Xl Morocco Marrakech Les Jardins De La Medina Garden
Marrakesh, Marokko

Les Jardins De La Medina

Stemningfuldt riadhotel med stor pool

I Marrakesh kan i opleve det farverige basarliv og ryste støvet af jer på Les Jardins de la Medina, der er som en tropisk oase midt i mylderet. Et traditionelt riadhotel med en stor tropisk have, pool, spa og kulinariske oplevelser.

Større gårdhave og større pool

Det er som at træde indenfor i en helt anden verden, når I åbner porten fra den hektiske medina til det tropiske riadhotel Les Jardins de la Medina. Medinaens snørklede sidegader gemmer på flere riadhoteller, som er en slags traditionelle gæstehuse omkring en gårdhave. Les Jardins de la Medina adskiller sig dog markant fra de andre riadhoteller i Marrakesh, blandt andet fordi gårdhaven er langt større og har et større poolområde. I er altså tæt på lokallivet, men kan lukke døren til total ro og privatliv.

Som en oase, der værner om roen

Med kun 36 værelser er stemningen på Les Jardins de la Medina som på et boutiquehotel med personlig, opmærksom service. Indretningen er moderne og har tydelige marokkanske noder i form af et fantastisk farvespil, lanterner og mosaikkunst. Og gårdhaven på 3000 m2 med palmer, oliventræer og appelsintræer er som en oase, der næsten gør det umuligt at forestille sig, at det livlige basarliv venter lige på den anden side.

Tid til at nyde livet

Når I ikke nyder livet ved Les Jardins de la Medinas pool, kan I synke ned i havens bløde loungemøbler under en skyggefuld pergola. Men husk også at booke en tid i spaen, hvor de store smil med garanti melder deres ankomst – mens stramme skuldre sendes på himmelflugt. Spaen tilbyder både hammam, massage og andre wellness-behandlinger.

Xl Morocco Marrakech Les Jardins De La Medina Room Patio Side Garden
Xl Morocco Marrakech Les Jardins De La Medina Restaurant Jardin Food
Xl Morocco Marrakech Les Jardins De La Medina Restaurant Jardin
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

36 stemningsfulde værelser

Hotellets værelser er fordelt i to etager. De nederste værelser har en lille terrasse mod gårdhaven eller poolen, mens de øverste værelser har lille balkon. Værelserne er designet, så der kommer masser af naturligt lys ind. Og indretningen er holdt i en marokkansk stil eksempelvis med røde og orange farver, mosaikker og flot træskærerarbejde. Hertil er der Wi-Fi, TV, aircondition m.m.

Spis på hotellet eller i byen

I kan både nyde jeres middage i haven eller indenfor i restauranten på Les Jardins de la Medina. Retterne er primært moderne med rødder i det marokkanske køkken, men I finder også retter fra andre internationale køkkener. Menukortet ændres efter sæsonens grøntsager og råvarer. Vinkortet er tilsvarende super med et stort udvalg af franske og marokkanske vine. Og om aftenen kan I nyde stjernehimlen fra tagterrassen (der i øvrigt også har en formidabel udsigt i dagstimerne med Atlasbjergene i det fjerne).

Udforsk også Marrakesh, der har restauranter, caféer og barer til enhver smag og anledning.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.