Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View

Unikke lodges og naturoplevelser i New Zealand

Unikke lodges og naturoplevelser i New Zealand

18 dage fra 177.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Fjorde, bjerge og højt til himlen på Sydøen. Vin og varme kilder på Nordøen. Gourmet og forkælelse hele vejen.

I dette rejseforslag har vi samlet nogle af New Zealands mest enestående lodges - en kombination, der tilsammen giver jer det bedste af Nordøen og Sydøen. Glæd jer til suveræn stemning og eksklusive naturoplevelser, som er de færreste forundt. Med gastronomi, gode vine og egen bil, så I kan få det hele med undervejs - med den frihed og ro, som de bedste rejser er lavet af. 

Husk, at vi altid skræddersyer rejsen til netop jer - rute, lodges, oplevelser, rejsens længde. Vi skaber den rejse til New Zealand, som opfylder alle jeres ønsker og drømme.

Glæd jer til

 • Prisvindende 5* lodges udvalgt for deres unikke stemning og beliggenhed
 • At flyve og sejle i det gudesmukke Fiordland
 • Stjerneaftener med uforlignelig udsigt til den sydlige mælkevej
 • Gastronomiske oplevelser ledsaget af New Zealands beste vine
 • Det bedste af New Zealand med bjerge, regnskov, klippekyster, vulkaner og ø-stemning

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
xx xx nætter på xx xx Højdepunkter
Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers People Walking

Oplev New Zealands skønneste lodges - med start i Singapore

Jeres eventyr begynder allerede på vej til New Zealand, nemlig i Singapore, hvor I overnatter på designhotellet The Warehouse 5* med tid til at opleve storbyen, inden I sætter kurs mod Queenstown, der ligger på Sydøen i New Zealand.

I Queenstown venter jeres lejebil og den første etape af jeres kør selv-ferie, der bl.a. bringer jer op til Ahuriri-dalen og videre østpå til Christchurch, hvorfra I flyver videre til Napier på Nordøen. I Napier venter en ny lejebil og eventyrlig rute til Auckland - med stop på to enestående lodges i Hawkes Bay og Taupo. Det hele afrundes med boutique-stemning og strandliv på skønne Waiheke Island, der ligger en kort sejltur fra Auckland.

Vær opmærksom på, at føreren af bilen skal have haft kørekort i mindst 1 år og være fyldt 24 år. Der skal medbringes både dansk og internationalt kørekort.

XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View Evening Close Up

Dagsprogram

Dette er kun rejseforslag - I kan forlænge og forkorte rejsen, eller inkludere færre eller flere oplevelser på vejen, som I ønsker. Vi skræddersyer altid rejsen, så den passer til netop jer. 

I flyver fra København til Singapore, hvor I lander på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til The Warehouse Singapore 5*, hvor I har én overnatning i et River View Room. Hotellet er designet i et gammelt pakhus fra 1895, og indretningen overrasker på alle måder ved at have et moderne og industrielt udtryk fyldt med historiske detaljer. Samtidig har hotellet en af Singapores hotteste chefkokke, som kan forkæle jer med gastronomi.

Xl Singapore Singapore Flyer Ferris Wheel

Efter en god nats søvn har I har tid til at opleve Singapore (afhængigt af jeres videre fly til New Zealand). The Warehouse Singapore ligger i området Robertson Quay på flodkanten. Herfra har I bl.a. et kvarter til fods til Chinatown med skjulte perler og lokalliv.

XL Singapore The Warehouse Hotel Lobby And Bar Panorama

Kurs mod Queenstown i New Zealand

Senere på dag 3 flyver I fra Singapore via Sydney til Queenstown på den newzealandske Sydø, hvor I lander på dag 4. Vel fremme henter I jeres lejebil og kører til Matakauri Lodge 5*, som ligger på kanten af Lake Wakatipu kun 10 minutters kørsel fra Queenstown.

