XL Usa New York Brooklyn Bridge And The Lower Manhattan At Dusk

New Yorks puls og Mexicos caribiske strande

New Yorks puls og Mexicos caribiske strande

14 dage

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Storbyens shopping og Mexicos sol med bungalows ud til stranden

Tag på en rejse til Mexicos caribiske kyst med stop i New York på vejen og nyd en perfekt kombination af storby og strand. Køb det sidste ferietøj på Manhattan og fortsæt så til livlige Playa del Carmen og bountystranden i Tulum.

Glæd jer til

 • Fra storbyens skyskrabere til bungalows på stranden
 • Shopping i New York med lækkert hotel i Chinatown
 • Livlige Playa del Carmen ved Mexicos caribiske kyst
 • 10 km bountystrand i Tulum
 • Snorkling med havskildpadder

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New York, USA 3 nætter på New York, USA 3 Højdepunkter Bo centralt i SoHo, tæt på shopping og byens mange hovedattraktioner. Bo centralt i SoHo, tæt på shopping og byens mange hovedattraktioner.
Playa del Carmen, Mexico 3 nætter på Playa del Carmen, Mexico 3 Højdepunkter Bo i rolige omgivelser på bungalowhotel ud til strand og tropiske haver. Bo i rolige omgivelser på bungalowhotel ud til strand og tropiske haver.
Tulum, Mexico 6 nætter på Tulum, Mexico 6 Højdepunkter Forkæl sjælen på Mexicos bedste strand og tag på udflugt til underjordiske grotter eller svøm med havskildpadder. Forkæl sjælen på Mexicos bedste strand og tag på udflugt til underjordiske grotter eller svøm med havskildpadder.
XL USA New York Manhattan Skyline
Xl Mexico Yucatan Akumal Bay Turtle
Xl Mexico Yucatan Cenote Jumping
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Shopping og storbyliv i New York

New York er shopping, teatre, gadeliv, grønne parker, en levende musikscene og en døgnrytme, der aldrig falder helt til ro. Året rundt er New York derfor eventyrlig at udforske. Det får I mulighed for på denne rejse til USA og Mexico, for I starter med 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+* centralt i SoHo (Chinatown). I kan roligt tage en god bid af døgnets timer til hjælp i Big Apple, for I skal direkte videre til ren afslapning under palmerne i Mexico.

Strand og feriestemning i Playa del Carmen

Første stop i Mexico er den charmerende badeby Playa del Carmen, hvor I bor ud til det mest attraktive og fredelige stykke af stranden, men i gåafstand til byens liv med restauranter, cafeer og også trendy shopping, hvis I ikke blev færdige med den del i New York. Vi har udvalgt det dejlige bungalowhotel Mahekal Beach Resort 3+*, hvor I bor 3 nætter. 

Bountystrand og skildpadder i Tulum

Til sidst venter bountystranden i Tulum med sand fint som mel. Også her har vi udvalgt et bungalowhotel lige ud til stranden, Nomade 4*, med en skøn stemning. I bor her 6 nætter, og en af dagene venter en spændende udflugt, hvor I skal svømme med havskildpadder og i underjordiske grotter. 

Xl Mexico Nomade Beach Cabanas Tulum Hotel
Det skal I opleve

Dagsprogram

Storbyliv i New York. Feriestemning i Playa del Carmen. Bountystrand i Tulum. Havskildpadder og underjordiske grotter. Det er i al korthed den skønne kombination på denne rejse til Mexico, som vi foreslår den. Tal med vores rejserådgivere, hvis I har særlige drømme. Alt skræddersys efter jeres ønsker.

Xl Usa New York Hotel 50 Bowery Rooftop Bar

I rejser til New York, hvor I lander samme dag lokal tid. Hør jeres rejserådgiver om flymulighederne. Måske prioriterer I at flyve direkte, måske ønsker I Business Class. Alt kan skræddersys til jeres ønsker. Vi kan godt arrangere limousineservice i New York, så I ankommer med stil, men som udgangspunkt tager I en taxi. 

Centralt hotel med tagterrasse i Chinatown

I bor tre nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, der ligger i historiske Chinatown. Hotellet har nok byens bedste udsigt fra tagterrassen og baren på 21. etage. Hotellet ligger med gåafstand til byens mange hovedattraktioner.

New York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen. Kvartererne ændrer sig, noget bliver in, andet er pludseligt out. 

Harlem, China Town, SoHo og Greenwich Village er stadig manges favoritter, og de klassiske attraktioner er Ground Zero, hvor World Trade Center stod, Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art, Central Park og Times Square.

