Maldiverne

Gili Lankanfushi

Barfodsluksus med kæmpevillaer på pæle i lagunen

I en af Maldivernes største laguner i den nordlige Male-atol ligger Gili Lankanfushi. Glæd jer til afslappet barfodsluksus med en vidunderlig villa, butlerservice og enestående gourmeteventyr.

Gili Lankanfushi er intet mindre end et ikon for barfodsluksus på Maldiverne. Rækken af priser og udmærkelser er nærmest uendelig. Og dette paradis ligger kun en lille halv times sejltur fra lufthavnen i Male.

Kæmpe luksusvillaer på pæle i vandet

En rejse til Gili Lankanfushi på Maldiverne er en rejse til en anden verden fyldt med luksus, harmoni og afslapning for sjælen. 

De store luksusvillaer står på pæle i det klare vand, og I vil nyde en storslået Robinson Crusoe-stemning blandt andet takket være den store brug af naturmaterialer og den måde, resortet glider naturligt og harmonisk ind i de betagende omgivelser. 

Med sin store lagune og sandtangen med svajende palmer er Gili Lankanfushi simpelthen så smukt, stort og luksuriøst, at hjertet springer over en gang eller to, når I ankommer i speedbåden.

No news - no shoes på Gili Lankanfushi

På båden får I udleveret en pose til jeres sko, for herfra er konceptet "no news – no shoes". I bestemmer naturligvis selv, men det er en opfordring til at tage den afslappede stemning til jer og nyde det. 

Når I skal rundt på resortet, kan I altid bede jeres personlige butler om at blive hentet, men I har også cykler til rådighed, så I nemt kommer til restauranterne, spaen, fitness centret … og stranden ved det smukke poolområde.

Det kan I se frem til

Sublim gastronomi

Gastronomien er en væsentlig del af opholdet på Gili Lankanfushi, og resortet har sin egen, store økologiske køkkenhave. Glæd jer til smagfulde oplevelser, mens I slapper af i de skønne omgivelser med bare tæer i sandet.

Kashivelli

Overdådige morgenmåltider og romantiske middage i smuk restaurant direkte på stranden. Nogle aftener omdannes Kashiveli til et marked med et sprudlende miks af verdenskøkkener, andre aftener er her spændende og smagfulde menuer.

By the Sea

By The Sea ligger omgivet af jungle og samtidig med vidunderlig udsigt over havet. Her nyder I det bedste, det japanske køkken kan tilbyde.

Owerwater Bar

Owerwater Bar, der er åben fra sen formiddag til sen aften, står på pæle i lagunen, hvor I kan sidde ved borde eller flyde i net med vandet under jer. Her er friske salater og lette retter, og en aften om ugen er her en delikat seafood grill.

Fini Foni

Fini Foni betyder koldt sødt på det lokale dhivehi-sprog. Og det er lige, hvad I kan nyde her. Hjemmelavede is, skønne cocktails og udsøgte snacks.

Dining experience

Hver aften er det muligt at nyde gastronomiske oplevelser kun for jer. Romantisk middag omgivet af fakler på stranden eller i den økologiske have. Særlige smagninger med oste, vine, chokolader, rom, whisky m.m. Og selv om I ikke beder om en vinsmagning, så bed alligevel om lov til at se den smukke underjordiske vinkælder bare for oplevelsens skyld.

Derudover har I mulighed for at nyde middagene i jeres egen villa eller på en nærliggende ø i ægte Cast Away-stil.

Hvis I har halvpension, kan I spise frit i Kashiveli, mens I har et beløb at spise for, hvis I ønsker at spise andre steder. Det er i de fleste tilfælde rigeligt dækkende, men tal med jeres rejserådgiver om dette.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Food Dining
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store, lækre villaer

Gili Lankanfushi har 45 villaer. De fleste er forbundet til gangbroer (jetty 1, 2 og 3) i lagunen, mens enkelte villaer kun kan sejles til.

Alle villaerne er lækkert indrettet med palmetækkede tage, tagterrasse og soldæk, udendørs og indendørs badeværelser, aircondition, loftsvifte, minibar med espressomaskine, hårtørrer, tv med satellitkanaler m.m. Her er kort sagt alt, hvad hjertet kan begære. Nogle villaer har endda egen pool.

 

  • Villa Suite. 210 m2 villa ved gangbroerne nærmest land. 2 etager med åben opholdsstue. Møbleret tagterrasse og soldæk.
  • Gili Lagoon Villa. 5 villaer på jetty 3. Som Villa suite, men med uhindret udsigt til solnedgangen. 
  • Villa Suite med pool. Som Villa Suite, men længere ude på gangbroen og med egen pool. I alt 266 m2. Hængekøje mellem pæle i vandet. 
  • Residence. 250 m2 villaer helt ude for enden af gangbroerne. Store nok til en familie på 4, hvor opholdsrummet omdannes til ekstra soveværelse.
  • Crusoe Residence. Som Residence, men villaer i lagunen, som I sejler til. Vælg mellem Crusoe Residence Island View og Sunset Crusoe Residence. Privat hængekøje mellem pæle i vandet.
  • Residence with Pool. Som Crusoe Residence, men 374 m2 med egen pool. 
  • Gili Lagoon Residence. Som Residence, men inde i lagunen ved jetty 3. 
  • Family Villa. 350 m2 villa for enden af vestvendte jetty 3 tæt på Three Palm Island. 2 store opholdsstuer, hvor den ene kan omdannes til soveværelse. Fitnessrum, dampbad, jacuzzi og hængekøje i lagunen.
  • Family Villa with Pool. 385 m2 med egen L-formet pool. Smuk udsigt til solopgangen. Soveværelse, børneværelse og opholdstue, hvor der kan redes op til 2.
  • The Private Reserve. 1.700 overdådige kvadratmeter 500 m fra land. Opholds- og spiseområde, infinity pool, store soldæk, spa pavillon med sauna og dampbad, fitnessrum, biograf og rutsjebane fra førstesal ned i vandet. 2 udendørs spisepavilloner. Master bedroom og suite med to soveværelser.

