Xl Mexico Casalucia Exterior1
Merida, Mexico

Casa Lucia Hotel Boutique

Traditionel charme og kolonitidsstil i hjertet af Merida

Med sin traditionelle kolonitidsstemning, åbne terrasser og fredfyldte gårdhave med pool, har Casa Lucia Hotel Boutique skabt en skøn oase lige i hjertet af Merida – lige over for byens Parque de Santa Lucía og i gåafstand til restauranter, butikker og den imponerende Catedral de Mérida.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Casa Lucia Hotel Boutique ligger centralt i Merida – tæt på et grønt vejkryds i byen, hvor I bl.a. finder den lille park Parque de Santa Lucía - lige på den anden side af gaden fra hotellet. Her bor I med to restauranter og værelser der vender ud mod en hyggelig gårdhave med pool, en charmerende fontæne, lænestole og solsenge, der ligger spredt under palmer og store træer. Hotellet tilbyder også massage efter aftale.

Asiatisk fusion og mexicansk smokehouse

I finder to restauranter på Casa Lucia Hotel Boutique: Den mexicanske smokehouse Soberana Smoke and Grill House, der inviterer til lokale, mexicanske specialiteter med kvalitetsudskæringer – og Babe’s Noodles and Bar, som byder på drinks, cocktails, thailandske nudelretter og europæisk-asiatisk fusionskøkken.  

Elegante værelser i klassisk stil

Casa Lucia Hotel Boutique har fem værelseskategorier, der alle er smagfuldt indrettet i traditionel kolonitidssil med mørke træmøbler, hvide sengetæpper, deltaljer i guld og badeværelser i marmor.

Nogle af værelserne ligger på 2. sal med balkon og udsigt over haven, mens andre ligger i stueplan med direkte adgang til haven. Alle værelseskategorier har aircondition, minibar, Wi-Fi og tv.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.