• Riviera Beach i Tulum hører til blandt de smukkeste i Mexico
  • Brooklyn Bridge, New York
  • Las Olas Restaurant og poolen om aftenen på Mahekal i Mexico
  • Skildpadde i havet ved Mexico
  • Stranden ved Nomade i Tulum Mexico
  • Stranden ved HIP HOTEL TULUM I MEXICO

New Yorks puls og Mexicos caribiske strande

Storbyens shopping og Mexicos sol med bungalows ud til stranden. 14 dage fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Fra storbyens skyskrabere til bungalows på stranden

Shopping i New York med lækkert hotel i Chinatown

Livlige Playa del Carmen ved Mexicos caribiske kyst

10 km bountystrand i Tulum

Snorkling med havskildpadder

Læs mere

Tag på en rejse til Mexicos caribiske kyst med stop i New York på vejen og nyd en perfekt kombination af storby og strand. Køb det sidste ferietøj på Manhattan og fortsæt så til livlige Playa del Carmen og bountystranden i Tulum.

Shopping og storbyliv i New York

New York er shopping, teatre, gadeliv, grønne parker, en levende musikscene og en døgnrytme, der aldrig falder helt til ro. Året rundt er New York derfor eventyrlig at udforske. Det får I mulighed for på denne rejse til USA og Mexico, for I starter med 3 nætter på Hotel 50 Bowery 4* centralt i SoHo (Chinatown). I kan roligt tage en god bid af døgnets timer til hjælp i Big Apple, for I skal direkte videre til ren afslapning under palmerne i Mexico.

Strand og feriestemning i Playa del Carmen

Første stop i Mexico er den charmerende badeby Playa del Carmen, hvor I bor ud til det mest attraktive og fredelige stykke af stranden, men i gåafstand til byens liv med restauranter, cafeer og også trendy shopping, hvis I ikke blev færdige med den del i New York. Vi har udvalgt det dejlige bungalowhotel Mahekal Beach Resort 3+*, hvor I bor 3 nætter. 

Bountystrand og skildpadder i Tulum

Til sidst venter bountystranden i Tulum med sand fint som mel. Også her har vi udvalgt et bungalowhotel lige ud til stranden, Nomade 3+*, med en skøn stemning. I bor her 6 nætter, og en af dagene venter en spændende udflugt, hvor I skal svømme med havskildpadder og i underjordiske grotter. 

Rejser til Mexico skræddersys efter jeres ønsker

Storbyliv i New York. Feriestemning i Playa del Carmen. Bountystrand i Tulum. Havskildpadder og underjordiske grotter. Det er i al korthed den skønne kombination på denne rejse til Mexico, som vi foreslår den. Tal med vores rejserådgivere, hvis I har særlige drømme. Alt skræddersys efter jeres ønsker.

SÆSONER I MEXICO

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Program

Dag 1
I rejser til New York

Fra tagterrassen på 21. etage kan I nyde udsigten ud over New YorkI rejser til New York, hvor I lander samme dag lokal tid. Hør jeres rejserådgiver om flymulighederne. Måske prioriterer I at flyve direkte, måske ønsker I Business Class. Alt kan skræddersys til jeres ønsker. Vi kan godt arrangere limousineservice i New York, så I ankommer med stil, men som udgangspunkt tager I en taxi. 

Central hotel med tagterrasse i Chinatown

I bor tre nætter på Hotel 50 Bowery 4*, der ligger i historiske Chinatown. Hotellet har nok byens bedste udsigt fra tagterrassen og baren på 21. etage. Hotellet ligger med gåafstand til byens mange hovedattraktioner.

Dag 2-3
På opdagelse i New York

New York med the statue of Liberty i front, NYCNew York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen. Kvartererne ændrer sig, noget bliver in, andet er pludseligt out. 

Harlem, China Town, SoHo og Greenwich Village er stadig manges favoritter, og de klassiske attraktioner er Ground Zero, hvor World Trade Center stod, Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art, Central Park og Times Square.

Listen kan forlænges i det uendelige, og har I været her før, er der måske allerede sat kryds ved flere af dem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I mangler tips til restauranter, shopping og oplevelser i New York.

