Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Hammock Beach Woman

Caribiske strande, bohemeliv og mayatempler

Caribiske strande, bohemeliv og mayatempler

14 dage

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Fra Tulums strande og templerne i Chichen Itza til bohemeliv på Isla del Holbox

Det her er rejsen, der giver jer det allerbedste af Yucatan - på den intime, smagfulde og naturlige måde.  Skønneboutiquehoteller med ægte bohemnestemning og nogle af verdens smukkeste strande. Kolonitidsbyer, grotter og maya-pyramider. Sejlture på mangrover, der igen fører jer ind i historien - og ikke mindst verdensunderet Chichen Itza. 

Glæd jer til

 • Bohemeliv og boutiquestemning i Tulum og på Isla Holbox
 • Historiske Valladolid, Cobá-pyramiden og svømmetur i underjordisk grotte
 • Magisk sejltur ad mayaernes handelskanaler gennem mangroven
 • Verdensunderet Chichén Itzá med Kulkulcan-pyramiden
 • Private guider og alle transfers inkluderet

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tulum 5 nætter på Tulum 5 Højdepunkter Svøm i underjordiske grotter, besøg det UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an og nyd solen på bounty strande. Svøm i underjordiske grotter, besøg det UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an og nyd solen på bounty strande.
Chichén Itzá 2 nætter på Chichén Itzá 2 Højdepunkter Udforsk verdensunderet Chichén Itzá med den berømte Kulkulcan-pyramide. Udforsk verdensunderet Chichén Itzá med den berømte Kulkulcan-pyramide.
Isla Holbox 5 nætter på Isla Holbox 5 Højdepunkter Oplev øen hvor gaderne er af sand og snorkel med djævlerokker, skildpadder, delfiner og hvalhajer (fra juni til september) Oplev øen hvor gaderne er af sand og snorkel med djævlerokker, skildpadder, delfiner og hvalhajer (fra juni til september)
Xl Mexico Yucatan Valladolid San Gervasio Church
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

En af verdens bedste strande i Tulum

Jeres eventyr begynder ved en af verdens bedste strande, Tulum. Forestil jer 10 km kyst med det fineste, hvide sand ud til Det Caribiske Hav. Vajende palmer, der rasler i brisen. Duften af det salte hav. Bare fødder og afslappet feriestemning med sjæl og hjerte. Hyggelige restauranter og strandbarer. Og mindre bungalowhoteller, der gemmer sig i skyggerne af de skønneste haver - ikke mindst jeres hotel, Ana y José Hotel & Spa 4*, som i vores øjne er det bedste og mest stemningsfulde af dem alle. Velkommen til Yucatan. 

Natureventyr på Yucatán

Fra Tulum skal I bl.a. opleve det UNESCO-beskyttede Sia Ka'an, hvor mayaernes gamle handelskanaler løber gennem mangroven, inden i drager ud på et ægte natureventyr til Yucatáns templer og underjordiske grotter - I får selvfølgelig mulighed for at svømme i en af de underjordisk grotte, eller cenoter. Og så skal I naturligvis også opleve den historiske kolonitidsby Valladolid, hvor I spiser frokost på vej til rejsen næste stop ved templerne i Chichén Itzá.

Mayatemplerne i Chichén Itzá

Maya-templerne i Chichén Itzá er et af verdens allerstørste vidundere og et højdepunkt på enhver rejse til Mexico. Glæd jer til at udforske det fascinerende tempelkompleks, der bl.a. tæller den berømte og ikoniske Kulkulcan-pyramide - vi har valgt den skønneste base til jer, nemlig Hacienda Chicha Resort 4*, hvor I har to overnatninger, inden I igen sætter kurs mod Mexicos caribiske strande. 

 

Bare fødder og bohemeliv på Isla Holbox

Jeres rejse til Mexico slutter med bare fødder, sand mellem tæerne og fem fortryllende nætter på Isla Holbox - direkte ud til stranden, hvor I bor på det intime og stemningsfulde hotel Ser Cassandra 4*, som er indfanger alt det, vi elsker allermest ved denne del af Mexico. 

Rejser I til Isla del Holbox i perioden fra juni til primo september, kan I også svømme med hvalhajer

Alt i denne rejse til Mexico kan naturligvis tilpasses jeres ønsker. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I f.ek.s ønsker at forlænge jeres rejse med flere oplevelser, flere hoteller eller flere dage på de hoteller, vi har inkluderet i dette rejseforslag. 

 

Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Suite Ocean Hammock
Xl Mexico Tulum Ana Y Jose Restaurant View
Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Amancer Breakfast
Det skal I opleve

Dagsprogram

I dag sætter i kurs mod til Mexico. Efter flyskifte undervejs lander I ved Cancún, den største by på Yucatán-halvøen, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kører cirka 1,4 time sydpå til Tulum. I måske lidt trætte efter rejsedagen, men måske ikke I lige skal have tæerne i det fine sand en første gang og nyde jeres første bid af det mexicanske køkken, før sengen kalder? Velkommen.

