• Oplev de mest unikke steder. Her Wanake i New Zealand
  • Se Mount Aspiring og gletsjere i New Zealand fra et fly
  • Franz Josef Glacier - imponerende gletsjer i New Zealand
  • Får på grønne marker i Duder Regional Park nær Auckland, New Zealand
  • Oplev Mitai-folket i Mitai Maori Village, New Zealand
  • Nyd de maleriske søer og vulkaner ved Tongariro i New Zealand
  • Den gamle sporvogn der kører rundt i Christchurch midtby

Den helt store New Zealand rejse

24 dages komplet kør selv-ferie med udvalgte udflugter og hoteller fra 38.500 kr.

Glæd jer til:

Alle de største attraktioner i New Zealand

Udflugt i fly til naturskøn vandretur i bjergene

I 4WD til Hobitten og Ringenes Herre

Hangi dinner, hvalsafari og cruise på Milford Sound

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Læs mere

Tag på en New Zealand-rejse, hvor I kommer til alle de største attraktioner på Nordøen og Sydøen og bor på hoteller med bedste beliggenhed. Oplev bl.a. hvalsafari, fjordcruise, flyvetur over bjergene, cykeltur, vandreture og at køre i 4WD til Ringenes Herre. 

Denne store New Zealand rejse er en komplet kør selv-ferie i en god og rummelig bil, men når det er sagt, er det ikke en rejse, hvor I skal opleve det hele gennem bilruden. I har uendeligt med muligheder for at komme ud i New Zealands betagende natur. 

New Zealand rejse med en perlerække af udflugter 

Vi inkluderer en række udflugter, som er håndplukket af vores New Zealand eksperter, så I får de største og ikke mindst de bedste oplevelser. 

I skal ud i naturen til regnskov og sorte strande ved Auckland, og møde maorierne til hangi dinner i Rotorua. Ved Kaikoura venter en hvalsafari og ved Wanaka et lille fly, der sætter jer af i bjergene, hvor I skal vandre og sejle i speedbåd. I skal også på cruise på Milford Sound, der for mange er højdepunktet på en New Zealand rejse, og ved Queenstown en tur i 4WD til de forunderlige naturscenerier, der danner kulisser i filmene om Hobitten og Ringenes Herre. Og I Christchurch skal i på sightseeing i byen - vel og mærke om aftenen i en gammel sporvogn mens I nyder en god middag.

I får samtidig anvisninger til mange flere udflugter på egen hånd. Og selv om der flere aktive udflugter, kan alle være med. 

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Overalt, hvor I kommer frem, vil I opleve, at Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter konsekvent vælger hoteller for stemning og beliggenhed. I skal bo på hyggelige Bed & Breakfasts, hvor værtsparrets gæstfrihed er en del af oplevelsen, og på hoteller og lodges, der bare ligger perfekt. Skønne udsigter, korte afstande til det vigtigste og god komfort. Glæd jer.

Fra gletsjere til varme kilder

I kommer som nævnt til alle de største attraktioner fra de store bregne- og palmeskove til termiske undergrunde, vulkaner og gletsjere, ud på de dybe fjorde og til de højeste bjerge. Uden at I mister pusten! På denne New Zealand rejse er der lagt vægt på luft til at stoppe op og nyde det hyggelige værtspar, naturscenerierne eller et glas vin på vingården.

Sæson, bil mm.

Den bedste rejseperiode er november til april, begge medregnet, hvor New Zealand har sin varmeste tid og bedste vejr. Tur kan gøres med stop i f.eks. Singapore og/eller Sydney, og I kan forlænge med ferie på en Stillehavsø. Bilen kan opgraderes til lille 4-hjulstrækker med mulighed for at få 2 cykler med på hele turen.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til New Zealand

Spejlsøer og smukke farver ved Milford Sound på New ZealandI starter jeres New Zealand rejse, men der er langt derud, så I lander først lige før midnat lokal tid dag 2.

Dag 2
Velkommen til Auckland, New Zealand

Sky Tower og sejlbåde i Auckland, New ZealandI ankommer til Auckland på Nordøen i New Zealand lige før midnat lokal tid. Her bliver I budt velkommen til New Zealand af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. 

