Xl Mexico Tulum Bike Tour Bikers Girls Jack Pasco Photo
Oplevelse i Mexico

Heldags cykeltur i Mayaernes fodspor

Vildt sjov action i Yucatán-halvøens hemmelige bagland

Tag på en halvdagsudflugt med guide. Oplev kultur, natur og mayahistorie på denne action-mættede heldagstur, der byder på cykling og vandreture i junglen, kanosejlads og zipline for vovehalsene. Glæd jer også til at møde lokale mayafamilier og spise så brøleaberne synger.

Det skal I opleve

Mayan Backroads Bike Tour er som navnet antyder ikke som de fleste. I skal ud på de vilde vover med en erfaren guide, der viser vejen gennem Yucatán-halvøens oversete bagland. I starter med en rask cykeltur på mountainbike ad junglestier, der zigzagger gennem det frodige landskab, indtil I når et lokalt mayasamfund, der lever traditionelt og bæredygtigt af landbrug og fiskeri. 

Til bords hos lokal Mayafamilie

Denne udflugt handler om mere end blot adrenalinsus og action. I kommer tæt på Mexicos indfødte kultur, som de færreste turister oplever den, og får fornøjelsen af at møde en lokal mayafamilie. De fortæller om deres levevis og laver desuden en skøn frokost.

Yucatán kan prale af et af de mest velsmagende køkkener i Mexico, og mayaernes bidrag tæller klassikere som guacamole og tortillas samt den smagfulde cochinita pibil, der kan oversættes som en krydret pulled pork, der er marineret i citrusjuice og røde achiote-frø. I går ikke sultne fra bords!

Naturreservatet Punta Laguna

I skal videre ind i naturreservatet Punta Laguna, der har en stor bestand af edderkoppeaber og brøleaber, som I kan være heldige at se, eller i al fald høre, på en tur langs lagunen. Her er også mere sky dyrearter som puma, hvidhalet hjort og den lille hvidnæsede næsebjørn.

Reservatet er også hjem for 30 lokale mayafamilier, som sikrer en bæredygtig form for turisme i det beskyttede område. Lagunen indbyder til svømmeture og kanosejlads, mens guiden fortæller om flora og fauna. Og har man mod på det kan man prøve en 240 m lang zipline, der går over lagunen. 

Praktiske oplysninger

Turen starter kl 8 ved Tulum Bike Tours’ hovedkontor i centrum af Tulum, hvor I også får udleveret cykel og cykelhjelm. I køres herfra 1 time i bil til naturreservatet Punta Laguna, hvor cykelturen starter. Efter en forhåbentligt fantastisk dag bliver I sat af på jeres hotel kl 18. Cykelturen er 12 km med indlagte pauser, så er man vant til at cykle, kan de fleste sagtens være med. Grupper er på minimum 4 og maks. 10 tilmeldte. Det er også muligt at organisere særlige udflugter for familier med børn u. 12 år. Entreer, vand, snacks samt frokost hos lokal familie er alt sammen inkluderet.

Xl Mexico Spidermonkey
Xl Mexico Tulum Zipline Camilla Punta Laguna
Xl Mexico Tulum Bike Tour Punta Laguna Jack Pasco Photo
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.