Small Mexico Ana Y Jose Enchantada Feelings Suite Ocean View

Ana y José Hotel & Spa, Tulum

De næste 5 nætter bor I på skønne Ana y José Hotel & Spa 4*, der på sjælden vis kombinerer all inclusive med intim boutiquestemning og en afslappet hjertevarme, som hurtigt får jer til at føle jer hjemme og en del af stedet. Vi elsker det. Og så har vi ikke engang nævnt stranden, som må høre til en af de smukkeste i verden.

 

Xl Mexico Tulum Ana Y Jose Restaurant

At vågne op den første morgen i Tulum er vidunderligt. I ser jer lidt om i det dejlige værelse. Og går så ud for at se solen, det hvide sand fint som mel, de elegante fregatfugle på patrulje over jer og de spøjse pelikaner, der slår ned i det turkisblå vand. 

En god morgenmad. Og så bare dase og nyde livet. Bade. Snorkle. Gå en tur langs den 10 km lange strand. Udforske nogle af de mange små restauranter. Og måske tænke lidt over, hvad dagene ellers skal bringe. Der er mange udflugtsmuligheder, hvis I kan løsrive jer fra strandlivet. En er dog planlagt på forhånd …

Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven

I skal opleve det store UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an. Se mayaernes arkæologiske levn, sejle i mangroven og flyde ad mayaernes gamle handelskanaler omgivet af enestående fugleliv.

XL Mexico Sian Kaan Floating In Canal

Det er altid svært at sige farvel til paradisstranden ved Tulum, så lad det være et på gensyn, når I bliver hentet om morgenen. I skal videre til templerne i Chichen Itza inde i land på Yucatán, men først venter et væld af oplevelser på vejen. 

 

Small Mexico Tulum Cenote Expedition Mexico Kan Tours
XL Mexico Coba Nohoch Mul Pyramid Ruin Maya (1)
Xl Mexico Yucatan Street In Valladolid Yucatan Mexico

Oplev den store Cobá-pyramide og kom med ned under jorden

På vej til Chichen Itza har vi inkluderet en eventyrlig dag på Yucatán-halvøen med privat guide. Bilen er stor nok til alle, og med privat guide styrer I selv tempoet og kan bede om at stoppe, når I har lyst. 

I bliver hentet på hotellet og kører ind i land mod junglen, hvor I bl.a. skal oplevele mayaernes store Cobá-pyramide og  svømme i en underjordisk grotte, cenote, inden I kører til den historiske kolonitidsby Valladolid, hvor I også får tid til at spise frokost.

Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá

Efter frokost kører I videre til Hacienda Chichén Resort 4*, som ligger i gåafstand fra det imponerende maya-kompleks Chichén Itzá.

I spiser en tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I står ved tempelkomplekset, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Kulkulcan-pyramiden i Chichen Itzá

Chichén Itzá er en stor mayaby med templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og ikke mindst den berømte Kulkulcan-pyramide. Man kan kun forundres over, at det har været muligt at skabe dette sted, der havde sin storhedstid i år 900-1.200. Efter et par timers rundvisning er der lidt tid på egen hånd, hvis I ønsker det. 

 

XL Mexico Chichen Itza Temple Of The Warriors
Xl Mexico Chichen Itza Way Up
Xl Mexico Chichen Itza Figure

XL Mexico Isla Holbox Brown Pelican Animals Island

I dag går turen cirka 2,5 timer til Chiquila, en havneby i det nordlige Yucatan, hvorfra I sejler et kvarters tid over til Isla Holbox. Velkommen til et af de skønneste hjørner af Mexico. 

Ser Cassandra 4*, Isla Holbox

Kanoture, sejlture, fiskerture og rideture langs stranden. Bare fødder i sandet, fuglesang og middagsdrømme i hængekøjen. De næste fem nætter er jeres - og jeres alene.

I bor lige ud til vandet på det intime boutiquehotel Ser Casasandra 4*, som i vores øjne er det bedste og mest charmerende af alle hoteller på Isla Holbox.

Xl Mexico Casasandra Isla Holbox Beach Evening

I har oplevet mayaernes store pyramider, Yucatán-halvøens underjordiske grotter og tætte jungle, fugleparadiset Isla Contoy, charmerende Isla Mujeres, smukke Valladolid, 10 km paradisstrand i Tulum … og meget mere. Nu er det tid at vende hjem fra jeres rejse til Mexico.

I sejler til Chiquila, hvorfra I kører til lufthavnen i Cancun. I lander i Danmark dag 14. 

XL Mexico Cancun Beach Sea
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og det særlige ekstra, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Transport fra Cancun lufthavn til hotel i Tulum
 • 5 nætter på Ana y José 4*, Tulum.  inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven
 • Oplevelse: Mayakultur og natur på Yucatán
 • Transport med privatchauffør fra Tulum til Valladolid
 • 2 nætter på Hacienda Chichen Itza 4* inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Verdensunderet Chichen Itza
 • Transport med privatchauffør fra Valladolid til Chiquilla
 • Bådoverfart fra Chiquilla til Isla Holbox t/r
 • 5 nætter på Ser Cassandra 4*, Isla Holbox. Ocean View room, inkl. morgenmad
 • Transport fra Chiquila til Cancun lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.