XL Maldives Baglioni Resort Water Villa Exterior Sunset
Maldiverne

Baglioni Resort Maldives

Uspoleret tropeluksus under palmerne på Dhaalu-atollen

Baglioni Resort Maldives 5+* er ikke bare et resort – det er en lille bid af paradis, der tager begrebet all inclusive til nye højder. Med fantastiske badestrande og uspoleret tropisk skønhed, gourmetmad og all inclusive, spa, cruise under stjernerne og meget mere. Alt sammen med et umiskendeligt italiensk touch, der tager det hele til det næste niveau.

Italien møder Maldiverne

Hos Baglioni Resort Maldives får I en ægte italiensk oplevelse, lige fra maden og vinen til kvaliteten af produkterne, der bruges i spaen og gæstfriheden. Alt sammen i luksuriøse, tropiske omgivelser på jeres helt egen ø – i jeres helt egen villa.

Maldiverne med italiensk fortegn

Sublime omgivelser, sublimt design

Baglioni Resort Maldives ligger på den lille ø Maagau på Dhaalu-atollen. I ankommer med vandflyver fra Maldivernes hovedstad Male, hvor I undervejs kan se det ene lille paradis efter det andet åbenbare sig under jer. Og efter blot 50 minutter lander I på jeres eget. Fløjlsblødt, kridhvidt sand og azurblåt vand, så langt øjet rækker. Og det er langt, herude i hjertet af Det Indiske Ocean, hvor farverne er klarere og naturen smukkere end noget andet sted.

Selve resortet er en fortælling i sig selv. Bygget i 2019 med materialer, der påvirker miljøet mindst muligt, står det knivskarpt. Intet er overladt til tilfældighederne, og det italienske touch af elegance skinner igennem overalt. Interiøret, gastronomien, gæstfriheden. Der er kælet for alle detaljer, og det hele er jeres.

Privilege all inclusive på Baglioni Resort

Baglioni Resort tager begrebet all inclusive til nye højder - man ved næsten ikke, hvor man skal begynde. Det ved resortet, nemlig i samme moment, I ankommer, hvor I bliver budt velkommen med drinks i loungen og bobler på værelset. 

Herfra venter jer en uforlignelig ferie med alt, hvad hjertet begærer: Gastronomi på tre restauranter. Et fabelagtigt udvalg af vine, cocktails og drinks. En minibar med øl, vand, vin og snacks, der opfyldes dagligt. Snorkling og ikke-motoriseret vandsport. Tennis, fitness og meget mere. Det hele er til for jer. Hør med jeres rejserådgiver om alt, som er inkluderet i et ophold på Baglioni Resort - og om de tilkøb, som resortet tilbyder.

Faciliteter og services

Italiensk gastronomi, verdenskøkken og japansk fusion

Baglioni Resort Maldives har tre restauranter, der alle serverer kulinariske oplevelser fra øverste hylde. Middagen kan naturligvis også indtages under stjerne med fødderne i sandet – en intim stund for to.

restaurant Gusto kan I nyde en bjergtagende udsigt over vandet og et overflødighedshorn af traditionelle italienske opskrifter. Vinkælderen bugner af de fineste italienske vine.

Umami serverer sofistikerede japanskinspirerede retter, hvis ingredienser er nøje afstemt i forhold til forskellige kulinariske kulturer og udmønter sig i en eksplosion af smag, farver og aromaer. Retterne er kreative og spændende og byder på et væld af smage fra hele verden.

Restaurant Taste er resortets internationale restaurant, hvor alle med lyst til et kulinarisk eventyr kan få sulten stillet morgen og aften. Morgenmaden består af en kontinental og en asiatisk buffet, mens aftenkortet byder på en buffet af italiensk-asiatisk fusion parret med udvalgte vine.

Når appetitten ikke er så stor, kan I nyde en skøn, italiensk aperitif i poolbaren sammen med en portion pizza, pasta eller en lækker salat. Serveret med en fantastisk udsigt og garanti for afslapning.

Har I mest lyst til at slappe af i poolen i stedet for at sidde på en restaurant, kan morgenmaden serveres flydende. Hvordan lyder en italiensk espresso, frisk frugt, bagværk og en solopgang over Maldiverne? Velbekomme.

Baglioni Spa – italiensk velvære i de fredeligste omgivelser

The Exclusive Baglioni Spa er et sandt tempel for velvære, hvor I kan glæde jer til livgivende behandlinger inspireret af Maldivernes traditioner. Læn jer tilbage, lad jer omslutte af velværet, den tropiske vegetation og de luksuriøse omgivelser, og find indre fred. Vælg mellem skræddersyede ritualer og behandlinger, massage og ansigts- og hudbehandlinger. I kan også få skønhedsbehandlinger, og har I børnene med, kan de også nyde en behandling eller to. Besøg yoga-pavillonen for meditationssessioner, eller forkæl jer selv med en par-behandling i dobbelt-pavillonen.

Børneklub, madlavning og snorkling i vandkanten

Selv om Maagau ikke er stor, er der masser at tage sig til. Dyk ned under overfladen, og mød havskildpadder. Bliv endnu bedre til at lave mad ved at deltage i spændende og lærerige madlavningskurser. Fokusér på åndedræt og meditation til yoga i vandkanten. Har I børnene med? I Baglioni Kids Club kan alle børn fra 3-15 år glæde sig til masser af sjov, lige fra spil og eventyr, skattejagter, sport, dansetimer og kreative udfoldelser. Her er noget for alle – begyndere som professionelle, individuelt og i grupper. Og alt sammen er med til at give minder for livet.

Fantastiske villaer for alle

Baglioni Resort Maldives råder over 96 villaer, der fordeler sig på 10 kategorier af Beach Villas og Water Villas - inklusive The Presidential Water Villa på 360 m2 plus 310 m2 udendørsareal. Nyd en dukkert i villaens pool, og lad blikket glide på langfart over det hvide sand og det krystalklare vand.

Uanset hvilken type villa, I vælger, er I garanteret en smagfuld indretning holdt i smukke farvenuancer med strejf af klare grønne og blå farver. Og interiør, der (også) ville egne sig smukt til en elegant villa på Amalfikysten.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villa der passer bedst til netop jeres behov. 

XL Maldives Baglioni Resort Sandbank Boat
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Baglioni Resort Beach Garden
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Italiensk charme og luksus på Baglioni 5+*

Beach villaer direkte ud til den stranden

Snorkling blandt havskildpadder

Baglioni SPA for kids, yoga og meget mere

Privilege all inclusive inkl. gastronomi, minibar, ikke-motoriseret vandsport og mere

XL Maldives Baglioni Resort Water Villa Exterior
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Fantastisk kvalitet og italiensk charme på Baglioni 5+*

Gastronomi i verdensklasse på tre restauranter

Skøn morgenmadsrestaurant med solopgang og fødderne i sandet

Snorkling blandt havskildpadder

Privilege all inclusive inkl. gastronomi, minibar, ikke-motoriseret vandsport og mere

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.