• Besøg mayafamilier under cykelturen i mayaernes fodspor i Mexico
 • Mød en mayafamilie under cykelturen i Mexico
 • Sejl i kano i lagunene i naturreservatet Punta Laguna, Mexico
 • Få en forrygende zipline-oplevelse i naturreservatet Punta Laguna i Mexico

Heldags cykeltur i mayaernes fodspor

Vildt sjov action i Yucatán-halvøens hemmelige bagland

På cykeltur i mayaernes fodspor i Mexico
Læs mere

Oplev kultur, natur og mayahistorie på denne action-mættede heldagstur, der byder på cykling og vandreture i junglen, kanosejlads og zipline for vovehalsene. Glæd jer også til at møde lokale mayafamilier og spise så brøleaberne synger.

Besøg mayafamilier under cykelturen i mayaernes fodspor i MexicoEn fuld dag med fede oplevelser 

Mayan Backroads Bike Tour er som navnet antyder ikke som de fleste. I skal ud på de vilde vover med en erfaren guide, der viser vejen gennem Yucatán-halvøens oversete bagland. I starter med en rask cykeltur på mountainbike ad junglestier, der zigzagger gennem det frodige landskab, indtil I når et lokalt mayasamfund, der lever traditionelt og bæredygtigt af landbrug og fiskeri. 

Frokost tilberedes hos en mayafamilie i MexicoTil bords hos lokal mayafamilie

Denne udflugt handler om mere end blot adrenalinsus og action. I kommer tæt på Mexicos indfødte kultur, som de færreste turister oplever den, og får fornøjelsen af at møde en lokal mayafamilie. De fortæller om deres levevis og laver desuden en skøn frokost.

Bordet dækkes til frokost hos lokal mayafamilie nær Tulum i MexicoYucatán kan prale af et af de mest velsmagende køkkener i Mexico, og mayaernes bidrag tæller klassikere som guacamole og tortillas samt den smagfulde cochinita pibil, der kan oversættes som en krydret pulled pork, der er marineret i citrusjuice og røde achiote-frø. I går ikke sultne fra bords!

Edderkoppeaber i naturreservatet Punta Laguna nær Tulum i MexicoNaturreservatet Punta Laguna 

I skal videre ind i naturreservatet Punta Laguna, der har en stor bestand af edderkoppeaber og brøleaber, som I kan være heldige at se, eller i al fald høre, på en tur langs lagunen. Her er også mere sky dyrearter som puma, hvidhalet hjort og den lille hvidnæsede næsebjørn.

Sejl i kano i lagunene i naturreservatet Punta Laguna, MexicoReservatet er også hjem for 30 lokale mayafamilier, som sikrer en bæredygtig form for turisme i det beskyttede område. Lagunen indbyder til svømmeture og kanosejlads, mens guiden fortæller om flora og fauna. Og har man mod på det kan man prøve en 240 m lang zipline, der går over lagunen. 

Sus af sted i en 240 m. lang zipline i naturreservatet Punga Laguna, MexicoPraktiske oplysninger

Turen starter kl 8 ved Tulum Bike Tours’ hovedkontor i centrum af Tulum, hvor I også får udleveret cykel og cykelhjelm. I køres herfra 1 time i bil til naturreservatet Punta Laguna, hvor cykelturen starter. Efter en forhåbentligt fantastisk dag bliver I sat af på jeres hotel kl 18. Cykelturen er 12 km med indlagte pauser, så er man vant til at cykle, kan de fleste sagtens være med. Grupper er på minimum 4 og maks. 10 tilmeldte. Det er også muligt at organisere særlige udflugter for familier med børn u. 12 år. Entreer, vand, snacks samt frokost hos lokal familie er alt sammen inkluderet.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.