Xl Mexico Mexico City Zocalo Central Hotel Exterior
Mexico City, Mexico

Zócalo Central Hotel

Lækkert hotel med super beliggenhed i hjertet af Mexico City

Det stilede Zócalo Central ligger inden for gåafstand af Mexico City’s bedste museer, grønne åndehuller og historiske sights. Samtidig finder I ikke et hotel med en mere storslået udsigt.

Xl Mexico Mexico City Zocalo Central Hotel Atrium Evening
Xl Mexico Mexico City Zocalo Central Hotel Room
Xl Mexico Mexico City Zocalo Central Hotel Atrium

Perfekt beliggenhed

Hotel Zócalo Central ligger som navnet antyder i hjertet af Mexico City. I bor ud til den centrale plads i Mexico City, Zócaloen, med kig til katedralen og Palacio Nacional. Rundt om blokken ligger gågaden Calle Madero med masser af butikker, og få minutter mod vest ligger museet Palacio de Bellas Artes og Alameda-parken. I kan også se et af Mexico Citys vartegn, den næsten 200 m høje skyskraber Torre Latinoamericana med et observationsdæk, som I varmt anbefales at besøge.

Stilfuld og sober indretning

Den historiske facade og den fornemme arkitektur med de fine smedejernsarbejder og de underspillede farver bidrager til en stemning af underspillet luksus. Indenfor bliver I budt velkommen af en stilfuld lobby med højt til loftet, dekorative planter og håndvævede tekstiler. Her finder I også Cafe Central, hotellets cool lille deli og kaffebar.

Xl Mexico Mexico City Zocalo Central Hotel Exterior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter

Zócalo Central råder over 105 værelser og suiter med høje lofter, trægulve og et moderne møblement med et traditionelt mexicansk twist. Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, tv, 24 timers room service, morgenmad inkluderet, og på alle etager står desuden vandflasker og frisk frugt. 

Nyhavn Rejser anbefaler Superior Rooms og Junior King Suites med udsigt ud til pladsen. 

Rooftop restaurant med forrygende udsigt

Nyd det mexicanske køkken på Restaurante Balcon del Zócalo på hotellets tagterrasse. Det er et fantastisk sted at nyde pladsens virvar af mennesker på alle tider af døgnet. Gå heller ikke glip af den fine ceremoni, når det store mexicanske flag midt på pladsen hejses kl 6 og tages ned kl 18.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.