• Nyd udsigten direkte fra stuen i Annandale SeaScape-villaen
  • I starter jeres udflugt med at flyve over bjerge og floder fra Queenstown
  • Glæd jer til at opleve det smukke landskab ved Pigeon Bay og Annandale Homestead, New Zealand
  • Eksempel på de delikate middage, der venter på Annandale
  • I kommer let til Mahu Whenua med bil 20 minutter fra Wanaka, New Zealand

Unikke lodges og naturoplevelser i New Zealand

Fjorde, bjerge og højt til himlen på Sydøen. Vin og varme kilder på Nordøen. Og masser af gourmet. 18 dage fra kr.

Glæd jer til:

New Zealands bedste og prisvindende lodges 4-5*

At flyve og sejle i det guddommelige Fiordland

Jetboat og vandretur i Mount Aspiring National Park

Cykeltur mellem vingårde ved Hawke's Bay

Svovldampende undergrunde og hotspots i Rotorua

Læs mere

Den perfekte New Zealand-rejse for jer, der vil opleve højdepunkterne på kortest mulig tid både på Sydøen og Nordøen. I bor på nogle af de bedste lodges indhyllet af unik og altopslugende, smuk natur og total ro. Glæd jer til tosomhed, afslapning og spektakulære oplevelser til lands, til vands og fra luften.

Mærk roen i New Zealand

New Zealand er en på alle måder mageløs destination med natur så smuk, at de fleste kun tør drømme om det. Fra endeløse områder med frodige vinmarker til landlig idyl med rindende floder, skove og landbrug til nationalparker med enorme bjerge med gletsjerklædte toppe og meget mere. New Zealand har det hele, og I skal opleve det på denne rejse.

Sig hej i Singapore og oplev New Zealands bedste lodges

Efter et kort ophold i Singapore, hvor I overnatter på designhotellet The Warehouse 5* og har tid til at opleve storbyen, ankommer I til Queenstown på New Zealands Sydø. I henter her den lejebil, som under jeres ophold på Sydøen gør det let for jer at opleve mest muligt og komme fra lodge til lodge. Glæd jer til ophold i Queenstown, Wanaka, Lake Tekapo og Pigeon Bay (Akaroa) før I flyver videre til Napier, hvor I får en ny lejebil. På Nordøen oplever I Hawke’s Bay og skal bo på kanten af Lake Tarawera ved Rotorua.

New zealands største naturoplevelser

Undervejs skal I naturligvis have nogle af de absolut største oplevelser, det er muligt at få i New Zealand. I skal flyve i et lille fly over det guddommelige Fiordland, hvor I også skal sejle på Milford Sound tæt på vandfald til fjordens munding. I Mount Aspiring National Park skal I sejle i jetboat på Matukituki-floden og på en lille vandretur gennem bøgeskove. Begge nationalparker har dannet kulisser for scener i film som Ringenes Herre og Hobitten, og vil helt sikkert forundre og være et livsvarigt minde. Glæd jer også til at cykle mellem vinranker og vingårde i New Zealands ældste vindistrikt Hawke´s Bay.

håndplukkede lodges, gourmet og udsigter

Vi har håndplukket de absolut bedste 4* til 5* lodges til jer. Flere af dem har vundet priser og er medlem af Luxury Lodges of New Zealand, der er kendetegnet ved at være suveræn service, luksus og forkælelse i de allersmukkeste og mest unikke omgivelser. I Queenstown bor I eksempelvis på kanten af Lake Wakatipu med The Remarkables i det fjerne. Ved Wanaka bor I på Mahu Whenua Ridgeline Homestead med udsigt til den spektakulære Mount Aspiring National Park. På Annandale bor I i en 176 m2 stor villa med store glaspartier og panoramaudsigt til Whitehead Bay, hvor I ikke har en nabo i miles omkreds. Sådan fortsætter det fra start til slut, og I kan godt forberede jer på gang på gang at lade jer overvælde af, hvor storslået og varieret New Zealands natur er. 

Skræddersyet rejse til New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Vil I eksempelvis hellere have et stop-over i Sydney end Singapore, er det muligt. I Kan også forlænge rejsen med badeferie på Fiji eller tilføje flere oplevelser og dage i New Zealand. Tal med jeres rejserådgiver om alt det I gerne vil opleve og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Vær opmærksom på, at alle de udvalgte lodges har få værelser. Vi anbefaler derfor, at I bestiller rejsen i god tid!

Program

1-2
Afgang fra København

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.I flyver fra København til Singapore, hvor I lander på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til The Warehouse Singapore 5*, hvor I har én overnatning i et River View Room. Hotellet er designet i et gammelt pakhus fra 1895, og indretningen overrasker på alle måder ved at have et moderne og industrielt udtryk fyldt med historiske detaljer. Samtidig har hotellet en af Singapores hotteste chefkokke, som kan forkæle jer med gastronomi.