Det er muligt at lave stop på vejen f.eks. i Singapore eller Hong Kong, men som udgangspunkt på denne New Zealand rejse flyver I uden stop. Så får I mest mulig tid i New Zealand. Til gengæld har I to nætter i Auckland, så I kan komme ind i rytmen efter flyveturen.

Nyd udsigten over Auckland fra The Quadrant Hotels & SuitesQuadrant Hotels & Suites 3+*, Auckland

Jeres hotel i Auckland er The Quadrant Hotels & Suites, der ligger som nabo til Albert Park og centralt blandt butikker, caféer, restauranter og barer. Der er gåafstand til promenaden og mange attraktioner.

Dag 3
Regnskov og sorte strande ved Auckland, New Zealand

Skumring ved marinaen i Auckland, New ZealandNu er jeres New Zealand rejse for alvor i gang. I har formiddagen til at slappe af i, udforske byen lidt og komme ind i rytmen.

Auckland er New Zealands største by og kaldes The City of Sails på grund af de mange sejlbåde. Byen ligger majestætisk ud til havet med masser af muligheder for små sejlture ud i bugterne. Det er en dejlig måde at starte en New Zealand rejse på – afslappende og smukt. 

En anden god oplevelse er byens vartegn, Skytower. Det er den sydlige halvkugles højeste bygning, og det giver sig selv, at udsigten fra toppen er fantastisk. Se mere om attraktioner i Auckland.

Karekare Falls i Waitakere Ranges Regional Park ved Auckland; New ZealandEn eftermiddag i naturen ved Auckland

Om eftermiddagen har vi fundet en smuk tur, der introducerer jer til naturens mangfoldighed ved Auckland. I skal nyde flotte udsigter, vandfald, regnskov og sorte strande. 

Dag 4
Til den smukke halvø Coromandel

Stingray Bay på Coromandel halvøen, New ZealandI henter jeres bil og sætter kurs mod Coromandel, der er en smuk halvø kun halvanden times kørsel sydøst for Auckland. De første stykke er på motorvej, men herefter kører I med smukke udsigter langs kysten. 

Pottemagerens jernbane, Driving Creek Railway

Coromandel var i sin tid hjemsted for New Zealands guldfeber. Et af de første steder, der blev fundet guld, var Driving Creek, og her kan vi anbefale et stop. Ikke for at lede efter guld, men fordi stedet senere blev overtaget af en pottemager, der byggede en smalsporet jernbane for at få ler op til værkstedet og potter den anden vej. Jernbanen er blevet en attraktion, som nogle steder godt kan give et sug i maven. Den går op til en fantastisk udsigtspunkt.

Et andet sted I evt. kan stoppe er Rapaura Water Gardens. I kan gå ad små broer over bække til et smukt vandfald. 

Værelse på Beachfront Resort i Whitianga, New Zealand Beachfront Resort, Mercury Bay Whitianga 3*

På østkysten ligger den lille fiskerby Whitianga, der er et godt udgangspunkt til de smukke strande og flotte klippeformationer. Her skal I bo de næste 2 nætter på Beachfront Resort, der ligger fantastisk ned til havet.

Dag 5
Udforsk smukke Coromandel

Cathedral Cove på Coromandel halvøen, New ZealandPå Coromandel er flotte strande og klippeformationer, kuperede landskaber og gemte regnskove. Livet leves i et afslappet gear med skønne ture til fods eller i kajak, og mange kunsthåndværkere tilbyder de første souvenirs på jeres New Zealand rejse. 

På stranden Hot Water Beach skyder varmekilder op, så I kan grave jeres eget badekar, som naturen så fylder med varmt vand. Ikke langt derfra ligger den imponerende hule The Cathedral Cove. Læs mere om Coromandel og få masser af tips til aktiviteter, når I taler med vores rejsekonsulenter.

Dag 6
Til Rotorua og Hangi Dinner med lokale maorier

Oplev Mitai-folket i Mitai Maori Village, New ZealandJeres New Zealand rejse vil I dag byde på en udfordring af jeres næser. I kører nemlig ind i landet til det termiske centrum på Nordøen med boblende mudder og store gejsere. Rotorua byder jer velkommen med en duft af svovl fra jordens indre, men I vænner jer dog forbavsende hurtigt til den. 