Aktiviteter på Gili Lankanfushi

På Gili Lankanfushi er der aktiviteter for store og små. I vil ganske givet være meget af tiden i jeres skønne villa, men bevæg jer alligevel også lidt ud f.eks. til den store swimmingpool og til spaen. 

Her er tennisbanerne med mulighed for undervisning og masser af vandsport fra kanoer til windsurfing. Også her kan I arrangere undervisning. Der er yogaklasser på stranden, mens solen står op over det blå ocean. 

Mellem villaerne er snorkling for begyndere mellem koraller og fisk, og på revet kan I også være heldige at se revhajer, skildpadder og store flokke af fisk.

Gili Lankanfushi arrangerer mod betaling flere udflugter i båd fra fisketure over snorkeltur med djævlerokker til delfin cruise i solnedgangen. Og sidst på dagen kan I besøge den åbne biograf i junglelignende omgivelser og under åben himmel.

Fokus på bæredygtig drift

Gili Lankanfushi har stor fokus på bæredygtig drift og på bevarelse og genskabelse af koralrev. Som en del af dette er Gili Lankanfushi partner med den uafhængige organisation EarthCheck, der kontrollerer og rådgiver inden for bæredygtig turisme.

Generationsrejse til Gili Lankanfushi 5+*

Hvis I rejser flere generationer sammen til Gili Lankanfushi, kan I vælge mellem to forskellige familievillaer, hvor forskellen blandt andet er med og uden egen pool.

Begge er skabt med stor brug af smukke naturmaterialer, så villaen smyger sig ind i de guddommelige omgivelser, hvor I kan gå lige fra soldækket ud i lagunen. Og begge har to soveværelser med eget badeværelse, mens stuen kan redes op til to ekstra.

I kan alt i alt være seks voksne eller fire voksne og to børn sammen.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Hammock Palm Beach New
Xl Maldives Gili Lankanfushi Main Restaurant Breakfast 01
Xl Maldives Woman Reading
Generationsrejser til Gili Lankanfushi

Barfodsluksus på i overdådig villa til hele familien

Hvis I rejser flere generationer sammen til Gili Lankanfushi, kan I vælge mellem to forskellige familievillaer, hvor forskellen blandt andet er med og uden egen pool.

Begge er skabt med stor brug af smukke naturmaterialer, så villaen smyger sig ind i de guddommelige omgivelser, hvor I kan gå lige fra soldækket ud i lagunen. Og begge har to soveværelser med eget badeværelse, mens stuen kan redes op til to ekstra.

I kan alt i alt være seks voksne eller fire voksne og to børn sammen.

Family Villa på Gili Lankanfushi – 350 m2

Uden for enden af boardwalken, der vender mod vest og de smukkeste solnedgange over Det Indiske Ocean, ligger Gili Lankanfushis Family Villaer.

En family villa har stue, to soveværelser og to badeværelser. Det ene badeværelse har egen jacuzzi, det andet karbad og afskærmet nedgang til lagunen. Her er også fitnessrum, dampbad og et tekøkken. Udenfor er et stort soldæk med trappe til lagunen og oppe på første sal er endnu et soldæk med skøn udsigt og endnu en jacuzzi. At boble her med udsigt til stjernerne om natten er bare et af de helt unikke øjeblikke, der venter. På tagterrassen er også solstole og massagebriks.

Family Villa med pool - 385 m2

Med udsigt mod øst og solopgangen ligger Gili Lankanfushis Family Villaer med pool. Her er et stort master bedroom og et lidt mindre soveværelse med eget toilet. Villaen har også et stort fælles badeværelse med afskærmet nedgang til lagunen.

Udenfor er en L-formet pool og en smuk lukket pavillon, der rummer daglig/spisestue med enestående panoramaudsigt til alle sider. Her kan der redes op til to. Fra det store soldæk er nedgang til lagunen, og på første sale er endnu et soldæk, så I også kan splitte lidt op efter behov.

Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Lagoon Residence Front
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Over Water Bar
Xl Maldives Gili Lankanfushi Resort Aerial Jetty
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Maldives Gili Lankanfushi Aerial View
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Ægte forkælelse i de smukkeste omgivelser på Gili Lankanfushi 5+*

En stor luksusvilla på pæle i lagunen med farverige fisk lige under jer

Inkluderet halvpension med gourmet oplevelser

Super service og privat butler

En uforglemmelig spa

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Maldiverne

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I foretrækker at bo i en villa på stranden eller ønsker at kombinere med andre resorts på Maldiverne. En rejse med Nyhavn Rejser kan skræddersys til jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.