Xl New Zealand Hawkes Bay Cobden Garden Exterior
Napier, New Zealand

Cobden Garden Homestay

Lille, hyggelig Bed & Breakfast på Nordøen

Cobden Garden er et åndehul, hvor I bare føler jer hjemme med det samme og nyde rolige stunder. Her er tre værelser, en varm atmosfære og ægte newzealandsk gæstfrihed. Udforsk området og nyd roen.

Smukt hus fra 1880'erne

I finder Cobden Garden på en lille bakketop i art deco-byen, Napier. Villaen er oprindeligt fra 1880’erne. Værtsparret flyttede hertil i 2001 og har nænsomt renoveret og indrettet villaen med øje for den oprindelige stil. Moderne faciliteter indgår på lige linje med antikke møbler - lige på kanten til kitch - som parret har samlet gennem tiden. Huset har desuden en smuk, grøn have med masser af blomster, træer og oaser med fuglesang, der indbyder til en hyggestund.

Værtsparret, Rayma & Philip, møder altid sine gæster med den gode, varme gæstfrihed, som kun en ægte newzealandsk Kiwi kan.

Xl New Zealand Hawkes Bay Cobden Garden Lounge
Xl New Zealand Hawkes Bay Cobden Garden Breakfast
Xl New Zealand Hawkes Bay Cobden Garden Bathroom Shower
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Start dagen med skøn morgenmad

Jeres morgen på Cobden Garden starter naturligvis med god morgenmad i det åbne køkken-alrum, så I er klar til at gribe dagen. En oplagt mulighed for at lære de andre gæster at kende og få et par gode tips til udflugter fra værtsparret. Senere på dagen mødes I i en af stuerne til et glas af den lokale vin og små spændende hors d’oeuvres canapeer tilberedt af husets frue.

Bare 10 minutters gang nedad den lille bakkesti og I er ved restauranter og caféer i Napier.

Tre store værelser

Cobden Garden er inddelt i to etager, der til sammen har tre værelser. Stilen er inspireret af art deco, og ingen af værelserne er ens. De er indrettet med gode, komfortable senge – vi har prøvet dem. Tro os: Her kommer man let til at sove over sig, fordi sengene er så behagelige.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.