Lufthavnen ligger kun 25 minutters kørsel fra lodgen.

Xl Singapore Botanical Garden Garden By The Bay

Matakauri Lodge på kanten af Lake Wakatipu

Matakauri Lodge, kan I glæde jer til at starte ferien for alvor med storslået natur og masser af mulighed for forkælelse og afslapning. Overalt på lodgen har I udsigt ud over den fredfyldte Lake Wakatipu og omgivet af de majestætiske Remarkables bjerge. Lodgens værtspar tager varmt imod jer og sørger for, at I får en uforglemmelig oplevelse. Derudover er her en skøn lille spa med jacuzzi og lille infinity-pool samt udsøgt restaurant, hvis menukort ændres dagligt baseret på sæsonens råvarer.

Her bor I fire nætter i en Double Suite inkl. morgenmad og middag.

Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Aerial View Nature Lake Wakatipu

I vågner op til en udsigt så smuk ud over Lake Wakatipu, at I mister pusten en smule. Hvor er det smukt. Heldigvis har I hele dagen på egen hånd til at slappe af, nyde livet i spaen eller tage på eventyr. Queenstown er New Zealands store legeplads og det fortryllende landskab inviterer til store naturoplevelser til vands, til lands og fra luften året rundt. Her er både svævebaner, smukke sejlture, mulighed for at rafte, springe bungy-jump, cykle, vandre og meget mere. Tag eksempelvis på en guidet tur i 4WD gennem naturscenerier, der har dannet kulisserne for film som Hobitten.maven ned ad bjergtoppen.

Xl New Zealand Queenstown Matakauri Lodge Breakfast

I dag går turen til Milford Sound, også kaldet verdens 8. vidunder. Efter en god morgenmad kører I til Queenstown Lufthavn, hvor et lille fly med plads til otte passagerer holder klar til at tage jer med op over endeløse bjerge og snedækkede gletsjertoppe til ikoniske Milford Sound. Flyveturen varer cirka 35 minutter, så I har god tid til at tage billeder og suge hvert et øjeblik til jer. I skifter nu flyveren ud med en båd, der tager jer med ud på floden, som er et paradis med stejle bjerge, rindende vandfald, og tempereret regnskov. Måske et par sæler, pingviner eller delfiner hilser på undervejs?

Xl New Zealand Milford Sound Real Journeys Flying Fly

Sejl og nyd frokost

I nyder en dejlig frokost ude på floden og lader jer bagefter flyve retur til Queenstown. Ruten er naturligvis end anden, end den I kom fra, så I får oplevet endnu mere af landskabet på disse kanter.

Xl New Zealand Milford Sound Boat Cruise Sailing Real Journeys

Højlandet omkring Queenstown er også vinland. Central Otago-området er ikke mindst kendt for sine Pinot Noir-vine, og det skal I naturligvis ikke snydes for.

I bliver hentet på jeres hotel i Queenstown ved 11 tiden og kører i minibus sammen med en lokal guide og vinentusiast - og de øvrige deltagere (maks. 12) - mod den gamle guldgraverby, Arrowtown. Landskabet er smukt og varieret med landbrug, vinmarker og bjerge. Her venter den første af dagens tre til fire vingårde...santé! Eller cheers, som man siger på disse kanter.

 

Xl New Zealand Queenstown Wine Tasting Exterior

Efter morgenmaden pakker I bilen og sætter kurs mod jeres næste lodge, på rejsen, The Lindis 5*. Og hvilken lodge. Men først kan I glæde jer til en gudesmuk køretur - det tager godt 2 timer at køre de 160 km til Ahuriri-dalen og The Lindis. 

Tag jer endelig god tid til at nyde de spektakulære udsigter undervejs og gør eksempelvis et kort stop i den lille by Cromwell ved bredden af Lake Dunstan, inden I fortsætter nordpå langs søen, over Lindis-floden, op til Cluden Hills Summit og over Lindis Pass, der hører til et af mest dramatiske og naturskønne strækninger i denne del af New Zealand. Sagde vi 2 timer? Det kan godt være, at det tager lidt længere... 

