New York City USA Brooklyn Bridge Vinter

New Yorks puls og Mexicos caribiske strande

New Yorks puls og Mexicos caribiske strande

11 dage fra 35.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Fra Manhattans skyline til all inclusive på Secrets Akumal 5* i Mexico

Velkommen til den ultimative kombination af New York og en af Mexicos absolut bedste strande i Akumal - med all inclusive, suite med havudsigt og en privat udflugt til mayapryramiderne i Chitchen Itza. 

 

Dette rejseforslag er skabt med tanke på jer, som vil afsted som par -men vi kan naturligvis også lave en lignende kombination til jer, der rejser som familie - hør med jeres rejserådgiver, så skræddersyer vi den rejse, som passer til netop jer. 

Glæd jer til

 • Fra downtown Manhattan til strandluksus i Mexico
 • Stilrent hotel i New York i det kreative kvarter Hells Kitchen
 • Strandferie i skildpaddebugten Akumal ved Mexicos caribiske kyst
 • Suite med plunge pool, havudsigt og fabelagtig all inclusuve
 • Maya-templerne i Chichen Itza med privat guide

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New York, USA 3 nætter på New York, USA 3 Højdepunkter Bo centralt i SoHo, tæt på shopping og byens mange hovedattraktioner. Bo centralt i SoHo, tæt på shopping og byens mange hovedattraktioner.
Akumal, Mexico 6 nætter på Akumal, Mexico 6 Højdepunkter Eventyrlig all inclusive ud til skildpaddebugten i Akumal med udflugt til templerne i Chitchen Itza Eventyrlig all inclusive ud til skildpaddebugten i Akumal med udflugt til templerne i Chitchen Itza
XL USA New York Manhattan Skyline
Xl Mexico Yucatan Akumal Bay Turtle
Xl Mexico Yucatan Cenote Jumping
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Shopping og storbyliv i New York

New York er shopping, teatre, gadeliv, grønne parker, en levende musikscene og en døgnrytme, der aldrig falder helt til ro. Året rundt er New York derfor eventyrlig at udforske.

Det får I mulighed for på denne rejse til USA og Mexico, for I starter med 3 nætter på Ink48 Hotel, der liggeer i Manhattans kreative Hells Kitchen kvarter. I kan roligt tage en god bid af døgnets timer til hjælp i Big Apple, for I skal direkte videre til ren afslapning under palmerne i Mexico.

Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker til opelvelser i New York, som vi kan arrangere hjemmefra.

Caribiske strande og eventyrlig all inclusive i Mexico

I Mexico bor I en eventyrlig suite på Secrets Akumal 5* med egen plunge pool, havudsigt og fabelagtig all inclisive, der bl.a. byder på gastronomi på seks à la carte restauranter og et væl af aktiviteter fra yoga til tennis og golf - det hele foregår direkte ud til Akumalbugtens kridhvide strande, hvor bl.a. I kan snorkle med havskildpadder, ro i havkajak og lukke øjnene i solsengen, mens I måske nyder en iskold mojito... 

Vi har også en inkluderet en enestående udflugt til maya-templerne i Chichen Itza, som I får god tid til at udforske i selskab med en kyndig guide - vi har sørget for det hele, så I skal bare vælge den dag, som passer jer bedst, så står jeres guide klar på hotellet med privat bil.

 

Xl Mexico Nomade Beach Cabanas Tulum Hotel
Det skal I opleve

Dagsprogram

Dette er et rejseforslag - husk, at vi altid skræddersyer rejsen efter jeres ønsker og drømme. I kan f.eks. forlænge jeres ophold i New York eller Mexico, tilføje flere udflugter eller kombinere Secrets Akumal med et andet resort eller andre oplevelser i Mexico.  

Mini USA New York Ink 48 Hotel Manhattan Skylineview

I rejser til New York, hvor I lander samme dag lokal tid. Hør jeres rejserådgiver om flymulighederne. Måske prioriterer I at flyve direkte, måske ønsker I Business Class. Alt kan skræddersys til jeres ønsker. 

