Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Aerial View Nature Lake Wakatipu
Queenstown, New Zealand

Matakauri Lodge

Den bedste lodge ved Lake Wakatipu

Matakauri Lodge ligger på kanten af Lake Wakatipu med udsigt til The Remarkables, Cecil og Walter Peak. Her føler I jer hjemme, og spaen samt restauranten giver jeres ophold en ekstra dimension. Men husk også at udforske Queenstown.

Perfekt beliggenhed ved Lake Wakatipu

Matakauri Lodge er en del af Luxury Lodges of New Zealand, der er kendetegnet ved at være unikke lodges med sublim, personlig service, gastronomi og beliggenhed. Er I på udkig efter det bedste, er Matakauri Lodge altså et rigtig godt valg. En køretur på kun 10 minutter fra Queenstown bringer jer til Matakauri Lodge, hvor ro og himmelske udsigter er kodeordene. Overalt på lodgen har I udsigt ud over den fredfyldte Lake Wakatipu og de majestætiske Remarkables bjerge i det fjerne. Et fortryllende landskab, der inviterer til store naturoplevelser til vands, til lands og fra luften året rundt.

På Matakauri Lodge føler I jer hjemme

I bliver budt varmt velkommen af lodgens værtspar, der sørger for, at I fra start til slut føler jer hjemme. For det er netop, hvad et ophold på Matakauri Lodge handler om: Hygge og forkælelse i fredfyldte og hjemlige omgivelser. Af samme grund er her kun 11 suiter. 

I de kølige måneder kan I sætte jer til rette i loungens sofaer med en god kop kaffe eller te, mens pejsen knitrer, og nåletræerne langs søen danser i vinden. I de lunere måneder rykker hyggen udenfor ved bålstedet – hvis I altså har lyst til at forlade jeres stemningsfulde suite? Alle suiterne har nemlig pejs i stuen og store vinduer, der yder den forførende udsigt total retfærdighed!

På eventyr i Queenstown - husk kamera

Tag en tur med Queenstown Gondola til toppen af Bob's Peak for at nyde den betagende panoramaudsigt over bjergkæden og Lake Wakatipu. Derefter kan du sætte dig i en gocart og mærke adrenalinkicket, når du suser ned ad bjergsiden. I Queenstown kan I også stige om bord på et mindre fly, som tager jer med op i luften over bjerge, gletsjertoppe og Milford Sound. Nogle af New Zealands mest kendte vandreruter venter også her såsom Routeburn Track, Hollyford Track og Milford Track. 

Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Breakfast
Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Pool Spa Outdoor
Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Restaurant Dining Outside
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi og lokale råvarer

I har morgenmad inkluderet i jeres ophold samt lette snacks og drinks, som dagligt serveres inden aftenenes middag. 

Lodgens restaurant har et udsøgt a la carte-kort, der dagligt ændres med nye, inspirerende retter baseret på sæsonens råvarer, som hentes hos lokale leverandører. Og så gør det vel intet, at I kan nyde jeres middag akkompagneret af den ligeså eventyrlige udsigt? Sæt prikken over i’et med håndplukkede vine, der matcher jeres middag.

Opvarmet pool og spa med udsigt

Trænger I til at komme længere ned i gear, har Matakauri Lodge en skøn spa. Inden I overgiver jer til en dejlig massage, kan I synke ned i det udendørs boblebad eller den opvarmede, lille infinity-pool, mens I nyder udsigten ud over søen med nåleskov og bjergene i det fjerne. Husk også en tur i saunaen.

Store suiter på fænomenal udsigt

Alle suiterne er indrettet i et lyst og stilfuldt design med fokus på komfort, atmosfære og hygge. Suiterne har balkon eller terrasse, stort soveværelse, stue med sofamøbler og pejs samt badeværelse med badekar, hvorfra I har panoramaudsigt ud over Lake Wakatipu. 

Alle suiter har WiFi, TV m.m. og I kan frit nyde snacks og soft drinks fra minibaren (gælder ikke alkohol og vin).

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Milford Sound Real Journeys Flying
Christchurch, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

New Zealands bedste og prisvindende lodges 4-5*

At flyve og sejle i det guddommelige Fiordland

Jetboat og vandretur i Mount Aspiring National Park

Cykeltur mellem vingårde ved Hawke's Bay

Svovldampende undergrunde og hotspots i Rotorua

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.