Dag 3-4
Udforsk Singapore og flyv til New Zealand

Den imponerende lobby i The Warehouse Hotel i Singapore - industriel arkitektur møder moderne designEfter en god nats søvn har I har tid til at opleve Singapore (afhængigt af jeres videre fly til New Zealand). The Warehouse Singapore ligger i området Robertson Quay på flodkanten. Herfra har I bl.a. et kvarter til fods til Chinatown, hvor I via hotellet gratis kan deltage i en guidet rundtur, der tager jer tæt på Chinatowns skjulte perler og lokalliv.

Garden by the Bay i SingaporeKurs mod Queenstown i New Zealand

Senere på dag 3 flyver I fra Singapore via Sydney til Queenstown på den newzealandske Sydø, hvor I lander på dag 4. Vel fremme henter I jeres lejebil og kører til Matakauri Lodge 5*, som ligger på kanten af Lake Wakatipu kun 10 minutters kørsel fra Queenstown.

Lufthavnen ligger kun 25 minutters kørsel fra lodgen.

Matakauri Lodge er den bedste lodge ved Lake Wakatipu, New ZealandMatakauri Lodge på kanten af Lake Wakatipu

På Matakauri Lodge kan I glæde jer til at starte ferien for alvor med storslået natur og masser af mulighed for forkælelse og afslapning. Overalt på lodgen har I udsigt ud over den fredfyldte Lake Wakatipu og omgivet af de majestætiske Remarkables bjerge. Lodgens værtspar tager varmt imod jer og sørger for, at I får en uforglemmelig oplevelse. Derudover er her en skøn lille spa med jacuzzi og lille infinity-pool samt udsøgt restaurant, hvis menukort ændres dagligt baseret på sæsonens råvarer.

Her bor I tre nætter i en Double suite inkl. morgenmad og lette snacks og drinks, som dagligt serveres inden aftenenes middag.

Dag 5
Queenstown på egen hånd

Morgenmad med udsigt til The Remarkables og Lake WakatipuI vågner op til en udsigt så smuk ud over Lake Wakatipu, at I mister pusten en smule. Hvor er det smukt. Heldigvis har I hele dagen på egen hånd til at slappe af, nyde livet i spaen eller tage på eventyr. Queenstown er New Zealands store legeplads og det fortryllende landskab inviterer til store naturoplevelser til vands, til lands og fra luften året rundt. Her er både svævebaner, smukke sejlture, mulighed for at rafte, springe bungy-jump, cykle, vandre og meget mere. Tag eksempelvis på en guidet tur i 4WD gennem naturscenerier, der har dannet kulisserne for film som Hobitten.

Dag 6
Flyv og sejl i det guddommelige Fiordland

I starter jeres udflugt med at flyve over bjerge og floder fra QueenstownI dag går turen til Milford Sound, også kaldet verdens 8. vidunder. Efter en god morgenmad kører I til Queenstown Lufthavn, hvor et lille fly med plads til otte passagerer holder klar til at tage jer med op over endeløse bjerge og snedækkede gletsjertoppe til ikoniske Milford Sound. Flyveturen varer cirka 35 minutter, så I har god tid til at tage billeder og suge hvert et øjeblik til jer. I skifter nu flyveren ud med en båd, der tager jer med ud på floden, som er et paradis med stejle bjerge, rindende vandfald, og tempereret regnskov. Måske et par sæler, pingviner eller delfiner hilser på undervejs?

Et cruise på Milford Sound er noget helt særligtSejl og nyd frokost

I nyder en dejlig frokost ude på floden og lader jer bagefter flyve retur til Queenstown. Ruten er naturligvis end anden, end den I kom fra, så I får oplevet endnu mere af landskabet på disse kanter.

Dag 7
Kør fra Queenstown til Wanaka

I kommer let til Mahu Whenua med bil 20 minutter fra Wanaka, New ZealandEfter morgenmaden pakker I bilen og sætter kurs mod Wanaka. Vi anbefaler, at I kører ad Crown Range Road de cirka 70 km. fra Queenstown til Wanaka. Køreturen tager omkring en time i bil, så tag jer endelig tid til at nyde de spektakulære udsigter undervejs og gør eksempelvis et kort stop i den lille guldgraverby Arrowtown med hyggelige huse og caféer. I fortsætter gennem Wanaka, hvor I får et glimt af Wanaka Lake og Mount Aspiring National Park. Et landskab, der følger jer de knap 20 minutter i bil fra Wanaka til Mahu Whenua Ridgeline Home 4+*.

