XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Private Beach Sala
Mozambique

&Beyond Benguerra Island

Fænomenal snorkling og uprætentiøs luksus

Den lille ø Benguerra ud for Mozambiques kyst er en eksotisk perle med frodige vådområder, tæt skov, snorkling i marinepark og autentisk landsbyliv. Glæd jer til en eksklusiv ferieoplevelse i egen bungalow på stranden.

Nye luksusoplevelser i Det Indiske Ocean

Forestil jer Maldiverne, som øerne var, inden de blev opdaget. Tilføj så lidt afrikansk hjertevarme og dyreliv. Nu har I en idé om, hvad der venter jer på &Beyond Benguerra Island.

Den lille ø Benguerra ligger lige ud for Mozambiques østkyst i Mozambique-kanalen, der adskiller Madagaskar fra Afrika. Mozambique-kanalen har et umanerligt rigt og spændende marineliv, og med blot ganske få hoteller på Benguerra Island venter der jer her autentiske og uspolerede naturoplevelser af den allerstørste slags.

Safari ved stranden

&Beyond Benguerra Island er noget af det ypperste, I kan opleve i Mozambique - ja i hele Afrika. Det billedskønne resort ligger i et afsondret naturområde med eksklusive bungalows omgivet af eksotiske træer og buske lige ned til stranden.

Det er som at bo i en luksuriøs safarilodge, der blot ligger ved vandet i stedet for ved en safaripark. Men konceptet er det samme, og som ved en safarilodge er det naturen og alle væsenerne i den, der står for de store oplevelser. Imødekommende, personlig service og superb gastronomi følger med som en selvfølge.

XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Private Pincic
XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Private Beach Sala 1
XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Service Drinks

Snorkling med søkøer og djævlerokker

På trods af øens beskedne størrelse er jeres omgivelser på Benguerra Island utroligt varierede. Mellem de tropiske skovlandskaber finder I ferskvandssøer og vådområder, der tiltrækker et rigt fugleliv.

Øen er omgivet af en marinepark, der bl.a. er kendt for at huse Afrikas største befolkning af de truede søkøer, som I kan være heldige at snorkle med på en bådtur fra &Beyond Benguerra Island.

Men I kan også blot snorkle fra stranden, hvor lange geledder af uspolerede koralrev tiltrækker djævlerokker, havskildpadder, pilerokker og fisk i alverdens former og farver.

Romantik og oplevelser til søs

Selvfølgelig skal I opleve havet, som omgiver jer til alle sider. Tag på et romantisk dhow-cruise i en traditionel træbåd, der fører jer rundt om Benguerra Island i den smukke solnedgang. Eller tilbring dagen med dykning og snorkling i Mozambique-kanalen - måske er I heldige også at møde et par hvaler undervejs.

Lad skipperen sætte jer i land på en øde kyststrand, og nyd en picnic, hvor I for alvor vil opleve, hvad det vil sige at være mutters alene i verden. Udforsk kysten i kajak i jeres eget tempo, eller tilbring dagen med dybhavsfiskeri.

XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Casinha
XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Massage 1
XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Room Service 1

Charmerende, lokale kulturmøder

Landsiden kan I udforske fra hesteryg. Til hest kan I komme dybt ind i junglen, hvor hverken biler eller jeeps kan nå frem. I kan også ride ud til kysten og tage en dukkert på hesteryg!

Foretrækker I fire hjul frem for fire ben, kan det naturligvis også arrangeres. Tag eksempelvis på besøg I den lokale landsby, hvor I bl.a. ser den lokale skole og kirke og oplever dagliglivet i Mozambique.

&Beyond Benguerra Island har et stort socialt engagement og støtter Benguerras lokale beboere både ved at opføre brønde tættere på landsbyerne og ved at beskæftige de lokale arbejdere.

Egen bungalow og pool ved stranden

Uanset hvor I befinder jer på &Beyond Benguerra Island, har I udsigt til det strålende blå hav og den dybgrønne jungle. Alle resortets bygninger er opført i traditionel stil af bæredygtige materialer, der smelter smukt sammen med omgivelserne.

Jeres stråtækkede bungalow fremstår på en gang elegant og moderne og vidunderligt lokal, og Mozambiques rige kulturarv ses tydeligt både i arkitektur og interiør. Hele resortet er nyrenoveret og fremstår funklende flot.

Bungalowen er indrettet med et soveværelse og et badeværelse med et stort badekar. Bungalowen åbner op ud til et udendørs, afskærmet bad. På den rummelige terrasse finder I jeres private pool og et elegant lounge- og spiseområde, der inviterer til romantiske middage under Mozambiques uendelige stjernehimmel. Terrassen fører ned til stranden, hvor I kan nyde tilværelsen i jeres private cabana. Uforstyrret idyl i højeste potens - bedre bliver det ikke.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Africa Mozambique &Beyond Benguerra Island Omantic Couple Service
Sydafrika, Afrika

Ultimativ safari og strand i Afrika

12 dage fra

85.000 kr.

Glæd jer til

Safari i den private safaripark Sabi Sand ved Kruger

Ypperlig strandluksus på Benguerra Island

Kolonitidsstemning på eksklusive Kirkman's Kamp

Luksuriøs strandbungalow med privat pool

Inkl. måltider, drikkevarer og masser af aktiviteter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mozambique

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mozambique. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.