Xl Mexico Nizuc Resort Riviera Maya Beach
Riviera Maya, Mexico

Nizuc Resort & Spa

Luksuriøst design med sjæl midt i fredfyldt bugt tæt på Cancun

I en fredfyldt bugt 20 minutter fra Cancun formår Nizuc Resort & Spa 5* at skabe luksus til perfektion og samtidig bevare en varm og afslappet atmosfære. Nyd fuldendt design, gourmetoplevelser på 6 restauranter, verdensklasse spa og sublim service.

XL Mexico Nizuc La Punta Grill & Lounge Pool
Xl Mexico Nizuc Resort Riviera Maya Beach Sunbeds
XL Mexico Nizuc Ramona 1

Fuldendt luksus og design med sjæl

Nizuc Resort & Spa er fuldendt luksus og gennemført til mindste detalje i alt fra service til indretning. Nyhavn Rejser har haft kunder på Nizuc, der i deres begejstrede tilbagemelding mente, at 5 stjerner da vist ikke var nok. Få resorts formår at skabe denne særlige følelse af velvære. 

Resortets unikke design er præget af rene linjer, der suppleres af kontrastfulde arkitektoniske detaljer. Kølige sten og klinker møder tropiske planter. Rustikke naturmaterialer med udbredt brug af træ sætte ssammen med fine tekstiler. Resultatet er imødekommende varme og underspillet luksus.

Nizuc spa by Espa

Nizuc Resort & Spa inviterer også til besøg i deres spa, Nizuc by ESPA. Det er en verdensklasse spa på over 2.700 m2. ESPA er kendt for deres høje kvalitet i behandlingerne og det smukke design på udvalgte luksushoteller over hele verden.

Mangrove og 2 strande

Nizuc Resort & Spa ligger i et næsten 120.000 m2 stort område omgivet af mangrove og strande. Der er kun et kvarter mod nord til Cancuns natteliv, og kun 25 minutter til Playa del Carmens mere afslappede charme, gågade og shopping mod syd.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

274 suiter - skal I bo med pool?

Resortet har 274 suiter fra det vidunderlige til det ubeskrivelige. Suiterne er opdelt i tre områder, der hver har deres egen unikke atmosfære. Her er 29 garden pool villaer inkl. de overdådige Presidential og Nizuc suiter.

De 44 Ocean Suiter har smukke udsigter over Det Caribiske Hav og et område forbeholdt voksne. De 201 Residence Suiter dækker over en lang række kategorier i sig selv med udsigter mod enten den tropiske have, mangroven eller havet.

Nyhavn Rejser vil her anbefale bl.a. Ocean View Deluxe King/Double og Garden Suites Double. Og rejser I som familie, er vi nødt til også at fremhæve Garden Deluxe Junior Suite med privat pool, hvor I får utroligt meget mere i for en relativt begrænset merpris.

Ocean View Deluxe King/Double

Ocean View Deluxe Suiter har - som navnet siger - spektakulære udsigter over havet. Denne kategori findes i to versioner: King Suite til familier og Double Suite til par.

King Suite er på 66 m2, hvoraf de 16 m2 er udendørs arealer. Double Suite er på 75 m2, hvoraf de 15 m2 er udendørs arealer. Begge typer suite har panoramavinduer mod terrassen. Blandt de mange faciliteter er fladskærms-tv, radio, iPod-docking, WIFI og Nespresso kaffemaskine.

Garden Suites Double

Som alternativ kan nævnes Garden Suites Double. Her har I udsigt til områdets smukke, tropiske vegetation fra jeres terrasse og gennem de store panoramavinduer i suiten. Garden Suiter er på 74 m2, hvoraf 15 m2 er udendørs arealer. 

Garden Deluxe Junior Suite med pool

Garden Deluxe Junior Suite er på 137 m2, hvoraf de 42 m2 er udendørs arealer med to terrasser og privat pool. Suiten har separat soveværelse med king size seng og 40 m2 stor opholdstue med rigelig gulvplads til 2-3 opredninger til børnene. Suiten ligger i stueetagen med udsigt til den frodige mangrove. 

Mulighederne fortsætter med endnu større suiter og skønne villaer med pool. 

Gourmetoplevelser fra hele verden

Nizuc Resort & Spa åbner for gastronomiske eventyr på hele 6 restauranter - flere med de skønneste udsigter.

  • Café de la Playa: hovedrestauranten med mad fra hele verden og afslappet stemning
  • Ramona: mexicansk køkken. Her kan I også spise en privat middag i vinkælderen
  • Ni: peruviansk køkken med bl.a. ceviches (råmarineret fisk). Små retter med stor smag
  • La Punta Grill & Lounge: seafood og de bedste kødudskæringer på grillen (primært for voksne)
  • Indochine: Asiatisk køkken
  • Terra Nostra: Udsøgt Middelhavskøkken

Stemningsfulde lounges og barer

Selvfølgelig har I også mulighed for at nyde skønne vine, dejlige cocktails og hyggelig stemning i resortets barer og lounges.

  • Bar A-Kan: lobbybar med cocktails
  • Terra Nostra Lounge & Bar: tagterrassebar med live DJ
  • Havana Lounge: cigar lounge med rom, tequila og delikatesser
  • Pool Bar:  cocktails og lette snacks serveret ved poolen

Strande, pools, kids club og golf

Der bliver rig mulighed for en svalende dukkert, når I bor på Nizuc Resort & Spa. Slap af på de to strande eller ved en af de fem pools. To poolområder er forbeholdt voksne. Børnene har til gengæld deres egen The Winik's Kids Club med masser af aktiviteter fra musik og dans over keramik til kokkeskole.

Lige om hjørnet ligger golfbane designet af Jack Nicklaus. Tal med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker til plads og forkælelse på Nizuc Resort & Spa 5*.

XL Mexico Nizuc Ocean Suite
XL Mexico Nizuc Restaurant Ramona
Xl Mexico Nizuc Resort Riviera Maya Restaurant Ceviche La Punta Food
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Mexico Nizuc Resort Riviera Maya Beach Sunbeds
Yucatán, Mexico, Mellemamerika

Glæd jer til

Afslappet luksus på højt internationalt niveau

Suveræne faciliteter med overdådig spa

2 smukke strande og 3 infinity pools

Børneklub eller poolområde kun for voksne

6 gourmetrestauranter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.