100.000 tønder land venter for fødderne af Mahu Whenua Ridgeline HomesteadLandlig idyl på Mahu Whenua

Mahu Whenua er omgivet af 100.000 tønder uspoleret land med grønne marker, store bjerge, smukke dale og rindende floder. Lodgen har et landligt udtryk, der matcher de dramatiske omgivelser med rustikke naturmaterialer såsom bjælker i loftet og rå stensætningsmure. Her emmer af ro, og de fleste trækker helt automatisk vejret en kende dybere. Samtidig har Mahu Whenua New Zealands nok flotteste hestestalde med ridehus, som har frit kig til Mount Aspiring National Parks bjerge, der troner i det fjerne. Uanset om I er til heste eller ej, så und jer selv at opleve staldene.

Lodgen har sin egen kok, der sørger for, at I bliver forkælet fra morgen til aften. I har både morgenmad, frokost, aftensmad, afternoon tea og soft drinks inkluderet i jeres ophold, og før aftensmaden serveres der kanapeer med et glas vin.

Her skal I bo to nætter i en Kereru Suite.

 
Dag 8
Jetboat og lille vandretur i Mount Aspiring National Park

Landskabet i Mount Aspiring National Park, New ZealandDet er uundgåeligt at rejse til New Zealand på disse kanter uden at opleve Mount Aspring National Park! I bliver hentet på Mahu Whenua eller kører selv til det aftalte mødested i Wanaka (tal med jeres rejserådgiver om, hvad der passer jer bedst).

Her går I om bord i en jetboat, som sejler jer afsted på Matukiti-floden omgivet af høje bjerge med gletsjere og rindende vandfald, der strømmer ned i floden. I lægger til på skøn uberørt englignende grønplet med udsigt til gletsjerflod og bjerge, og vandrer med jeres guide ind i, hvad de første immigranter så som bøgeskov. I vil få god introduktion til new zealandsk flora og fauna. Retur med jetboat.

Fantastisk udsigt i Mount Aspiring National ParkTid på egen hånd på Mahu Whenua

I har resten af dagen på egen hånd på Mahu Whenua. I kan tage på aktiviteter fra lodgen såsom vandreture, fisketure, rideture m.m. og lodgens værter hjælper gerne med at arrangere for jer.

Dag 9
Kør fra Wanaka til Lake Tekapo

Mt. Cook i New ZealandI pakker bilen og kører de cirka 200 km. fra Wanaka til Lake Tekapo. Turen tilbagelægges på 2,5 time ad det dramatiske Lindis Pass, der forbinder Central Otago med Mackenzie Basin. Slå eventuelt et smut ind om foden af New Zealands højeste bjerg Mt. Cook. Her finder I også et museum for den første bjergbestiger af Mt. Everest og naturligvis også Mt. Cook, Sir Edmond Hillerary, en af deres egne. 

Eksempel på suite, Ranginui Bed & BreakfastRanginui Bed & Breakfast

Lake Tekapo er hjem for de kønneste naturomgivelser, og I skal bo på Ranginui Bed & Breakfast 4* ved gletsjersøen af samme navn med udsigt til Southern Alps. Lodgen har kun tre værelser og værtsparret sørger for, at I føler jer hjemme som gæster hos gode venner. 

I skal bo i en Double Suite, der er indrettet i en moderne, nordisk stil med udsigt til søen og bjergene, der især i stjernehimlens skær er uforglemmelig! 

Morgenmad er inkluderet.

Dag 10
Kør fra Lake Tekapo til Pigeon Bay

Nyd udsigten direkte fra stuen i Annandale SeaScape-villaenBedst som det tænkes umuligt, at noget kan toppe de forrige dages oplevelser, kan I godt begynde at glæde jer. Turen går nu 280 km. fra Lake Tekapo til Pigeon Bay mellem Akaroa og Christchurch, hvor I skal bo to nætter på Annandale SeaScape 4+* i en 176 m2 stor, privat villa omsluttet af 7250 tønder land på kanten af Whitehead Bay. Her er ikke en nabo i miles omkreds. Bare jer, den luksuriøse villa og den smukke, smukke udsigt ud over bugten, hvor et par sæler og delfiner i ny og næ kigger forbi. Er I klar til at lukke verden ude for en stund?

Annandale SeaScape er en usleben diamant ved Whitehead Bay, New Zealand

Inklusiv morgenmad og gourmet

I har morgenmad og tre retters gourmetmenu inkluderet i jeres ophold, som tilberedes af lodgens kok og leveres direkte til jeres villa, hvor I selv anretter middagen. Et koncept de kalder for ”We create, you serve”.

Dag 11
Tosomhed i Annandale SeaScape

Glæd jer til at opleve det smukke landskab ved Pigeon Bay og Annandale Homestead, New ZealandI dag er tiden helt jeres egen. Med en villa så fantastisk kan det være lokkende blot at blive her og nyde tosomheden.