 

Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Horses

The Lindis 5*, Ahuriri Valley

Pludselig kan I se det. En lav, moderne struktur. Et bølgende tag. Enkle glaspartier. En nærmest organisk form, der falder naturligt i ét med de sublime omgivelser - Ahuriri-flodens strømløb, der snoer sig gennem dalen, som var den malet på et lærred med den allerstørste omhu. Nu I er fremme. Her skal I bo. 

Er det allerede i aften, at I går en aftentur under mældevejen, der lyser op over jer? Glæd jer til alt fra rideture, vandreture, fluefiskeri til gastronomi og ophøjet ro i de mest raffinerede og harmoniske omgivelser, I kan drømme om. Og fik vi nævnt vinkælderen? Eller helikopterturen over de bjergtagende landskaber til nogle af områdets vingårde?

I har god tid. Og I bestemmer helt selv, hvad I har lyst til. 

 

 

 
Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Exterior View

Forestil jer at vågne op til dagens første lys, der kaster sit varme skær over solen over Huxley-bjergenes sneklædte tinder og gyldne bjergdale, hvor græssende merinofår allerede har taget hul på dagen. Luften heroppe er berusende. Hvad skal dagen byde på? Ja, det er helt op til jer. 

Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Lake
Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Pod Bathroom
Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Pod Bedroom

I dag kører i østpå - hele 375 km til canterbury, der ligger i nærheden af Christchurch på østkysten. Turen tager cirka 4,5 time uden stop, men der er masser af oplevelser på vejen - skønne steder at holde en pause, nyde lidt at spise og seværdigheder, som man kun opleveler on the road i New Zealand. 

I store træk kan I vælge mellem to ruter i dag:

Den første rute bringer jeg hurtigere ud til østkysten langs Waitaki-floden, hvorefter I kører nodrpå mod Christchurch ad kystvejen.

Den anden rute tager jer over bjergene og de store gletsjersøer Lake Pukaki og Lake Tekapo.

Begge ruter byder på ualmindelig smuk natur og masser af spændende stop - de tager cirka samme tid at køre, men hør med jeres rejsrådgiver, som kan fortælle mere om forskellen på de to - og alle de oplevelser, de begge byder på.  

Otahuna Lodge 5*, Canterbury

Uanset, hvilken rute, I kører i dag, er endestationen den samme: 2 nætter på skønne Otahuna Lodge. Velkommen til det gamle, victorianske New Zealand, som drømme er lavet af. En eventyrlig lomme, der på suveræn vis kombinerer fordums fineste dyder med moderne gastronomi og en afslappet tilgang til elegant luksus.

Small New Zealand Otahuna North Face Of Exterior High
Small New Zealand Otahuna Lodge Botanical Suite High
Small New Zealand Otahuna Apple Trio High

XL New Zealand Otahuna Tian Of Salmon Avocado And Tomato High
XL New Zealand Otahuna Jimmy Mcintyre Cooking Lesson High
XL New Zealand Otahunawoodland Massage Studio High

I dag er helt jeres egen. I kan gå på opdagelse i området, hvor I bl.a. kan udforske et vulkankrater, besøge lokale vingårde, spille golf, tage på skønne cykelture, svømme med verdens mindste delfiner og prøve kræfter med fluefiskeri.

I kan også tage en helikoptertur eller finde vej ind til Christchurch, der ligger blot 20 min. væk i bil - eller læne jer tilbage og nyde de vidunderlige omgivelser på jeres lodge: En massage i spaen. De fortryllende haver. Poolen. Et spil tennis. Og et fantastisk køkken, der også arrangerer kokkeskole med sæsonens bedste råvarer. Det er helt op til jer. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker til dagen. 

