Xl Mexico Quintareal Pool
Oaxaca, Mexico

Quinta Real Oaxaca

Skønne gårdhaver, pool og suiter i et historisk kloster fra 1500-tallet

Der er ikke steder i Mexico, hvor I kan bo midt i næsten 500 års kolonihistorie – i et kloster fra 1579 med eventyrlige gårdhaver, der gemmer på alt fra gamle springvand og et ombygget kapel til et vidunderlig poolområde med restaurant, bar og solsenge.  Velkommen til Quinta Real Oaxaca.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Quinta Real Oaxaca ligger kun få minutter fra den botaniske have Jardín Etnobotánico de Oaxaca og den historiske Zócalo Oaxaca-plads, der markerer Oaxacas midtpunkt. Med andre ord kan I ikke bo mere centralt, men det er heller ikke så mærkeligt, når man tænker på at jeres hotel – eller nonneklostret Convento de Santa Catalina - har ligget i Oaxaca siden 1579 og dermed hører til blandt byens ældste bygninger.

Et stykke levende kulturarv midt i Oaxaca

Det var først i 1970’erne, at klostret blev ombygget til det nuværende hotel – et langvarigt projekt, der involverede lokale historikere og kulturarvseksperter, som alle var med til at sikre at renovationen er sket med respekt og omsorg for klostrets historie, håndværk og arkitektur.

Resultatet er et ægte heritage hotel, der både har fundet plads til værelser, suiter, poolområde, fitnesscenter, restauranter, mødefaciliteter og konferencerum – alt sammen forbundet af de skønneste søjlegange, terrasseområder og frodige gårdhaver. Det er pragtfuldt sted. Og en rolige oase lige midt i byens puls.

Oaxacansk køkken med historiens vingesus

Hotellet restaurant El Refectorio byder på mexicanske og oaxacanske specialiteter, der serveres i forskellige hjørner af det eventyrlige kloster, mens baren Las Bugambilias får á la carte-menuen selskab af et fremragende vinkort, hvor I også finder cocktails og mere end 100 typer af Mezcal. På Las Novicias kan I glæde jer til drinks og middag med romantisk atmosfære, levende lys - og levende musik i weekenden.

Værelser i charmerende kolonitidsstil

Quinta Real Oaxaca har 91 værelseri klassisk kolonitidsstil, der fordeler sig på fire kategorier: Novicia, Superior, Grand Class og Suite Gobernador. De fleste af værelserne har udsigt til Oaxacas historiske bymidte eller klostrets skønne haver og terrasser.

Alle værelser har aircondition, tv, minibar og Wi-Fi (tilkøb).

Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelseskategorier, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.