Xl Mexico Casa Lum San Cristobal Lobby Recepcion
San Cristóbal De Las Casas, Mexico

Boutique Hotel Casa Lum

Historisk stemning og ekstra komfort i hjertet af San Cristóbal

Boutique Hotel Casa Lum er hotellet til jer, der vil opleve vidunderlige San Cristóbal de las Casas og samtidig forkæle jer selv med ekstra komfort og service. Nyd kolonitidens stemning i en af de maleriske gågader tæt på katedralen. 

Xl Mexico Casa Lum San Cristobal Terraza
Xl Mexico Casa Lum San Cristobal Kuxell
Xl Mexico Chiapas San Cristobal Street

God placering

Boutique Hotel Casa Lum ligger i den hyggelige gågade Calle Real de Guadelupe opkaldt efter den allestedsnærværende Jomfru af Guadelupe, mexicanernes navn for Jomfru Maria. 

Et par minutters gang ned ad gaden mod øst ligger den store plads med den farverige katedral. I den anden ende af gaden kommer I til Iglesia de Guadelupe på en høj med fantastisk udsigt over byen. Indimellem finder I små butikker og cafeer, bænke til at nyde folkelivet fra og altså Boutique Hotel Casa Lum.

En smuk og harmonisk oase

Boutique Hotel Casa Lum gør ikke meget væsen af sig ude på gaden. Det behøves ikke. Den historiske bygning taler for sig selv, og når I træder ind i hotellet, fortsætter harmonien med afstemte og diskrete farver, fine klinkegulve og imponerende søjler af udskåret tømmer. 

Farverige døre og gennemførte detaljer i indretningen skaber liv og overraskelser. Stemningen er varm, og den moderne komfort er skabt med respekt for de historiske omgivelser. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Romantiske gårdhaver og skøn restaurant

Boutique Hotel Casa Lum er bygget op omkring to gårdhaver. I den ene er servering, mens den anden er helliget hotellets grøntsager. Her finder I også vejen op til tagterrassen med en dejlig udsigt over kvarteret. Når lysene tændes om aftenen, skaber gårdhaverne de mest romantiske rum. 

I hotellets restaurant føler man sig som gæst i et herskabshjem i kolonitiden. Maden lever til fulde op til omgivelserne. Nyd det mexicanske køkken, smukt anrettet og meget smagfuldt. 

Blot 8 værelser og suiter på Casa Lum

Den intime stemning forstærkes af hotellets lille størrelse. Boutique Hotel Casa Lum har blot 8 værelser og suiter, og de er alle en nydelse i indretningen. Boutique Hotel Casa Lum støtter aktivt de kvindelige vævere i Chiapas' landsbyer. Navnene på de enkelte suiter afspejler suiternes smukke tekstiler og broderier, så hver suite har sin egen historie. 

Nogle suiter er i to etager med enten sovepladser begge steder eller med opholdsrum på den ene etage og soveværelse på den anden. Nogle værelser har udgang til privat terrasse eller gårdhaven. Her er også familieværelse med to senge i samme værelse. Alle har gratis Wi-Fi.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.