XL New Zealand Queen Charlotte Sound Bay Of Many Coves Outside View
Queen Charlotte Sound, Marlborough, New Zealand

Bay of Many Coves

Introduktion

Smagfulde suiter, og gourmet i magiske omgivelser

Morgenmad på molen. En god bog på balkonen. Kajakture i fjorden og vandreture i skoven. Med sine 11 stilfulde suiter, skønne restauranter og eventyrlige beliggenhed, er Bay of Many Coves indbegrebet af alt det, som gør Marlborough Sounds til et af de mest magiske steder i New Zealand.

Det kan I se frem til

Fredfyldt resort i hjertet
af Queen Charlotte Sound

Skønhed, ro og et godt glas vin

Der er ikke mange veje til og fra den bortgemte bugt Bay of Many Coves hjertet af Queen Charlotte Sound. Man kan tage en helikopter, men den mest almindelige rute er med speedbåd fra den lille færgeby Picton – 30 skønne minutter mellem bugter, bakker og øer, og altid med gode chancer for at møde både delfiner og sæler på jeres vej.

Fremme ved det lille resort, kan I glæde jer til at tjekke ind på én af kun 11 suiter og apartments, der alle ligger spredt langs den skovklædte bakkeside med udsigt over den bugten. Det er et fortryllende sted, indhyllet i skønhed, ro og en personlig varme, der går lige i hjertet på den besøgende. Det er ikke så mærkeligt, at Bay of Many Coves er medlem af den eksklusive klub Small Luxury Hotels Collection.

Glæd jer til at gå lange turen i de fine bregneklædte regnskove, hvor I bl.a. kan opleve vandfald og et forunderligt fugleliv – om aftenen kan I tage lommelygten med og gå på udkig efter glimtende sankthansorme, mens dagen bl.a. inviterer til fisketure og kajakture i fjorden. Tilbage i suiten kan I bare læne jer tilbage og nyde den store stilhed og udsigten fra jeres balkon – skal det være kaffe, cocktails eller en god Marlborough Sauvignon Blanc?

Pool, spa og oplevelser i naturen

Hvis I har lyst til at nyde fjorden fra vandsiden, har Bay of Many Coves både paddle-boards, kajakker og en jolle, I kan stævne ud med. Resortets arrangerer også mange udflugter som bl.a. fuglesafari, vinture, udflugter til Motuara Island og fisketure i fjorden. Hør med jeres rejserådgiver om alle mulighederne. Tilbage Bay of Many Coves finder I også en lille pool med jacuzzi og den intime spa Miritu Day Spa, hvor I kan lade jer forkæle med et udvalg af massager og kropsterapier.

Kreativ gastronomi, dagens fangst og morgenmad på molen

Bølgerne, der skvulper under molen. Udsigten over bugten og de frodige bjerglandskaber. Og klimaet. Bay of Many Coves er et af de slags steder, hvor man nærmest beruses af luften og stemningen – og så har vi ikke engang nævnt resortets køkken endnu. På The Kumatage Guest Lounge kan I glæde jer til barista-kaffe, dagens aviser, morgenmad, skøn brunch og sene frokoster på terrassen, hvor dagen nærmest svæver vægtløst ud i eftermiddagen.

The Quarterdeck kan I nyde solnedgangen med et fortrinligt udvalg af vine, oste og lokale delikatesser, mens The Foredeck Restaurant byder på originale og overraskende smagsmenuer med afsæt i årstidens bedste råvarer – kun for voksne. Middag på The Foredeck skal reserveres i god tid og vi anbefaler, at I aftaler dette med jeres rejserådgiver, når I sammensætter jeres rejse til New Zealand.  

Når I bor på Bay of Many Coves, kan I også sejle ud i fjorden og fange jeres egen middag, som resortets kokke tilbereder til jer – hvis I altså har heldet med jer. Chancerne er som regel gode!

11 suiter med balkon

Resortets 11 arkitekttegnede suiter har hhv. et, to eller tre soveværelser - alle med komfortable kingsize-senge, tekøkken, gulv-til-loft døre og egen balkon med udsigt over bugten. Suiternes gulvplaner med separate soveværelser er perfekte til familier eller venner, der rejser sammen. Alle suiter har minibar, tv og separate badeværelse med bruser. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Hvordan ankommer I til Bay of Many Coves?

Vi anbefaler normalt, at I sejler med speedbåd fra Picton, hvor I eventuelt kan efterlade jeres lejebil. Sejlturen skal bookes på forhånd. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.