 

Efter oplevelsesrige dage på New Zealands Sydø sætter I nu kurs mod Nordøen. I kører de cirka 20 km. fra Canterbury til til Christchurch, hvor I afleverer bilen og flyver til Napier.

Xl New Zealand Napier New Napier Arch Canon Promenade

Kør fra Napier til Hawke's Bay

Vel fremme i Napier på New Zealands Nordø henter I en ny lejebil og kører til Rosewood Cape Kidnappers 5* ved Hawke's Bay. Lodgen har vundet flere priser, og I kan glæde jer til at opleve femstjernet luksus serveret på en afslappet og personlig måde. Tusindvis af tønder land spreder sig for fødderne af jer på Cape Kidnappers, og I kan nyde en fortryllende udsigt ud over Det Sydlige Stillehav, der slår meterhøje bølger mod klipperne ved kysten. Her er skove og grønne marker, og golfentusiaster kan slå deres folder på en af verdens bedste golfbaner. 

Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View

Fantastisk udsigt og gourmet

I skal bo tre nætter i et Double Room med egen balkon og udsigt til det fantastiske landskab (inkl. morgenmad og gourmetmiddag). Råvarerne dyrkes på farmen og hentes lokalt i regionen, og kokken fremtryller nye kulinariske oplevelser til jer hver dag. Selve området Hawke’s Bay kaldes også for New Zealands frugt og grønt have.

Velkommen til Nordøen.

I har hele dagen på egen hånd og kan eksempelvis nyde ferielivet med lidt forkælelse i lodgens spa eller tage på en guidet vin-, vandre-, cykel-, ride- eller fisketur. I kan også sejle kajak, spille en runde golf eller møde ’andre lokale’, nemlig sulerne, der holder til her.  Lodgens værtspar hjælper gerne jer med at arrangere dagen, helt som I ønsker den.

XL New Zealand Hawkes Bay Bird Sky

Xl New Zealand Hawkes Bay Cape Kidnappers Gannet Colony Birds Animal Shutterstock 54899737

I dag har I endnu en dag til at nyde jeres lodge og det vidunderlige område omkring Hawke´s Bay. Besøg den fantastiske sulekoloni, der samles på det store højdedrag lige ved siden af jeres lodge - hvis I ikke allerede været der de foregående dage. 

Det er også i dag, at vi har inkluderet en tur ind til Napier, hvor I udforsker byens berømte Art Deco arkitektur i en veteranbil. Udflugten tager cirka 45 minutter, så før og bagefter har I god tid til at gå på opdagelse i Napier og omegn - eller kører tilbage til jeres lodge, hvor I måske har aftalt en udflugt eller aktivitet. Det kan også være, at I bare vil læne jer tilbage med et godt glas vin og en god bog - det er helt op til jer.

Xl New Zealand Napier Art Deco Soundshell Music
XL New Zealand Art Deco Masonic Hotel Front,
Xl New Zealand Napier Art Deco Centre And Old Packard Car

Efter et par dejlige dage med landlig idyl er det igen tid til at pakke bilen. Fra Hawke's Bay kører I i dag cirka 180 km til Huka Lodge 5*, der ligger ved Waikato-floden tæt på byen Taupo, kratersøen Lake Taupo og de imponerende Huka-vandfald.

Køreturen tager små tre timer og følger den såkaldte Thermal Explorer Highway, der går fra Napier til Auckland. I er på vej ind i gejsernes, kratersøernes og vulkanernes New Zealand. Velkommen til en verden af myter, maorikultur og mageløse naturfænomener, som Huka Falls, der ligger lige ved siden af jeres lodge...