Mød Maorierne i New Zealand

Rotorua er det kulturelle samlingspunkt for maoriulturen på New Zealand. Om aftenen skal I på en udflugt, hvor I møder maorierne ved en autentisk aften i mødehuset i Mitai stammens maori landsby. Her får I ikke blot en middag, men en stor kulturel oplevelse med en fascinerende afslutning, hvor I oplever de mange sankthansorme gløde som stjerner på himlen.

Regent Rotorua hyggelige udendørs poolområde Regent of Rotorua 3+*

I skal bo 2 nætter på Regent of Rotorua 3+*, der ligger centralt i byen med gåafstand til butikker, restauranter og caféer. Hotellets design er unikt for New Zealand med fokus på rene linjer og et touch af glamour. Med kun 35 værelser er der rig mulighed for at nyde lidt ro og finde en plads i solen ved poolen.

 

Dag 7
Boblende mudder og gejsere i Rotorua

Wai-o-tapu, det geotermiske område ved Rotorua på nordøen af New ZealandRejser til New Zealand giver mulighed for at møde en natur så fjernt fra vores egen. I Rotorua, der ligger i bunden af en 200 km lang vulkansk kløft, bor de lokale f.eks. med boblende mudder i baghaven. Gå aldrig uden for stierne! 

Oplev f.eks. Wai-o-Tapu med boblende pools, vandfald og farverige mineralske terrasser. Præcis klokken 10.15 kastes lidt vaskepulver i Lady Knox gejseren, så den springer! Ved Whakawarewa kan I se Pohutu-gejseren, mere boblende mudder i kunstfærdige udformninger og månelignende landskaber.

Læs mere om Rotorua.

Dag 8
Til vulkanerne i Tongariro

Søer og vulkaner i Tongariro National Park, New ZealandDe næste par dage byder jeres rejse til New Zealand på store oplevelser i en natur, der spænder fra ørkenlignende landskaber over regnskov til alpint terræn. I kører nemlig mod Tongariro, der ligger inde midt på Nordøen i New Zealand. Mellem Rotorua og Tongariro National Park kan vi anbefale et lille stop ved de blændende turkisfarvede vandfald Huka Falls.

Vulkanerne i Tongariro National Park

Områdets store attraktion er de tre aktive vulkaner med snedækkede tinder, Mt. Ruapehu, Mt. Ngauruhoe og Mt. Tongariro. Vulkanerne er omgærdet med masser af mytologi og betragtes som hellige af maori-folket. Området har lagt kulisse til flere optagelser i Ringenes Herre. Der findes mange fine vandreture lige fra 30 min. til flere dage. Læs mere om Tongariro National Park

Chateau Tongariro 3+*

I skal bo 2 nætter på Chateau Tongariro, der er det bedste hotel i Tongariro National Park på Nordøen i New Zealand. I bor inde i selve nationalparken med udsigt til vulkanerne og visitor center lige ved siden af.

Dag 9
På egen hånd i Tongariro National Park

Old Coach Road ved Ohakune - perfekt cykelrute i New ZealandI har hele dagen til at udforske den smukke natur i Tongariro National Park. I vil her sætte stor pris på at bo inde i selve nationalparken.

Her er smukke vandreruter og også mange muligheder for smukke cykelture. Tag f.eks. på guidet cykeltur ad den historiske vej Old Coach Road, hvor I kan nyde maleriske naturscenerier i roligt tempo. 

Dag 10
Gennem vinområderne til Wellington

I Wellington, New Zealand kan man tage med kabeltrukket sporvognTuren går nu mod syd mod New Zealands hovedstad Wellington, der ligger dramatisk på en klippeside ud til Cook Strædet med en hyggelig havnefront. Nu kan I ikke komme meget længere mod syd på Nordøen. I kan eventuelt give jer god tid på vejen og køre over de smukke vinområder gennem Masterton og via Martinborough, der er kendt for gode Pinot Noir-vine.

Soveværelset i jeres Premier Suite på Bolton Hotel i Wellington, New ZealandBolton Hotel i Wellington

I skal bo en enkelt nat på Bolton Hotel Wellington 4+*, der ligger et stenkast fra havnepromenaden. Det stilfulde hotel ligger i gåafstand til mange attraktioner, og der er transportmuligheder lige uden for døren. Selv om byen er fuld af restaurantmuligheder, anbefaler vi, I nyder aftensmaden på hotellets restaurant, der serverer gourmet fra morgen til aften.

