Xl Costa Rica Arenal Hotel Arenal Springs Pool Small Waterfall
Rotorua, New Zealand

Hana Lodge

Idyl i Rotorua på Nordøen i New Zealand

Bo på skøn lille lodge lidt væk fra byen med fredfyldt udsigt over Lake Rotorua, men stadig tæt på de termiske attraktioner. Nyd idyllen på Hana Lodge med engelsk tudor stil i skønne omgivelser.

Den flade hovedgade i Rotorua med de mange moteller kan være en sjov oplevelse at gå en tur ad, men det betyder ikke, at det er det bedste sted at bo, når I besøger de store gejsere på Nordøen af New Zealand

Nyd landlig idyl på smuk lodge i Rotorua

For Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter er Hana Lodge en af favoritterne i Rotorua. Den er bygget i den romantiske engelske tudor-stil med smukt bindingsværk, og den ligger omfavnet af høje grantræer, der åbner sig for en smuk udsigt ned mod Lake Rotorua, bjergene og områdets smukke natur. 

Hana Lodge er en perfekt base for at opleve gejsere som Pohutu i Whakarevarewa og Lady Knox ved Wai-O-Tapu. Tæt på lodgen ligger også det smukke kildespring Hamurana Springs, som er et besøg værd.  

Tilbage efter dagens udflugt kan I nyde en tur i poolen i den fine have, tage et spil petanque eller tennis og bare slappe af med en god bog eller i spaen. 

Xl New Zealand Rotorua Hamurana Lodge Aerial
Xl New Zealand Rotorua Hamurana Lodge Superior Suite
Xl New Zealand Rotorua Hamurana Lodge Estate Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lyst og venligt indrettet lodge

Inden for er Hana Lodge lyst og venligt indrettet. Her er en hyggelig og rigtig god restaurant, hvor morgenmaden er inkluderet. Bestil bord til at spise her en aften. Her bliver kræset om jer med en flot buket af lokale newzealandske specialiteter.

Kun 13 værelser

Blandt de mange fordele ved Hana Logde i Rotorua er også størrelsen. På lodgen er der blot 13 værelser, de fleste med udsigt over søen. I har med andre ord ikke mange at dele de smukke omgivelser med.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.