 

XL New Zealand Taupo Huka Lodge Huka Falls
XL New Zealand Taupo Huka Lodge Huka Lodge
XL New Zealand Taupo Huka Lodge Alex Van Heeran Cottage Lounge

Nabo til Huka Falls og tæt på Rotorua

Huka Lodge ligger på dørtærsklen til et væld af vidunderlige oplevelser - fra Huka falls og traditionelt fluefiskeri ved Waikato-flodens bredder til cruises på kratersøer, golf, skydiving, kajakture med lysende sankthansorme, rafting og vandreture til vulkanerne og de lysende søer i Tongariro National Park.

Hør med jeres rejserådgiver, om alle mulighederne - og husk at sætte tid af til at nyde jeres sublime lodge, der indbyder til fredfyldte stunder med alt fra gastronomi og spa til tennis, petanque og kroket. For ikke at nævne en god bog nede ved flodbredden eller eller en drink hjemme på terrassen... 

 

XL New Zealand Taupo Huka Lodge Jetty Pavilion
XL New Zealand Taupo Huka Lodge Lodge Terrace
XL New Zealand Taupo Huka Lodge European Style Dining

I vågner op til den smukke solopgang, mens tågen danser over den brusende flod. Tiden er helt jeres egen og oplevelsesmulighederne er mange. 

Er det i dag en tager på en guidet tur til Mount Tarawera i firehjulstrækker, til fods eller måske endda fra luften og med vandfly?

Rotorua byder på masser af Maori-kultur, varme spabade, termiske undergrunde, farverige søer og mineralske terrasser, alt sammen inden for kort køreafstand, mens Lake Rotoiti byder på magiske kajakture med lysende sankthansorme. Valget er jeres - hør jeres rejserådgiver, om alle mulighederne. Og husk, at I altid kan forlænge jeres ophold, hvis I ønsker mere tid i området.

XL New Zealand Taupo Huka Lodge Lake Taupo Cruising
XL Emerald Lakes Tongariro Volcano Landscape Man People Hiking View New Zealand
Xl New Zealand Rotorua Pohutu Geyser Night

I dag tager I afsked med Huka Lodge og sætter kurs mod Auckland - køreturen er rejsens sidste og varer cirka 3,5 time, hvor I bl.a. passerer byerne Rotorua og Hamilton, inden er fremme i Auckland - men jeres eventyr slutter ikke her. Så langt fra.

Efter I har afleveret jeres bil, sejler I cirka 40 min. til den vidunderlige ferieø Waiheke Island, hvor I har 3 nætter på det skønne boutiquehotel The Boatshed 4*, der ligger på en rolig vej hævet over den store sandstrand Onerea Beach.

 

XL New Zealand Waiheke Island The Boatshed Wine Relaxing View
XL New Zealand Waiheke Island Sea
XL New Zealand Waiheke Island The Boatshed The Boatshed Waiheke Island

De næste står på new zealandsk feriestemning, når det er allerbedst. Nyd jeres skønne hotel, vinlandet, de blide landskaber og kyster - og et de mange gode restauranter og caféer på øen.  

XL New Zealand Waiheke Island Vineyard
XL New Zealand Waiheke Island The Boatshed Wine With A View
XL New Zealand Waiheke Island The Boatshed Bruschetta

Jeres rundrejse i New Zealand er ved at være ved vejs ende. Rejsen har uden sidestykke været helt fantastisk og bagagen er fyldt med minder om alt det, I har oplevet. 

I sejler tilbage til Aucland, hvorfra I flyver tilbage til København via Singapore. I ankommer i København på dag 21.

XL Auckland Waitemata Harbour Devonport New Zealand View Sea City
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Undervejs skal I naturligvis have nogle af de absolut største oplevelser, det er muligt at få i New Zealand. I skal flyve i et lille fly over det guddommelige Fiordland, hvor I også skal sejle på Milford Sound tæt på vandfald til fjordens munding.

Glæd jer også til at cykle mellem vinranker og vingårde i New Zealands ældste vindistrikt Hawke´s Bay.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket de absolut bedste 4* til 5* lodges til jer. Flere af dem har vundet priser og er medlem af Luxury Lodges of New Zealand, der er kendetegnet ved at være suveræn service, luksus og forkælelse i de allersmukkeste og mest unikke omgivelser.