Dag 11
Til Sydøen og videre til hvalernes Kaikoura

Nyd den smukke udsigt fra Lemontree Lodge i New ZealandNu går jeres New Zealand rejse fra Nordøen til Sydøen. I skal på en smuk sejltur over Cook Strædet fra Wellington til Picton. Herfra fortsætter I langs østkysten til fiskerbyen Kaikoura, der er centrum for hvalsafarier. Læs mere om Kaikoura

Lemon Tree Lodge 3*, Kaikoura

I skal bo 2 nætter på Lemon Tree Lodge, der er Nyhavn Rejsers perle i Kaikoura. I bor med fabelagtig udsigt og tæt på maori-kultur, kaskelothvaler og restauranter med New Zealands bedste fiskeretter. Et skønt værtspar nusser om jer, så snart I er hjemme.

Dag 12
Hvalsafari i Kaikoura

Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand Få steder i verden giver samme muligheder for at se hvaler som Kaikoura. I skal på en halvdags hvalsafari, hvor I sejler på en katamaran med gode udsigtsforhold. At se havets kæmper bryde havoverfladen med deres kæmpe haler eller måske endda spring op af vandet er en oplevelse for livet. Hold også øje med delfiner, spækhuggere og hajer. 

Resten af dagen er på egen hånd. Se evt. hvalfangermuseet om tiden, hvor hvaler var noget, man fangede.

Dag 13
Til pandekageklipperne ved Punakaiki

Punakaiki, pandekageklipperneNaturen på Sydøen i New Zealand er mindst lige så mangfoldig som på Nordøen. I kører fra hvalerne i Kaikoura på vestkysten til forunderlige klipper ved Punakaiki på østkysten. 

På turen hen over Sydøen kan I bade i termiske bade ved Hamner Springs, der minder om en hyggelig Alpeby, og I kommer gennem smukke Lewis Pass National Park, hvor I kan gå en tur. Tag lidt at spise og drikke med i bilen fra morgenstunden, for der ligger ikke restauranter på hvert et gadehjørne her. 

Punakaiki Resort i New Zealand er et hyggeligt hotel med vidunderlig beliggenhed lige ud til strandenPunakaiki Resort 4*, Punakaiki

I skal bo en enkelt nat på Punakaiki Resort, der er et førsteklasses hotel ud til stranden med rå Vesterhavsstemning. I har gåafstand til Pancake Rocks og Punakaiki Blow Holes.

Dag 14
Forunderlige klipper og kæmpe gletsjere

Udsigt over Fox gletsjeren i New ZealandStart dagen med at gå hen langs kysten til de forunderlige Pancake Rocks, hvor klipperne ligner noget, der møjsommeligt er stablet lag på lag. Lige ved siden af er Punakaiki  Blow Holes, hvor havets dønninger står op gennem klipperne som store vandsøjler. 

De kæmpe gletsjere Franz Josef og Fox 

Nu går turen sydpå langs vestkysten til Franz Josef og Fox, nogle af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Her er mange guidede ture, men den flotteste oplevelse får I med helikopter eller et mindre fly over gletsjerne. Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere en spektakulær tur for jer. 

Uanset om I ser gletsjerne fra jorden eller luften, er det fantastisk at se disse kolossale ismasser, der har pløjet sig over bjerge og gennem dale og skove. Senere kører I til byen Fox Glacier tæt på de store gletsjere. Læs mere om vestkystens gletsjere.

Fox Glacier i Westland National Park, New ZealandSunset Motel Fox 3*, Fox Glacier

I skal bo en enkelt nat på Sunset Motel Fox med vidunderlig udsigt til Mt. Cook og Mt. Tasman. I kører lige til døren, og det søde værtspar hygger om jer. Når aftenen falder på, kan I nyde genspejlet fra solnedgangen i de hvide bjergtoppe.

Dag 15
Langs Southern Alps til Wanaka

Den impornerende natur omkring Wanaka Lake i New ZealandFå km nede ad vejen fra Sunset Motel Fox ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger spejlblank med spejlinger af Mount Cook. Start dagen med at gå en tur ved søen, før I kører videre sydpå. 

