• James Bond Island - Koh Tapu - i Phang Nga-bugten i Thailand
 • Longtailbåd i Phang Nga-bugten, Thailand
 • Mangroven i Phang Nga Bay, Thailand
 • På eventyr i Phang Nga-bugten

Sejl på eventyr mellem kalkstensklipperne

Privat tur med longtailbåd til Phang Nga-bugtens grotter og laguner

James Bond Island - Koh Tapu - i Phang Nga-bugten i Thailand
Læs mere

Phang Nga-bugten er en eventyrlig verden af grotter, dramatiske kalkstensklipper og fredfyldte laguner. Oplev det hele på denne heldagstur fra Phuket med privat guide. Sejl helt tæt på klipperne med longtailbåd og kajak, og nyd en skøn frokost på stranden.

Longtailbåd i Phang Nga-bugten, ThailandPhang Nga-bugten er en eventyrlig verden af grotter, dramatiske kalkstensklipper og fredfyldte laguner. Oplev det hele på denne heldagstur fra Phuket med privat båd og guide. Sejl helt tæt på klipperne, udforsk bortgemte laguner og nyd en skøn frokost på en uberørt strand. 

Smukkte grotter og kalkstensklipper i Phang Nga-bugten, ThailandEn fortryllende verden

Phang Nga-bugtens og ikoniske kalkstensklipper ligger beskyttet mellem Phuket og Krabi. Her venter jer en fortryllende verden af jungleklædte klipper, der skyder 300 meter op i vejret. 

Klipperne gemmer på smukke drypstensgrotter og mangrovefyldte laguner med skønne sandstrande, dovne varaner og nysgerrige aber, der kigger ned fra junglens trætoppe. 

Oplev de eventyrlige kalkstensklipper ved Phang Nga-bugtenFrihed til at opleve Phang Nga-bugtens magi 

Den eventyrlige Phang Nga-bugt er velbesøgt af turistbåde, og det forstår vi godt hvorfor. Men på denne tur har I jeres hele egen longtailbåd, som giver frihed og fleksibilitet til at sejle derhen, hvor færrest både har samlet sig. 

Og da turen er privat, kan man sagtens starte tidligere eller senere på dagen, hvis man vil undgå for mange andre både ved de mest besøgte steder. 

Glæd jer til at udforske områdets uberørte mangroveskove, gemte laguner og kridhvide strande i jeres eget tempo. I stopper når I vil og tager jer den tid I har lyst. 

Snorkling i Phang Nga Bay området, ThailandOg når I finder jeres perfekte paradisstrand – og det gør I – kan I bare plante fødderne i sandet, bade og snorkle med farverige tropefisk, indtil I bliver sultne og er klar til en dejlig frokost i det fri. Husk jeres egne snorkler, hvis I gerne vil snorkle på turen. 

I løbet af dagen, vil I også sejle forbi den ikoniske James Bond Island, som er kendt fra filmen af samme navn – og den er virkelig flot, det kommer man ikke udenom.  

Strand på Hong Island, ThailandSnorkeltur til Hong Island

Er det mere snorkling i Thailand I eftersøger? Hvis Er I til decideret snorkeling anbefaler vi Hong Island, som ligger lidt længere væk i Phang Nga-bugten. Hør jeres rejserådgiver om mulighederne.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.