XL Maldives Heritance Aarah Aerial View
Raa-atollen, Maldiverne

Heritance Aarah

Enestående forkælelse for store og små

Jeres egen ø. Midt i paradis. Vævet ind i et tropisk vægtæppe af klare, solkyssede farver. Mærk sandet under fødderne. Lyden af havet. Roen. I er ankommet til Heritance Aarah – og I har lyst til at blive her for evigt.

Eventyrlig forkælelse og æstetik

Hvide sandstrande så langt øjet rækker. Strålende klart turkisblåt vand. Kulinariske oplevelser fra hele verden. Det er Heritance Aarah på Maldivernes Raa-atol, kun en kort flyvetur fra Maldivernes hovedstad Male. Nyd tilværelsen i jeres egen villa, og lav præcis så meget – eller lidt – som I har lyst til. Og brug for. Besøg den smukke undervandsverden lige uden for døren. Nyd en romantisk middag under den stjernedryssede himmel. Forkæl jer selv i spaen. Spil tennis eller find vej til Padelbanen - for at nævne nogle få ting. 

Premium All Inclusive

Et ophold på Heritance Aarah omfatter Premium All Inclusive med udflugter, fantastisk gastronomi, et stort udvalg af restauranter og barer – for ikke at tale om villaens minibar, som bliver fyldt op dagligt. Premium All Inclusive giver jer mulighed for at nyde alle de tilbud, resortet byder på, herunder gratis vandsport (ikke motoriseret) og fem indkluderede udflugter med bl.a. snorkeltur. 

Aktiviteter for alle

Den fantastiske Raa-atol, der er hjem for Heritance Aarah, byder på en forunderlig undervandsverden – lige til at udforske. Det vrimler med liv i de undersøiske koralrev, der med deres mangfoldighed er næsten uvirkelige. Resortet tilbyder både dykker- og snorkelmuligheder, så du kan komme helt tæt på, samt masser af øvrige vandsportsaktiviteter, lige fra flyboarding og vandski til surfing og spa.

XL Maldives Heritance Aarah Snorkeling
XL Maldives Heritance Aarah Sunset Cruise
XL Maldives Heritance Aarah SPA

Faciliteter og services

Gastronomi af en anden verden

Heritance Aarah har ikke færre end seks restauranter, der alle serverer delikate, internationale retter. Maden spænder fra det helt enkle, ærlige og jordnære på Ranba og friskbagt pizza på Pizza Shack til moderne srilankansk fusionskøkken på Ambula. Restauranten Ralu byder på fransk/italiensk brasseriekøkken, Ginifati på friskfanget fisk og skaldyr ved stranden og Hathaa på streetfood inspireret af Tokyo og Bangkok.

Og så har vi slet ikke nævnt Baani endnu. Her venter jer en sand gourmetoplevelse i det moderne fusionskøkken, der har alt det bedste på menuen. Og kan fremtrylle alt det, der ikke står på menuen. 

Gæster i Ocean Suites kan nyde deres middag på Baani. Resortets andre voksne gæster kan besøge restauranten til frokost eller middag mod 100 USD per person.

Cocktails og drømme – med eventyrlig udsigt

Maden gør det som bekendt ikke alene, og derfor har Heritance Aarah da også flere steder, I kan slukke tørsten. Bandhi Bar er Aarahs hjerte, et livligt og afslappende sted. Nyd en cocktail og udsigten over poolen – i skyggen af palmernes vajende blade. Foretrækker I jeres cocktail serveret sammen med det store overblik, er Sky Bar stedet at være. Her finder I alt lige fra klassiske cocktails over signaturdrinks til de allermest kreative, molekylære sammensætninger.

Indre og ydre velvære i Aarahs Medi Spa

Det er svært ikke at svare, når eventyret kalder på dig. Og eventyr er der masser af i Det Indiske Ocean. Dyk ned i dybet blandt koraller og havets beboere, rid på bølgerne, og mærk suset af frihed, mens I svømmer, sejler eller dykker mod nye horisonter. I kommer aldrig til at kede jeg på Heritance Aarah – og børnene heller ikke, da her er en fantastisk Kids Club med et nyt tema hver dag.

Aarah –bæredygtige indsatser

Som en del af Aitken Spence Hotels har Heritance Aarah lige fra begyndelsen haft bæredygtighed som en målsætning. Igennem et særligt program for bæredygtighed arbejder hele hotelgruppen hårdt og målrettet på at minimere miljøbelastningen ved et besøg på resortet.

Et ”All Villa Resort”

Vågn op til havets blide lyde, og nyd synet af de bløde, solkyssede kyster, poolen eller det turkisblå ocean. Heritance Aarah er et såkaldt ”All Villa Resort” med i alt 150 villaer og 26 suiter, fordelt på i alt 7 kategorier – fra en 91 m2 Ocean Villa til en 298 m2 Ocean Residence.

Alle villaerne er smagfuldt indrettede med en yndefuld kombination af klassisk komfort og traditionel æstetik. Alle villaerne har enten stranden og havet lige uden for døren eller en privat pool med mageløs udsigt over Det Indiske Ocean. Nogle villaer ligger på pæle bygget i lagunen – med den fortryllende udsigt, der automatisk følger med en sådan placering. Nyd nattehimlen fra jeres private pool, og bliv lullet i søvn af havets hypnotiserende brusen. i.

Beach Villa:

92 m2
Plads til 2 eller 3 voksne
Adgang til den kridhvide sandstrand direkte fra din hoveddør.

Ocean Villa:

91 m2
Plads til 2 voksne eller 1 voksen og 2 børn (under 12 år)
Romantisk placering på pæle på vandet – omgivet af blåt.

Pool Beach Villa:

110 m2
Plads til 2 eller 3 voksne
Moderne komfort, luksuriøse omgivelser og ugeneret privatliv med egen plunge pool.

Family Beach Villa:

194 m2
Plads til 6 voksne
Masser af plads til både samvær og privatliv. Direkte adgang til stranden – det perfekte familievalg.

Family Pool Beach Villa:

207 m2
Plads til 6 voksne, 3 voksne og 3 børn eller 4 voksne og 2 børn (under 12 år)
Din egen bid af himlen med privat pool. Perfekt for den lidt større familie.

Ocean Suite:

180 m2
Plads til 2 voksne
Dyk ned i uovertruffen luksus, dyp tæerne i havet eller lig i blød i din helt egen pool.

Ocean Residence:

298 m2
Plads til 6 voksne med en ekstra seng
Den perfekte getaway – en skøn villa på pæle i lagunen med 2 soveværelser.

XL Maldives Heritance Aarah Ralu Bar And Loungh
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Heritance Aarah Aerial
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Skønne villaer og smagfuldt design på Heritance Aarah 5*

Premium All Inclusive med gastronomisk helpension, daglig opfyldning af minibar og 5 udflugter

Fortryllende lagune og smukke strande

Snorkling, dykning, delfincruise, vandsport og væld af aktiviteter

Holistisk spa og gastronomi på seks restauranter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.