I starten kører I med Southern Alps på venstre hånd og den rå klippekyst på højre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. Når I har passeret floden Haast River, kører I ind i landet mod Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea.

Thunder Creek Falls - smukt vandfald i Haast Pass, New ZealandVandfald, vandreture og formidable udsigter

Køreturen mellem Vestkysten gennem Haast Pass og Wanaka er en flot tur. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m. 

Hotel Wanaka Haven i New Zealand ligger i smukke omgivelser kun 5 km fra Wanaka by.Wanaka haven 4*

Når en overnatning i Wanaka skal være en del af oplevelsen, skal I bo på Wanaka Haven. I skal endda være her i to nætter, for der venter to spændende udflugter. I vil nyde de smukke udsigter og en fantastisk atmosfære. Læg hertil lys og lækker indretning, duften af hjemmebag om morgenen og et værtspar, der kræser om jer.

Dag 16
Siberia Experience med fly, vandretur og speedbåd

Med "jetboat" fra Siberia Valley mod Wanaka.I dag skal I på en af de mest unikke oplevelser I kan få på rejser til New Zealand. I Siberia Valley nord for Wanaka skal I på Siberia Experience

Et lille, gult fly bringer jer dybt ind i ødemarken, hvor I bliver sat af. Herfra vandrer I 3 timer gennem vidunderlige naturscenerier – og en enkelt flod! -  til en speedbåd, der sætter fuld fart hjemad. En uforlignelig naturoplevelse!

Dag 17
Til Te Anau ved Fiordland National Park

Den historiske guldmine by, Arrowtown i New ZealandFra Wanaka går turen gennem Cardrona River Valley, hvor I evt. kan gøre en afstikker for at besøge den gamle guldgraverby Arrowtown. 

Senere kommer I tæt på Queenstown, men her skal I nok komme tilbage til. I stedet fortsætter I langs Lake Wakatipu med flotte udsigter til sø og bjerge, før I kommer gennem mere åbent landbrugsland. Målet er den lille by Te Anau, der ligger lige ved The Fiordland National Park. Læs mere om Fiordland.

Der er en smuk udsigt fra de fleste værelser på Lakefront Lodge Te Anau i New Zealand Lakefront Lodge Te Anau 3*

I skal bo 2 nætter på Lakefront Lodge Te Anau, der som navnet antyder ligger ved bredden af Lake Te Anau. Det betyder smuk udsigt fra loungen og gåafstand til byens cafeer og restauranter. Samtidig ligger hotellet perfekt for udflugter i Fiordland.

Dag 18
Sejltur på Milford Sound

Milford Sound med bjerge og søer på New ZealandI dag skal I opleve en af de største ikoner for rejser til New Zealand – det guddommeligt smukke Fiordland med fjordene Milford Sound og Doubtful Sound. For mange er det højdepunktet på en New Zealand rejse.

Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter har udvalgt det efter vores opfattelse bedste cruise på Milford Sound. En sejltur, hvor I kommer tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding. I bliver kørt til fjorden, så I kan nyde naturscenerierne på vejen langs brusende floder, og I kan også tage med på en vandretur med de bedste guider i Fiordland. 

Te Anau med de lysende sankthansorme, New ZealandTilbage i Te Anau kan I tage endnu en sejltur over Lake Te Anau for at se Te Anau Glow Worm Caves, en grotte med en himmel af glødende sankthansorme. En meget speciel og flot oplevelse.

Dag 19
Til legepladsen Queenstown

Dampskibet TSS Earnslaw på Lake Wakatipu, New ZealandNu går jeres rejse til New Zealand fra fjordene til New Zealands største legeplads, Queenstown. Byen ligger smukt ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables. Her kan alt lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser og vild action. Der er frit valg mellem white water rafting, faldskærmsudspring, elastikspring med mere.

En mere rolig oplevelse er at sejle over søen med dampskibet TSS Earnslaw til Walter Peak Station, der er gammel fårefarm. Og vi kan anbefale at spise aftensmad i Skyline Restaurant i 400 m højde fra Bob's Peak, der nås med svævebane. Læs mere om Queenstown

Følg livet på promenaden på hotel Peppers Beacon, New Zealand Peppers Beacon 3+* i Queenstown

I skal bo to nætter på Peppers Beacon 3+* i Queenstown. Lejlighedshotellet er stemningsfuldt med udsigt til Lake Wakatipu, der venter et stenkast væk. I nyder morgenmaden på hotellet, mens sulten til frokost og aftensmad stilles i byen på en af de mange lokale restauranter. Værtsparret kender byen ud og ind, og kan guide jer til de bedste spisesteder.

