&Beyond Benguerra Island, Mozambique

Fænomenal snorkling og uprætentiøs luksus på afsides paradisø

Læs mere

Den lille ø Benguerra ud for Mozambiques kyst er en eksotisk perle med frodige vådområder, tæt skov, snorkling i marinepark og autentisk landsbyliv. Glæd jer til en eksklusiv ferieoplevelse i egen bungalow på stranden.

Jeres private paradis på &Beyond Benguerra Island, Mozambiquenye luksusoplevelser i det indiske ocean

Forestil jer Maldiverne, som øerne var, inden de blev opdaget. Tilføj så lidt afrikansk hjertevarme og dyreliv. Nu har I en idé om, hvad der venter jer på &Beyond Benguerra Island.

Den lille ø Benguerra ligger lige ud for Mozambiques østkyst i Mozambique-kanalen, der adskiller Madagaskar fra Afrika. Mozambique-kanalen har et umanerligt rigt og spændende marineliv, og med blot ganske få hoteller på Benguerra Island venter der jer her autentiske og uspolerede naturoplevelser af den allerstørste slags.

Jeres private pool på &Beyond Benguerra Island, Mozambiquesafari ved stranden

&Beyond Benguerra Island er noget af det ypperste, I kan opleve i Mozambique - ja i hele Afrika. Det billedskønne resort ligger i et afsondret naturområde med eksklusive bungalows omgivet af eksotiske træer og buske lige ned til stranden.

Det er som at bo i en luksuriøs safarilodge, der blot ligger ved vandet i stedet for ved en safaripark. Men konceptet er det samme, og som ved en safarilodge er det naturen og alle væsenerne i den, der står for de store oplevelser. Imødekommende, personlig service og superb gastronomi følger med som en selvfølge.

Snorkling ved &Beyond Benguerra Island, Mozambiquesnorkling med søkøer og djævlerokker

På trods af øens beskedne størrelse er jeres omgivelser på Benguerra Island utroligt varierede. Mellem de tropiske skovlandskaber finder I ferskvandssøer og vådområder, der tiltrækker et rigt fugleliv.

Øen er omgivet af en marinepark, der bl.a. er kendt for at huse Afrikas største befolkning af de truede søkøer, som I kan være heldige at snorkle med på en bådtur fra &Beyond Benguerra Island.

Men I kan også blot snorkle fra stranden, hvor lange geledder af uspolerede koralrev tiltrækker djævlerokker, havskildpadder, pilerokker og fisk i alverdens former og farver.

Nyd en privat picnic på stranden på &Beyond Benguerra Island, Mozambiqueromantik og oplevelser til søs

Selvfølgelig skal I opleve havet, som omgiver jer til alle sider. Tag på et romantisk dhow-cruise i en traditionel træbåd, der fører jer rundt om Benguerra Island i den smukke solnedgang. Eller tilbring dagen med dykning og snorkling i Mozambique-kanalen - måske er I heldige også at møde et par hvaler undervejs.

Lad skipperen sætte jer i land på en øde kyststrand, og nyd en picnic, hvor I for alvor vil opleve, hvad det vil sige at være mutters alene i verden. Udforsk kysten i kajak i jeres eget tempo, eller tilbring dagen med dybhavsfiskeri.

Oplev unik natur og lokalt liv på &Beyond Benguerra Island, Mozambiquecharmerende, lokale kulturmøder

Landsiden kan I udforske fra hesteryg. Til hest kan I komme dybt ind i junglen, hvor hverken biler eller jeeps kan nå frem. I kan også ride ud til kysten og tage en dukkert på hesteryg!

Foretrækker I fire hjul frem for fire ben, kan det naturligvis også arrangeres. Tag eksempelvis på besøg I den lokale landsby, hvor I bl.a. ser den lokale skole og kirke og oplever dagliglivet i Mozambique.

&Beyond Benguerra Island har et stort socialt engagement og støtter Benguerras lokale beboere både ved at opføre brønde tættere på landsbyerne og ved at beskæftige de lokale arbejdere.

&Beyond Benguerra Island er Mozambiques førende luksusresortegen bungalow og pool ved stranden

Uanset hvor I befinder jer på &Beyond Benguerra Island, har I udsigt til det strålende blå hav og den dybgrønne jungle. Alle resortets bygninger er opført i traditionel stil af bæredygtige materialer, der smelter smukt sammen med omgivelserne.

Jeres stråtækkede bungalow fremstår på en gang elegant og moderne og vidunderligt lokal, og Mozambiques rige kulturarv ses tydeligt både i arkitektur og interiør. Hele resortet er nyrenoveret og fremstår funklende flot.

Bungalow på &Beyond Benguerra Island, MozambiqueBungalowen er indrettet med et soveværelse og et badeværelse med et stort badekar. Bungalowen åbner op ud til et udendørs, afskærmet bad. På den rummelige terrasse finder I jeres private pool og et elegant lounge- og spiseområde, der inviterer til romantiske middage under Mozambiques uendelige stjernehimmel. Terrassen fører ned til stranden, hvor I kan nyde tilværelsen i jeres private cabana. Uforstyrret idyl i højeste potens - bedre bliver det ikke.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.