Xl Morocco Essaouira Heure Palais Pool Daylight
Essaouira, Marokko

Heure Bleue Palais

Charmerende riadhotel i medinaen

Heure Bleue Palais er et charmende riadhotel i udkanten af Essaouiras gamle bydel og den farverige medina. Marokkansk stil og stemning, pool på tagterrassen og tre gourmetrestauranter (medlem af Relais & Châteaux).

Xl Morocco Essaouira Heure Palais Pool Sunset
Xl Morocco Essaouira Heure Palais Dinner
Xl Morocco Essaouira Heure Palais Restaurant

Bliv krydret med historie og strand

Essaouira er en kystby i det sydlige Marokko, hvis gamle bydel med medinaen minder om Marrakeshs medina i en meget roligere udgave. Og krydret med alt fra et skønt havneområde til en ti kilometer lang strand og masser af gallerier og basarer. I hjertet af byen kan I udforske en labyrint af farverige gader med boder og butikker i medinaen, der på UNESCO’s liste over verdensarv. Det er også her, I finder det charmerende riadhotel Heure Bleue Palais!

Riadhotellet er designet i en bygning fra 1800-tallet, der fungerede som ”fondouk” – et slags hostel for handelsfolk og deres heste eller æsler. I slutningen af 1900-tallet blev stedet købt af en velhavende familie, der står bag det luksuriøse riadhotel, som Heure Bleue Palais er i dag.

Marokkansk stil og stemning

Heure Bleue Palais er et moderne riadhotel med marokkansk stil og design. Når I åbner porten, træder I indenfor i den hyggelige gårdhave med palmetræer, store lerkrukker, mosaikgulve og flotte hvælvinger. Tagterrassen er også en del af hotellets charme. Her kan I nemlig trække stikket ud ved poolen, mens I nyder udsigten ud over Essaouiras gamle bydel.

Traditionen tro skal I heller ikke snydes for en ægte hammamoplevelse, som I kan indfri i hotellets spa.

Xl Morocco Essaouira Heure Palais Hammam
Xl Morocco Essaouira Heure Palais Deluxe Room
Xl Morocco Essaouira Heure Palais Classic Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Anerkendt restaurant

Essaouira byder på masser af caféer og restauranter, men der er ingen grund til at gå ud at spise, når I bor på Heure Bleue Palais. Hotellet er nemlig medlem af den anerkendte Relais & Châteaux, som er kendt for de bedste gourmetrestauranter. Heure Bleue Palais har da også hele tre restauranter.

Salon Oriental er hotellet gastronomiske hjerte, hvor I kan nyde en fusion af moderne og tradtionelle retter fra det mediteranske køkken. Restaurant Kemia serverer orientalsk tapas med skønne drinks eller god vin on the side. I finder den tredje restaurant på tagterrassen – Terrace Grill, der byder på alt fra en god bøf eller skaldyr til foie gras og udsøgte desserter.

Alt i mens hotellets English Lounge er stedet, hvor I skal nyde en marokkansk myntete.

33 skønne værelser og suiter

Heure Bleue Palais har 33 værelser og suiter, der både drager elementer af Afrika og Marokkos sjæl ind i indretningen. Flotte farver og øje for detaljerne er blot noget af det, der gør værelserne og suiterne atmosfærefulde. De har Wi-Fi, TV, minibar m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.