Dag 20
Til Hobitten og Ringenes Herre på New Zealand

Opleve sceneriet fra Ringenes Herre med Nomad Safaris i New ZealandDa instruktøren Peter Jackson skulle finde de storslåede naturscenerier, der dannede kulisserne i filmene om Hobitten og Ringene Herre af Tolkien, valgte han området omkring Queenstown. I dag skal I på udflugt i 4WD i Gandalfs og Frodos fodspor. 

l vil nyde turen, også selv om I hverken har set filmene eller læst bøgerne. I skal ud i et overflødighedshorn af naturscenerier og se naturen på Sydøen i New Zealand fra sin smukkeste side! Turen er en halvdagstur. I kan forlænge med flere locations fra filmene eller udforske Queenstown på egen hånd.

Dag 21
Gennem fårenes New Zealand til Mt. Cook

Mount Cook er med sine 3.764 meter det højeste bjerg i New Zealand Jeres New Zealand rejse går nu fra Queenstown til Mount Cook National Park. På vejen hertil slynger vejen sig gennem et kuperet landskab, hvor I kan møde en god del af New Zealands utallige får. Mount Cook er New Zealands højeste bjerg på 3.724 m. Ved bjerget er flere restauranter, hvor I kan spise frokost, og her er et museum over Egmont Hillary, der var den første, der besteg Mount Cook. 

Nyd de smukke omgivelser ved Aoraki Court Motel, Mount Cook Village i New ZealandAoraki Court Motel 3*, Mount Cook National Park

I skal bo en nat på Aoraki Court Motel, der ligger inde i selve Mount Cook National Park. Her er en fantastisk udsigt mod bjergene, og det er en god base for gåture i nationalparken. 

Dag 22
Til Christchurch og usædvanlig middag

Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, New ZealandI er nu nået til den sidste hele feriedag på jeres New Zealand rejse. I går måske lige en tur i Mount Cook National Park om morgenen. Vil I give jer selv den ultimative oplevelse, kan vi arrangere helikoptertur eller flyvetyr i den smukke natur.  

Senere kører I mod Christchurch på Østkysten af Sydøen. På vejen bør I lægge ruten forbi Lake Tekapo og opleve landets mest fotogene kirke, Church of the Good Shepherd. Når I ankommer til Christchurch sidst på dagen, kan I gå en tur i byen og opleve bl.a. cafeerne langs Avon floden, den meget engelske tudor sti og Christchurch's nye container-strøg, der blev skabt efter jordskælvene i 2010-2012.

Christchurch Tramway Restaurant om aftenenMiddag på sporvognen i Christchurch

Sidste aften. I skal selvfølgelig ud at spise. Nyde dejlig mad og skåle på de mange dejlig minder. Lyder det lidt traditionelt? Ikke, når I ser restauranten.

I kører af sted i en smuk, gammel sporvogn, mens I nyder en 4-retters menu og hører om alt det, der passerer uden for vinduerne. Glæd jer. Det er både sjovt og lækkert.

Værelse på Rendezvous Hotel Christchurch, New ZealandRendezvous Hotel Christchurch 3+*

1 skal bo en enkelt nat på Rendezvous Hotel Christchurch, der ligger centralt i byen og få minutters gang fra Re:START Mall.

Dag 23-24
Hjem fra New Zealand rejse

Både på Avon River i Christchurch, New ZealandI afleverer bilen i lufthavnen, og så venter den absolut sidste del af jeres New Zealand rejse: flyveturen hjem til Danmark, hvor I lander dag 24. Et kæmpe eventyr er slut, og bagagen er fyldt med minder.

Tal med Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter om særlige ønsker til jeres New Zealand rejse. Udflugter, hoteller og ruter kan tilpasses jeres ønsker.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Den helt store New Zealand rejse
RejseperiodeDobbelt
21.04.21 - 31.10.2138.000-43.000
01.11.21 - 28.02.2244.000-49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Benzin