I Queenstown bor I eksempelvis på kanten af Lake Wakatipu med The Remarkables i det fjerne. Ved Mount Cook bor I på det utroligt flotte arkitektoniske retreat The Lindis midt i bjergpasset.

På Rosewood Cape Kidnappers bor I med panoramaudsigt til klippekysterne og fåremarker. Huka Falls er et af New Zealands ældste og mest kendte lodges beliggende ned til brusende flod. I slutter rejsen på den lille ø Waiheke Island med vinmarker, strande og hyggeligt lokalt islæt.

Sådan fortsætter det fra start til slut, og I kan godt forberede jer på gang på gang at lade jer overvælde af, hvor storslået og varieret New Zealands natur er. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Obs priser over højtider kan være højere. Vi anbefaler at bestille gerne et år i forvejen på fx jule/nytårsrejse samt januar og februar anbefales også gerne tidlig bestilling. 

Inkluderet

 • Fly, København - Singapore – Queenstown // Auckland - København 
 • 1 nat på Warehouse Hotel 5* i Singapore i River View Room, inkl. morgenmad og transfer til/fra lufthavnen 
 • Billeje fra Queenstown til Christchurch (9 dage Hyundai ix35 Elite eller lign. med automatgear og aircondition inkl. fri kilometer og fuld forsikring) 
 • 4 nætter på Matakauri Lodge 5*, Queenstown. Double Suite inkl. morgenmad og middag.
 • Oplevelse: Kom helt tæt på den flotteste natur i Fiordlandet 
 • Oplevelse: Vinsmagning i Queenstowns baghave 
 • 2 nætter på Lindis 5*, Lake Tekapo. Double Suite inkl. Morgenmad & middag 
 • 2 nætter Otahuna Lodge 5* inkl. Morgenmad & middag 
 • Indenrigsfly Christchurch - Napier 
 • Billeje fra Napier til Auckland (8 dage Hyundai ix35 Elite eller lign. med automatgear og aircondition inkl. fri kilometer og fuld forsikring) 
 • 3 nætter på Rosewood Cape Kidnappers 5*, Hawkes Bay. Double Room inkl. morgenmad og middag.
 • Oplevelse: I veteranbil til Napiers Art Deco
 • 2 nætter på Huka Lodge 5*. Taupo. Executive Double Suite inkl. Halvpension 
 • Færge Auckland – Waiheke Island, bil og to passagerer, tur/retur 
 • 3 nætter på The Boatshed Waiheke Island, inkl.morgenmad 
Pris per person ved 2 voksne
Unikke lodges og store naturoplevelser i New Zealand
RejseperiodeDobbelt
01.10.24 ‑ 30.04.25177.000‑182.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Ikke nævnte måltider
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Brændstof
 • Turistvisum til New Zealand (foretages online)

Bemærk

Det er muligt at gøre stop i fx Sydney på udrejsen med tid til at besøge eller genbesøge Operahuset.

Rejsen kan altid forlænges/afkortes efter ønske. Ligeledes kan vi altid justerer på hotel standarder og ønsker for udflugter uanset om I er til mere/mindre action, temaer for oplevelser fra vin til hobitter etc. Eller opgraderer hotel i Singapore til Raffles og nyde en Singapore Sling.

Mulighed for at opgraderer fly til Premium eller Business Class. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Vil I eksempelvis hellere have et stop-over i Sydney end Singapore, er det muligt. I Kan også forlænge rejsen med badeferie på Fiji eller tilføje flere oplevelser og dage i New Zealand. Tal med jeres rejserådgiver om alt det I gerne vil opleve og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Vær opmærksom på, at alle de udvalgte lodges har få værelser. Vi anbefaler derfor, at I bestiller rejsen i god tid!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.