Xl Mexico Sian Kaan Mangrove
Oplevelse i Mexico

Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven

Stor naturoplevelse i UNESCO-beskyttede Sian Ka’an ved Tulum

Oplev det store UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an. Se mayaernes arkæologiske levn, sejl i mangroven og flyd ad mayaernes gamle handelskanaler omgivet af enestående fugleliv.

Det skal I opleve

Naturreservatet Sian Ka'an ved Tulum

Syd for Tulum ligger det store naturreservat Sian Ka'an, der siden 1987 har været beskyttet af UNESCO for smuk natur i kombination med unikke arkæologiske levn fra mayariget. Området, der er på 5.280 km2, går fra den caribiske kyst ind i landet, hvor I kan opleve tropisk skov, mangrove og moser, der bebos af et rigt dyreliv og flere end 300 fulgearter. 

Mayaernes handelskanaler i Sian Ka’an

I den nordlige del af Sian Ka’an ligger det arkæologiske sted Muyil, en gammel maya-handelsstation, hvor der den dag i dag er store templer med bl.a. 17 meter høje "El Castillo". Her starter jeres tur efter at I er blevet hentet på hotellet midt på dagen.

Ad boardwalk og med båd gennem mangroven

Fra Muyil går I ad en boardwalk gennem mangroven mod et udsigtspunkt med fantastisk udsigt over Sian Ka’an tætte vegetation og vådområder, mens en stor sandklit i det fjerne viser, hvor kysten er. 

I sejler nu over to søer, Muyil- og Chunyaaxche-lagunerne, der er forbundet af en kanal, der har været brugt af mayaerne som handelskanaler. Fremme ved resterne af et mayapalads, Xlapak, venter højdepunktet på turen til Sian Ka’an. 

Flyd ad de gamle handelskanaler

I hopper i vandet med redningsvest på, og lader jer flyde med den dovne flod mod det Caribiske Hav. Stillle og aldeles afslappende. Gennem 30 minutter på dette naturens rullende fortov nyder i vægtløsheden, fuglenes sang, solens varme og brisens susen i det høje græs. Naturterapi i Mexico. 

Skulle maven begynde at knurre på vejen, kan I glæde jer til en lækker vegetarisk picnic med årstidens frugter som afslutning på turen. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. 

Praktiske oplysninger

I bliver hentet og bragt fra jeres hotel i Tulum med airconditioneret bil. Vand, frugt, snacks, flydevest og entre til Sian Ka’an er inkluderet. Solbeskyttelse skal være biologisk nedbrydelig af hensyn til vandmiljøet. Købes lokalt. Et godt råd: Lad jer flyde med T-shirt med lange ærmer af hensyn til solen. 

Xl Mexico Sian Kaan Temple
XL Mexico Sian Kaan Canal
Xl Mexico Sian Kaan Nature Path
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.