Xl Mexico Casalecandaboutiquehotel Pool
Merida, Mexico

Casa Lecanda Boutique Hotel

Intimt boutiquehotel med syv værelser og eventyrlig kolonitidsstemning - adults only

En svalende dukkert i poolen. En cocktail på tagterrassen. En følelse af at være henført til en svunden tid. Buede lofter og søjlegange. Klinkegulve i de mest fantastiske mønstre. Vajende palmer. Loftventilatorer i træ. Syv værelser. Skønne terrasser. Og stilhed midt i Meridas vidunderlige mylder. Velkommen til  Casa Lecanda Boutique Hotel. Børn fra 12 år er velkomne.

Det kan se frem til

Faciliteter og services

En eventyrlig oase i hjertet af Merida

I mærker det i samme øjeblik, I træder ind i den kølige lobby på Casa Lecanda Boutique Hotel. Det særlige vingesus fra en svunden tid. De vidunderlige klinker og mosaikker. De hvidskurede vægge, de smukke trægelændere og de antikke vaser med tropiske planter og palmer. Møblerne. Hængekøjerne. De smukke gårdhaver. De buede lofter og hvælvinger. De svalende haver. Og poolen midt i det hele. En eventyrlig oase, der med ét henfører jer til et fint hjem i kolonitidens Mexico.

Og Casa Lecanda Boutique Hotel er lige præcis det. Et 100 år gammelt hus, der er blevet restaureret på suveræn vis af de nuværende, italienske ejere. Spansk kolonitidsstil med nærmest mauriske strejf, der fører tanker hen til Alhambra-paladsets Spanien. Det er vidunderligt – og det lille, intime hotel trækker for alvor stikker hjem med en perfekt beliggenhed på en still gade blot to gader fra Meridas historiske boulevard Paseo de Montejo. Det kan ikke gøres bedre.  

Morgenmad og bar på hotellet – gode restauranter tæt på

Casa Lecanda Boutique Hotel er et intimt og enkelt boutiquehotel i ordets bedste forstand – her finder I blot syv værelser omkring en eventyrlig gårdhave med pool, en stemningsfuld bar, en tagterrasse, en reception og en lille spisestue, hvor I kan nyde jeres morgenmad, inden I sætter kurs mod dagens oplevelser.

Hotellet har ikke en restaurant, men det venlige personale er altid behjælpelig med at rådgive og booke plads på en af de mange gode restauranter i Merida.

I kan også prøve kræfter med et madlavningskursus med hotellets kok Christian Bravo, lige som Casa Lecanda Boutique Hotel også kan arrangere massager, private yogatimer samt en frisør og makeup-artist.

Syv stemningsfulde værelser

Casa Lecanda Boutique Hotel har syv luksuriøse og smagfulde værelser - alle individuelt indrettet og alle med udsigt til hotellets smukke gårdhaver - de to værelser på øverste etage har private balkoner, hvor I kan nyde en drink, inden I begiver jer ud til middag i byen.

I kan vælge mellem følgende kategorier:

Patio Single, Patio Room, Balcony room og Garden Suite – sidstnævnte har badekar, mens alle de øvrige værelser har badeværelser med bruser samt minibar, Wi-Fi, tv og aircondition.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.