Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Beach Evening
Isla Holbox, Mexico

CasaSandra

Lille førsteklasses hotel fyldt med stemning og romantik ved den bedste strand på Isla Holbox

Nyd rustik elegance, romantisk stemning og skøn mad på CasaSandra ud til den bedste strand på Isla Holbox. 

Isla Holbox er der lange strande og sand på byens gader. Lagunen er beboet af tusinder af flamingoer og pelikaner. Her er til gengæld kun en håndfuld biler på hele øen. Og alt foregår i afslappet tempo. Her ligger CasaSandra ud til den bedste strand, Playa Norte. 

Skønne strande og dejlig stemning

CasaSandra formår at fange og forfine stemningen på Isla Holbox. Øens beboere har selvfølgelig for længst opdaget turismen. Det er kun naturligt, når man kan tilbyde skønne strande og fred og ro. Men beboerne har ikke glemt deres rødder. I føler stadig, at I er på besøg i et fiskersamfund. Autentisk og dejligt. 

CasaSandra, et af de bedste hoteller på Isla Holbox

CasaSandra er lille, intimt og vidunderligt romantisk. Mørke bjælker kigger frem fra de hvide vægge. Fine tekstiler og smukke broderier bryder med farverige indslag. Hængekøjer inviterer til siesta. Alt er, som man kun kan drømme om i stemning og udtryk. Naturligt og harmonisk. 

Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Beach Hammock
Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Amancer Breakfast
Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Amanacer Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på CasaSandra

Der er kun 19 værelser på CasaSandra, der består af en smuk hovedbygning og nogle enkeltstående bungalows med suiter. Alle værelser og suiter på CasaSandra er smukt indrettet og har aircondition og en balkon/terrasse. De fleste værelser har udsigt til havet og de uforlignelige solnedgange. Der er Wi-Fi i fællesområder.

Superior værelser findes med to dobbeltsenge dermed plads til maks. tre voksne. Suiter har ekstra opholdsstue og nogle også badeværelse med karbad. Master værelser har også spiseplads. Endelig har CasaSandra en villa med to soveværelser med hver sit badeværelse. 

Gastronomi på CasaSandra

CasaSandra er et af de bedste steder at spise på Isla Holbox. Nyd morgenmad i Amanacer akkompagneret af barokmusik og skøn havudsigt. Nyd drinks, friske juices og lette retter i Blue Bar ved poolen. Lad stearinlysene lede jer til skønne retter i Esencia om aftenen med bl.a. udsøgte fiskeretter og det bedste fra det mexicanske og cubanske køkken. Eller spis under stjernerne med tæerne i sandet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.