XL Morocco Marrakesh Hotel La Sultana Marrakech Spa Pool
Marrakesh, Marokko

La Sultana Marrakech

Smukt luksushotel med elegante værelser

Træd direkte ind i 1001 nats eventyr i hjertet af den historiske medina! Elegant luksushotel indrettet i klassisk marokkansk riad-stil med et moderne touch.

La Sultana Marrakesh er medlem af Great Hotels of the World, samt Small Luxury Hotels of the World og er noget nær det ypperste, man kan komme i nærheden af i medinaen.

En stilfuld og samtidig afslappet oase, hvor I kan se frem til udsøgt service i bedste marokkanske stil.

Perfekt beliggenhed

La Sultana Marrakesh ligger i et hyggeligt lokalområde i den UNESCO-fredede medina – i kort gåafstand til alle de store attraktioner i medinaen og det mere hektiske liv på souk’erne og omkring markedspladsen Jemaa el-Fnaa.

Stemningsfulde gårdhaver

Hotelområdet består af fem små nabo-riader, der er smeltet sammen til en smuk helhed af stemningsfulde gårdhaver, søjler og buegange, og er udsmykket i udsøgte materialer som marmor, cedertræ og håndlavede marokkanske klinker.

Hver riad er indrettet i et særligt tema og åbner op for sit helt eget magiske univers.

XL Morocco Marrakesh Hotel La Sultana Marrakech Hall Lamp Green Interior
XL Morocco Marrakesh Hotel La Sultana Marrakech Ambiance Exclusivesuite
XL Morocco Marrakesh Hotel La Sultana Marrakech Breakfast Food
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Elegante og rummelige værelser

Luksuriøs og sofistikeret elegance er nøgleordene for hotellets 28 værelser og suiter, der er indrettet med antikke møbler, malerier og kunst.

Værelserne er lydisoleret og tilbyder alle tænkelige moderne faciliteter som hårtørrer, wifi, satellit-tv, dvd- og cd-afspiller, dockinstation til IPod og gratis minibar med alkoholfri drikkevarer.

Badeværelserne har både badekar og brusekabine, og aircondition og pejs på værelserne sikrer, at værelsestemperaturen kan justeres på bedste vis i forhold til årstiden.

Tagterrasse med byens bedste udsigt

Fra hotellets store tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over Koutoubia-moskéen, kongepaladset og Atlasbjergene i det fjerne.

Her kan I tage hul på dagen, mens I nyder view’et ud over byen, der langsomt vågner, og de fjerne lyde og indtryk glider hen over byens tage.

Stolte, marokkanske madtraditioner

Når man bor som en sultan, skal man også spise som en sultan! Hotellets kokke kreerer klassiske marokkanske retter af bedste kvalitet, baseret på årstidens friske råvarer.

I vintermånederne serveres middagen I den hyggelige gårdhave, og om sommeren rykker restauranten op på tagterrassen, hvor I kan nyde smagen af Marokko med udsigt ud over byens lys.

Hotellet tilbyder kokkeskole, og der er således mulighed for at få lidt madinspiration og kokketricks med hjem i kufferten.

Forkælelse for krop og sjæl i spaen

Også på wellness-fronten er hotellet et lille paradis! I hotellets spa er der bl.a. en lille pool, to hamam’er, en jacuzzi og sauna. Der tilbydes også balneoterapi, massage og skønhedsbehandlinger baseret på marokkanske urter og olier.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.