Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Tamadot Garden
Atlasbjergene, Marokko

Kasbah Tamadot

Luksuriøst boutiquehotel på kanten af Atlasbjergene

Kasbah Tamadot byder jer inden for i en verden af femstjernet livsnyderi ved Atlasbjergene. Her er to pools og spa med hammambade. Fuldend oplevelsen med overnatning i et moderne berbertelt med privat pool.

Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Tamadot Outdoor Dining
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Tamadot Indoor Pool
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Tamadot Asmoun Lounge

Stolt på kanten af dybe dale og høje bjerge

”Kasbah” betyder ”fort” på arabisk. Og det er da også, hvad boutiquehotellet Kasbah Tamadot allermest drager tankerne mod, som det står her i al sin pragt. Stolt og majestætisk på en bjergtop i området Asni med udsigt til Atlasbjergenes bakkede landskab. Et landskab, der gemmer på dale, floder, skove og stier, som fører til historiske berber-landsbyer og bjergtagende udsigter. På en skyfri dag kan I endda se helt til toppen af det kendte Mount Toubkal, der er Nordafrikas højeste punkt.

Det er derfor heller ingen overraskelse, at Kasbah Tamadot er en del af Richard Bransons eksklusive hoteller, der er kendt verden over for deres høje standard og unikke beliggenhed.

Skåret ud af et marrokansk eventyr

At ankomme til Kasbah Tamadot føles som at ankomme til en helt anden verden. Især hvis I kommer direkte fra Marrakeshs labyrint af gader med et bombardement af indtryk. I stedet ånder alt fred og ro, og hotellets stilfulde design og faciliteter lader jer udleve drømmen om et marokkansk eventyr.

Overalt pirres sanserne af marokkanske møbler, puder og puffer i dybblå nuancer og varme farver. Her er store lerkrukker med tropiske planter og palmer, der spejler sig i poolens turkisblå vand. Døre og lofter med smukt udskårne detaljer, håndplukket kunst og et strejf af guld til at sætte prikken over designoplevelsen.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smag på Marokko

Restauranten på Kasbah Tamadot byder både på traditionelle marokkanske retter og retter fra det internationale køkken. Vil I have en særlig oplevelse, så forkæl jer selv med en af de udsøgte tasting-menuer. Råvarerne er bl.a. lokalt dyrkede med øje for smag og friskhed, og vinkortet matcher smagsoplevelsen. Om morgenen kan I glæde jer til friskbagt brød og kager, friskpresset juice, søde frugter og meget mere, som I vælger fra et a la-carte kort.

I bestemmer selv, hvor I vil nyde jeres middage. Ved poolen? I restauranten på tagterrassen under stjernehimlen? Eller måske i mere private omgivelser? Uanset hvad, kan I forvente høje standarder serveret på en afslappet måde. Dresscode er altså ikke en del af menuen.

Spa, pool og total afslapning

Med den marokkanske drømmeferie hører naturligvis spa og forkælelse i traditionelle hammambade og kulinariske oplevelser. Dem vender vi tilbage til. For på Kasbah Tamadot kan I lave præcis så meget eller så lidt, I har lyst til. Hotellet har to pools – en indenfor og en udenfor med udsigt til bjergene. Trænger I modsat til at være aktive, kan I spille tennis, besøge motionslokalet, dyrke yoga og meget mere. De lokale berberlandsbyer i nærheden er også oplagt som mål for korte vandreture med en af hotellets professionelle guider.

Værelse, suite eller berbertelt med pool?

På Kasbah Tamadot kan I enten bo i et stilfuldt værelse, suite eller luksus-berbertelt med privat plunge pool. Der er kun 28 i alt, så det er en skøn boutiqueoplevelse, I har i vente.

De er alle smukt indrettet på unik vis med traditionelle marokkanske møbler og antik kunst. Atmosfæren er jordnær og indbyder til tosomhed og hygge i smukke omgivelser, som I kan nyde direkte fra jeres terrasse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.