Xl New Zealand Cooks Beach 970 Lonely Bay Lodge Exterior Garden
Cooks Beach, New Zealand

970 Lonely Bay Lodge

Lodge for voksne på Coromandel-halvøen

970 Lonely Bay Lodge er det oplagte valg for jer, der vil have lidt ekstra forkælelse under jeres ophold på New Zealands Coromandel-halvø. Lad tosomheden blomstre, nyd strandene og oplev den storslåede natur såsom Cathedral Cove.

Romantik ved Cooks Bay

I finder 970 Lonely Bay Lodge på halvøens nordvestlige spids. Udefra er det lille boutiquehotel rustikt designet i newzealandske naturmaterialer, og drager på mange måder tankerne mod et luksuriøst sommerhus med store gæstesuiter i Skagen. Hertil kommer de helt fantastiske omgivelser med frodig bevoksning og udsigt til Cooks Bay. Grønt og blåt … med et twist af orange i solopgangens og solnedgangens skær.

Hils på værtsparret

Værtsparret tager varmt imod jer og er altid klar med gode råd eller en sludder i den fine opholdsstue. Her er ikke en restaurant, men værtsparret serverer hver dag skøn morgenmad, som I kan nyde i haven eller på terrassen. Nogle aftener kokkerer de også himmelske måltider, som I kan nyde, hvis I har lyst. Det aftaler I blot med værtsparret dagen før. Andre aftener besøger I lokalområdets restauranter. Der er nok at vælge mellem, så få en anbefaling fra værtsparret, der kender restauranterne rigtig godt. Så er I sikre på at få en god restaurantoplevelse.

Udforsk den smukke halvø

Der hersker en helt særlig ro på det lille boutiquehotel, som lokker med total afslapning. Nogle gange er der da heller ikke andre gæster end jer, så freden er total. Men und jer selv at udforske Coromandel-halvøen … især nu, hvor I bor i kort køreafstand til det meste. Et kvarter bringer jer til klipperne, Cathedral Cove. Ti minutter bringer jer til Hahei Beach og 20 minutter bringer jer til Hot Water Beach, hvor I kan grave jeres eget badekar i sandet.

I kan også sejle til Whitianga, tage på vandreture, sejle kajak og meget mere. Værtsparret kan arrangere frokost i form af picnic til jer.

Xl New Zealand Cooks Beach 970 Lonely Bay Lodge The Estuary Terrace Exterior
Small New Zealand 970 Lonely Bay Lodge Shakespeare Suite Bed
Xl New Zealand Cooks Beach 970 Lonely Bay Lodge Beach Man
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fire suiter med personlighed

De fire suiter er lyst indrettet i en romantisk boutiquestil uden at være prangende, men med masser af personlighed og plads til hyggelige stunder. Her er gratis WiFi, minibar med vine og snacks samt stempelkande til at lave en god kop kaffe.

  • Estuary Terrace: Har to soveværelser på 1. sal og stor terrasse ud mod haven med udsigt over grøn natur og bugten.
  • Shakespeare Suite: Har et værelse og terrasse over den new zealandske bush med kig til Cooks Beach.
  • Purangi Suite: Har et værelse og terrasse med udsigt øst over haven og de grønne omgivelser.
  • Atrium Suite: Har et værelse og lille overdækket atriu

Start eller slut rejsen her

  • I er 2,5 timers kørsel fra Auckland by og lufthavn. Det er derfor oplagt at starte jeres rundrejse på New Zealand med et par dage på 970 Lonely Bay Lodge, hvor I lader op til den videre rejse eksempelvis fra nord til syd. Eller tage hertil som et af de sidste stop på jeres rejse for at slutte med sol, strand og afslapning.

    Uanset hvad, vil det være et af de steder i verden, I har lyst til at tage tilbage til igen og igen …

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.