Listen kan forlænges i det uendelige, og har I været her før, er der måske allerede sat kryds ved flere af dem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I mangler tips til restauranter, shopping og oplevelser i New York.

XL New York City Statue Of Liberty Liberty Island USA

I tager en taxi til lufthavnen, hvorfra I rejser til Mexico. I Cancún står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet i Play del Carmen på Mexicos caribiske kyst

Hotel Mahekal Beach Resort 3+*

I skal bo 3 nætter på Hotel Mahekal Beach Resort i Playa del Carmen. Her mærker I det caribiske Mexico med dejlig strand og masser af sol og livsglæde. Mahekal Beach Resort er et smukt bungalowhotel ud til Playa del Carmens bedste strand i byens attraktive nordlige del. Her har I fred og ro, og alligevel er den charmerende badebys tilbud kun 5 minutters slentretur væk.

XL Mexico Mahekal Beach Resort Beach Palms

Nu skal I bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. 

Playa del Carmen er trods sin store popularitet stadig fuld af charme. Her er shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. Byen er ganske trendy med fortovscafeer og barer med levende musik om aftenen. En perfekt overgang fra den høje puls i New York mod totalt fredfyldte Tulum.

XL Mexico Playa Del Carmen Blue Sea Beach Cliffs

Efter en god morgenmad bliver I hentet af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer en times tid sydpå til en af verdens bedste strande ved Tulum. Her gemmer de små bungalowhoteller sig inde mellem palmerne. Det er kun få dage siden, at I lagde nakken tilbage for at se toppen af husene i New York. I Tulum lægger I nakken tilbage for at nyde fregatfugle og pelikaner! 

Nomade 4*, Tulum

I skal bo 6 nætter på det trendy bungalowhotel Nomade lige ud til Mexicos bedste strand. Nomade lægger vægt på at være en oase for sine gæster i alt fra sund mad til spændende aktiviteter. Nomade er indrettet med inspiration fra de arabiske nomader, men stadig med et dejligt mexicansk præg.

Small Mexico Nomade Seaview Room Terrace Tulum Hotel

De næste dage gælder det bare om at nyde en strand i verdensklasse. Sandet i Tulum er hvidt og fint som mel, og stemningen er ren bounty. Området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, hvor Morgengryets Tempel ligger smukt på en klippetop ud til havet. Lån en cykel på hotellet, hvis I skal dertil. 

Gå en tur langs stranden, udforsk de lokale restauranter og også Nomades egen, Macondo, der har fokus på sundhed og lokale råvarer. Hæng ud i loungestolene ved stranden og hyg omkring bålet om aftenen.  Nomade har også gratis yogaklasser, og på den anden side af den lille strandvej ligger hotellets spa. Er I til naturoplevelser, kan I besøge Sian Ka'an Biosphere, som har spændende regnskov, mangrove, flere mayaruiner og et rigt fugleliv.

Sklidpadder, koralrev og underjordiske floder

En af dagene i Tulum skal I på udflugt til Akumal-bugten, hvor I skal svømme med havskildpadder. Akumal-bugten har også koralrev med ørnerokker og farverige fisk. På vejen besøger I nogle af Yucatáns cenoter, der er storslåede grotter skabt af underjordiske floder, som I kan svømme i. I bliver hentet på hotellet om morgenen og kørt hjem igen ud på eftermiddagen.

XL Mexico Coral Reef Snorkling

I har shoppet i New York. Nydt ferielivet i Playa del Carmen og bountystranden i Tulum. Slappet af, svømmet med skildpadder og i underjordiske floder og ikke mindst boet de dejligste steder med bungalows ud til strandene.

Nu er det tid at vende hjem. I bliver hentet på hotellet og kørt 1½ times tid nordpå til lufthavnen i Cancún. I lander i Danmark dag 14.

XL Mexico Animals Tucan
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-New York / Cancun-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, New York. Standardværelse eller tilsvarende 
 • Fly New York-Cancun
 • Privat transport mellem lufthavn og hoteller t/r i Mexico
 • 3 nætter på Mahekal 3+*, Playa del Carmen. Garden view palapa med halvpension
 • 6 nætter på Nomade Tulum 4*, Tulum. Arena Suite med morgenmad
 • Oplevelse: Skildpadder, koralrev og underjordiske floder

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Nationalpark tillæg på 13 USD per person opkræves under oplevelsen ved indgangen

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.