Dag 4
I rejser til Mexico

Det smukke strand område ved Mahekal Beach Resort i MexicoI tager en taxi til lufthavnen, hvorfra I rejser til Mexico. I Cancún står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet i Play del Carmen på Mexicos caribiske kyst

Hotel Mahekal Beach Resort 3+*

I skal bo 3 nætter på Hotel Mahekal Beach Resort i Playa del Carmen. Her mærker I det caribiske Mexico med dejlig strand og masser af sol og livsglæde. Mahekal Beach Resort er et smukt bungalowhotel ud til Playa del Carmens bedste strand i byens attraktive nordlige del. Her har I fred og ro, og alligevel er den charmerende badebys tilbud kun 5 minutters slentretur væk.

Dag 5-6
Charmerende Playa del Carmen

Et smukt stykke strand og azurblå hav i Playa del Carmen, MexicoNu skal I bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. 

Playa del Carmen er trods sin store popularitet stadig fuld af charme. Her er shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. Byen er ganske trendy med fortovscafeer og barer med levende musik om aftenen. En perfekt overgang fra den høje puls i New York mod totalt fredfyldte Tulum.

Dag 7
I rejser til Tulum

Nyd ferien i en hængekøje på Nomade i Tulum, MexicoEfter en god morgenmad bliver I hentet af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer en times tid sydpå til en af verdens bedste strande ved Tulum. Her gemmer de små bungalowhoteller sig inde mellem palmerne. Det er kun få dage siden, at I lagde nakken tilbage for at se toppen af husene i New York. I Tulum lægger I nakken tilbage for at nyde fregatfugle og pelikaner! 

Nomade 3+*, Tulum

I skal bo 6 nætter på det trendy bungalowhotel Nomade lige ud til Mexicos bedste strand. Nomade lægger vægt på at være en oase for sine gæster i alt fra sund mad til spændende aktiviteter. Nomade er indrettet med inspiration fra de arabiske nomader, men stadig med et dejligt mexicansk præg.

Dag 8-12
Bountystrand, skildpadder og cenoter

Svøm med skildpadder ved Akumal, MexicoDe næste dage gælder det bare om at nyde en strand i verdensklasse. Sandet i Tulum er hvidt og fint som mel, og stemningen er ren bounty. Området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, hvor Morgengryets Tempel ligger smukt på en klippetop ud til havet. Lån en cykel på hotellet, hvis I skal dertil. 

Gå en tur langs stranden, udforsk de lokale restauranter og også Nomades egen, Macondo, der har fokus på sundhed og lokale råvarer. Hæng ud i loungestolene ved stranden og hyg omkring bålet om aftenen.  Nomade har også gratis yogaklasser, og på den anden side af den lille strandvej ligger hotellets spa. Er I til naturoplevelser, kan I besøge Sian Ka'an Biosphere, som har spændende regnskov, mangrove, flere mayaruiner og et rigt fugleliv.

Skildpadder, koralrev og underjordiske floder 

En af dagene i Tulum skal I på udflugt til Akumal-bugten, hvor I skal svømme med havskildpadder. Akumal-bugten har også koralrev med ørnerokker og farverige fisk. På vejen besøger I nogle af Yucatáns cenoter, der er storslåede grotter skabt af underjordiske floder, som I kan svømme i. I bliver hentet på hotellet om morgenen og kørt hjem igen ud på eftermiddagen.

Dag 13-14
Hjem fra rejse til Mexico

Svøm i en fantastisk cenote under ferien i MexicoI har shoppet i New York. Nydt ferielivet i Playa del Carmen og bountystranden i Tulum. Slappet af, svømmet med skildpadder og i underjordiske floder og ikke mindst boet de dejligste steder med bungalows ud til strandene.

Nu er det tid at vende hjem. I bliver hentet på hotellet og kørt 1½ times tid nordpå til lufthavnen i Cancún. I lander i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

New Yorks Puls og Mexicos strande
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.12.21 - 14.12.2135.000-37.00057.000-59.000
15.01.22 - 01.05.2232.000-37.00050.000-58.000
02.05.22 - 12.05.2230.000-32.00049.000-51.000
16.05.22 - 17.05.2225.000-27.00037.000-39.000
18.05.22 - 31.10.2229.000-32.00047.000-51.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Nationalpark tillæg på 13 USD per person opkræves under oplevelsen ved indgangen

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen