XL Mahitahi Lodge New Zealand Lake Matheson
Bruce Bay, New Zealand

Mahitahi Lodge

Vildt, uspoleret og med en enestående vært

Mahitahi Lodge 3+* er et lille boutique Bed & Breakfast, fyldt med atmosfære og med et særdeles gæstfrit værtspar. Her bor I tæt på de imponerende gletsjere i New Zealand, Fox og Franz Josef.

Skru ned for tempoet på Mahitahi Lodge

Vildt, uspoleret og langt fra verden – på Mahitahi Lodge skruer I ned for tempoet og nyder den mere rå kystside af New Zealands sydø South Westland med et utroligt gæstfrit værtspar, Wendy og Duncan.

XL Mahitahi Lodge New Zealand Exterior
XL Mahitahi Lodge New Zealand Appetisers
XL Mahitahi Lodge New Zealand Lounge

Mahitahi Lodge mellem Wanaka og Greymouth

Lodgen er beliggende ca 30 minutters kørsel syd for Fox gletsjer og ca 50 minutters kørsel fra Franz Josef gletsjer. Så Mahitahi Lodge passer fint enroute for ophold mellem Wanaka og Greymouth.

Fiskeri, vandreture, regnskov og guld?

Der er mulighed for at fiske ørred og laks (når i sæson) i floder og søer, og det er ikke små størrelser, der bliver hevet i land her. Tag et par gode vandresko på – der er mange smukke vandrestier at vælge imellem. Oplev regnskov, knusende bølger ind på vestkysten, udsigter til Mount Cook, laguner, søer, og husk at tjekke om der stadig er guld at finde i Mahitahi floden.

Fox og Franz Josef - levende og aktive gletsjere

Fox og Franz Josef - levende og aktive gletsjere Fox og Franz Josef gletsjerne er nogle af de mest tilgængelige. Det er levende og aktive gletsjere, så vil I gerne gå på isen, skal det være på en af de mange gode guidede vandreture. Her bliver I udstyret med skridsikret fodtøj, vandrestok og lidt ekstra tøj. I kan vælge en helikoptertur med fabelagtige udsigter til is, vand, bjerge og havet, lande og få fod på gletcheren. Eller deltag på en heli-hike udflugt, hvor I lander med helikopter på gletsjeren og vandrer i særegne og dramatiske is scenerier formet af ældgamle landskaber.

XL Mahitahi Lodge New Zealand Lounge 1
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bed & Breakfast med 3 skønne værelser

Mahitahi Lodge er smukt bygget i new zealandske naturmateriale og falder flot ind med naturen. Det har tre værelser med en-suite badeværelser. Stor hyggelig gæstelounge og spisestue. Mahitahi Lodge er et boutique Bed & Breakfast, hvor værtsparret vil kræse for jer og I vil føle jer langt fra alfavej.

Glæd jer til den overdådige morgenmad, middage bestående af lutter lokale råvarer, bl.a. friskfanget fisk og rosa lammekød. Til slut serveres dessert, som kan være Jacqui's lækre kager og is

Lokale retter og excellent guide

Sæt gerne et par dage af her, for ud over overdådige morgenmadsserveringer, middage anrettet af dagens fiskefangst eller lam fra egnens farmere, så er husets vært John en excellent guide.

Lær om Vestkystens specielle flora og fauna samt Bruce Bay områdets historie. Tag også ud og mød et par af de lokale Fiordland Crested pingviner, der holder til ved Heretaniwha Point.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Hiking People
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Den helt store New Zealand rejse

24 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Alle de største attraktioner i New Zealand

Udflugt i fly til naturskøn vandretur i bjergene

I 4WD til Hobitten og Ringenes Herre

Hangi dinner, hvalsafari og cruise på Milford Sound

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.