• Shinjuku bydelen i Tokyo, Japan
 • Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og café.
 • Ægte japansk historie på Sensoji-templet i Tokyo fra det 7. århundrede
 • Sumobrydning, Japan

Rejser til Tokyo, Japan

Spis, bo og oplev i futuristiske Tokyo

Den nyeste teknologi og de ældste skikke

Sushi-ya og hyggelige izakayas

Templer, pagoder og paladser

Sumohverdag i Ryogoku-distriktet

De bedste hoteller fra 3 til 5+ stjerner

Læs mere

Skyskrabere skyder op side om side med templer og pagoder, der har stået i mere end tusind år. Tokyo er en futuristisk fremtidsby med en lang og fascinerende historie.

Som noget ud af en science fiction-roman strækker Tokyos kontortårne og skyskrabere sig ind i himlen, som om de konkurrerede med de sneklædte bjergtinder i baggrunden. Japans hovedstad er også verdens tættest befolkede metropol og en futuristisk fremtidsby, hvor toiletterne kan tale, og tjeneren på restauranten er en robot. 

Turbo på Tokyo

Men det en relativt ny udvikling. Først i 1868 flyttede kejseren fra Kyoto til Edo, der dermed fik titel af hovedstad og skiftede navn til Tokyo. Store dele af byen blev ødelagt under jordskælvet i 1923 og 2. verdenskrigs bombardementer, men i dag virker millionbyen ustoppelig. Fremtidens teknologi udvikles her, og der venter besøgende et tilsyneladende endeløst udvalg af shopping, underholdning og kultur. 

Sushi på samlebånd

I en by som Tokyo kan valgmulighederne virke overvældende, også når det gælder at gå ud og spise. For overskuelighedens skyld er restauranterne ofte temaopdelt, så sulte folk i en fart kan bestemme, om de er til fx ramen eller sushi. Sidstnævnte fås både på de mere specialiserede sushirestauranter, sushi-ya, og på de mere budgetvenlige kaitenzushis, hvor sushien anrettes på samlebånd. 

Et hit blandt Tokyos kontorfolk, særligt efter fyraften, er de små, afslappede izakayas, der serverer drinks og små, forskellige retter til deling. 

Som intro til det japanske køkken anbefaler vi at smage på Tokyo by night eller at tage en streetfood-tur i byens ældste distrikt med lokalguide. 

Tokyos sumo-distrikt

Ryogoku-distriktet er centrum for japanernes yndlingssport - sumobrydning. I sumo-staldene bor og træner Tokyos massive atleter, og op til 10.000 tilskuere med, når de årlige sumoturneringer finder sted på Kokugikan Sumo Stadium. Vidste I, at I kan komme indenfor i sumo-staldene?   

Elektronisk mekka

Når man siger Tokyo, må man også sige teknologi. Fra high-tech robotteknologi til automater, hvor man kan trække sig til en varm skål nudelsuppe såvel som en ren t-shirt. Fremtidens digitale dingenoter udvikles i Tokyo, og i elektronik-distriktet Akibahara kan I shoppe teknologiske himstregimser og spille computerspil i spilarkader på flere etager.  

Det historiske Tokyo

Det må siges at være den omvendte verden i Asakusa-distriktet, der er et af Tokyos ældste. Her kan I gå på opdagelse blandt historiske templer og pagoder såsom buddhist-templet Sensoji, der blev bygget i det 7. århundrede. 

Udvalgte hoteller i Tokyo

Vi har udvalgt en kollektion af hoteller, der giver det bedste afsæt for at opleve Tokyo. Tag nu for eksempel Hotel Villa Fontaine 3*, et stilrent businesshotel med høj kvalitet til prisen. Eller det luksuriøse Mandarin Oriental 5+*, hvor I bor i skyhøjde omgivet af den nyeste teknologi og design. Men vores personlige favorit må være Hotel Gajoen 4+*, der er en oplevelse og en destination i sig selv.

Udvalgte rejser til Tokyo

Håndplukkede hoteller i Tokyo

Spændende oplevelser i Tokyo

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.