Sejl helt tæt på klipperne med longtailbåd og kajak, og nyd en skøn frokost på stranden.

En fortryllende verden

Phang Nga-bugtens og ikoniske kalkstensklipper ligger beskyttet mellem Phuket og Krabi. Her venter jer en fortryllende verden af jungleklædte klipper, der skyder 300 meter op i vejret. Klipperne gemmer på smukke drypstensgrotter og mangrovefyldte laguner med skønne sandstrande, dovne varaner og nysgerrige aber, der kigger ned fra junglens trætoppe. 

Xl Thailand Phang Nga Longtail Boat Bay Beach
Xl Thailand Phang Nga Mangrove Limestone Cliffs
Xl Thailand Phang Nga Longtail Boats Tour And Kayak Limestones

Frihed til at opleve Phang Nga-bugtens magi 

Den eventyrlige Phang Nga-bugt er velbesøgt af turistbåde, og det forstår vi godt hvorfor. Men på denne tur har I jeres hele egen longtailbåd, som giver frihed og fleksibilitet til at sejle derhen, hvor færrest både har samlet sig. 

Og da turen er privat, kan man sagtens starte tidligere eller senere på dagen, hvis man vil undgå for mange andre både ved de mest besøgte steder. 

Glæd jer til at udforske områdets uberørte mangroveskove, gemte laguner og kridhvide strande i jeres eget tempo. I stopper når I vil og tager jer den tid I har lyst. 

Og når I finder jeres perfekte paradisstrand – og det gør I – kan I bare plante fødderne i sandet, bade og snorkle med farverige tropefisk, indtil I bliver sultne og er klar til en dejlig frokost i det fri. Husk jeres egne snorkler, hvis I gerne vil snorkle på turen. 

I løbet af dagen, vil I også sejle forbi den ikoniske James Bond Island, som er kendt fra filmen af samme navn – og den er virkelig flot, det kommer man ikke udenom.  

Snorkeltur til Hong Island

Er det mere snorkling i Thailand I eftersøger? Hvis Er I til decideret snorkeling anbefaler vi Hong Island, som ligger lidt længere væk i Phang Nga-bugten. Hør jeres rejserådgiver om mulighederne.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.