Stilrent hotel med rooftop bar i Hells Kitchen

I bor tre nætter på Ink 48 4*, der ligger i Manhattans ikoniske Hells Kitchen, som støder lige op til Times Square og er kendt for et hyggeligt og smagfuldt natteliv med flere ikoniske teatre, spille- og spisesteder. I har heller ikke langt til bl.a. Central Park, Central Park Zoo og shopping- og kulturområdet Hudson Yards.

Når I har pakket ud, kan I f.eks. overveje en velkomstdrink i hotellets rooftop bar med udsigt over Hudson-floden og Manhattans skyline. Man kan lige så godt starte på toppen. Velkommen til The Big Apple. 

New York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen. Kvartererne ændrer sig, noget bliver in, andet er pludseligt out. 

Harlem, China Town, SoHo og Greenwich Village er stadig manges favoritter, og de klassiske attraktioner er Ground Zero, hvor World Trade Center stod, Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art, Central Park og Times Square.

Listen kan forlænges i det uendelige, og har I været her før, er der måske allerede sat kryds ved flere af dem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I mangler tips til restauranter, shopping og oplevelser i New York.

XL New York City Statue Of Liberty Liberty Island USA
Xl Usa New York Upper West Site Manhattan
XL USA New York Ink 48 Hotel City View From Room

Det er tid til at tage afsked med New York og sætte kurs mod Mexicos strande - I tager en taxi til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cancún, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til eventyrlige Secrets Akumal 5*, hvor I skal bo de næste 6 nætter.

Nu er det tid til strandferie. Til ubekymrede dage under Akumals vajende palmer. Bare fødder i sandet. Magiske svømmeture med havskildpadder. Skønne restauranter, spa og et lige så mange eller få aktiviteter, som I har lyst til. Det meste er muligt. Og det hele er all inclusive, så I skal ikke tænke på andet, end at nyde jeres ferie til fulde.  

 

 

 

XL Mexico Mahekal Beach Resort Beach Palms

Xl Mexico Hotel Secrets Akumal Couple Infinitypool
Xl Mexico Hotel Secrets Akumal Restaurant Coco Cafe
Xl Mexico Hotel Secrets Akumal Turtle

De næste dage er jeres og jeres alene - under Mexicos sol. De kridhvide strande. Lyden af palmer, der rasler i brisen fra Det Caribiske Hav. Duften af det vidunderlige mexicanske køkken. 

I kan læse mere om alle mulighederne i hotelbeskrivelsen om Secrets Akumal 5* - og aftal med jeres rejserådgiver, hvilken dag I gerne vil opleve templerne i Chichen Itza. Det kunne f.eks. være på dag 7, så I har nogle dage ved stranden både før og efter jeres udflugt. 

Xl Mexico Chichen Itza Sky

I har shoppet i New York. Nydt strandlivet i Akumal. Slappet af, svømmet med skildpadder og ikke mindst oplevet de fascinerende templer i Chichen Itza. 

Nu er det tid at vende hjem. I bliver hentet på hotellet og kørt 1½ times tid nordpå til lufthavnen i Cancún. I lander i Danmark på dag 11.

XL Mexico Animals Tucan
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-New York / Cancun-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, New York. Standardværelse eller tilsvarende 
 • Fly New York-Cancun
 • Privat transport mellem lufthavn og hoteller t/r i Mexico
 • 3 nætter på Mahekal 4*, Playa del Carmen. Garden view palapa med halvpension
 • 6 nætter på Nomade Tulum 4*, Tulum. Arena Suite med morgenmad
 • Oplevelse: Skildpadder, koralrev og underjordiske floder
Pris per person ved 2 voksne
New Yorks Puls og Mexicos strande
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 12.05.2444.000‑47.00075.000‑78.000
16.05.24 ‑ 18.05.2434.000‑36.00055.000‑57.000
19.05.24 ‑ 14.12.2442.000‑49.00072.000‑82.000
15.01.25 ‑ 12.05.2547.000‑52.00080.000‑86.000
16.05.25 ‑ 18.05.2537.000‑39.00060.000‑62.000
19.05.25 ‑ 06.09.2546.000‑49.00077.000‑84.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Nationalpark tillæg på 13 USD per person opkræves under oplevelsen ved indgangen

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.