Vi anbefaler dog, at I også får et glimt af naturen omkring jer eksempelvis på cykel eller på en skøn vandretur. I kan låne cykler på Annandale Homestead og aftaler blot med lodgens værtspar, hvis I har nogen ønsker til oplevelser i dag.

Dag 12
Flyv fra Sydøen til Nordøen

New Napier Arch - art deco bygning i Napier, New ZealandEfter oplevelsesrige dage på New Zealands Sydø sætter I nu kurs mod Nordøen. I kører 75 km. fra Annandale til Christchurch på cirka 1,5 time, hvor I afleverer bilen og flyver til Napier.

Velkommen til The Farm at Cape Kidnappers ved Hawke's BayKør fra Napier til Hawke’s Bay

Vel fremme i Napier på New Zealands Nordø henter I en ny lejebil og kører til The Farm at Cape Kidnappers 5* ved Hawke's Bay. Lodgen har vundet flere priser, og I kan glæde jer til at opleve femstjernet luksus serveret på en afslappet og personlig måde. Tusindvis af tønder land spreder sig for fødderne af jer på Cape Kidnappers, og I kan nyde en fortryllende udsigt ud over Det Sydlige Stillehav, der slår meterhøje bølger mod klipperne ved kysten. Her er skove og grønne marker, og golfentusiaster kan slå deres folder på en af verdens bedste golfbaner. 

Fantastisk udsigt og gourmet

I skal bo tre nætter i et Double Room med egen balkon og udsigt til det fantastiske landskab (inkl. morgenmad og gourmetmiddag). Råvarerne dyrkes på farmen og hentes lokalt i regionen, og kokken fremtryller nye kulinariske oplevelser til jer hver dag. Selve området Hawke’s Bay kaldes også for New Zealands frugt og grønt have.

Dag 13
Hele dagen er jeres

Sulekoloni på Cape Kidnappers i Hawkes Bay, New ZealandI har hele dagen på egen hånd og kan eksempelvis nyde ferielivet med lidt forkælelse i lodgens spa eller tage på en guidet vandre-, cykel-, ride- eller fisketur. I kan også sejle kajak, spille en runde golf eller møde ’andre lokale’, nemlig sulerne, der holder til her.  Lodgens værtspar hjælper gerne jer med at arrangere dagen, helt som I ønsker den.

Dag 14
På cykel mellem vinrankerne i Hawke's Bay

To på cykel ved Tuki tuki-floden, Hawke's BayHawke’s Bay er ikke bare idyllisk, smuk natur, men også et af New Zealands bedste og ældste vindistrikter. Vingårdene er mange, og området er især kendt for at producere fremragende vine såsom Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonney. 

På cykelturen i Hawke's Bay har I mulighed for masser af vinsmagninger på gårdene

I dag skal I nyde en skøn cykeltur, hvor I både oplever en masse af naturen og har mulighed for at smage en masse vin, ost og god mad undervejs (vinsmagning og mad er ikke inkluderet).

Spænd hjelmen, hop på cyklen og glæd jer til en oplevelsesrig dag med sol i ansigtet! Jeres guide kender ruten, så bare følg med.

Dag 15
Kør fra Hawke’s Bay til Rotorua

Lake Tarawera og Mount Tarawera i det fjerne på New Zealands NordøEfter et par dejlige dage med landlig idyl og cykelmotion er det igen tid til at pakke bilen. Fra Hawke's Bay kører I i dag 220 km. til Solitaire Lodge, der ligger 40 minutter fra Rotorua. Køreturen tager cirka tre timer og byder på et varieret landskab med rå bjerge, grønne dale og åbne marker.

Executive suite på Solitaire Lodge, New ZealandBo på kanten af Tarawera-søen

Solitaire Lodge 4* er indhyllet af bregneskov på kanten den billedskønne Tarawera-sø med den uddøde Vulkan Mount Tarawera vogtende i det fjerne. Lyt til fuglenes kvidren og lad jer forelske i den lille, charmerende lodge, der med et simpelt og rustikt design lader sine omgivelser komme til deres fulde ret.

Her har I to nætter i en Executive Double Suite inklusiv morgenmad, aftensmad, kanapéer og vin hver eftermiddag samt fri minibar.

Dag 16
Rotorua på egen hånd

Der er masser af aktivitetsmuligheder fra Solitaire LodgeI vågner op til den smukke solopgang, mens tågen danser på søens blanke overflade. Hvad skal I lave på jeres sidste hele rejsedag i New Zealand? Tiden er helt jeres egen og oplevelsesmulighederne er mange. 

Lån eksempelvis lodgens jolle eller kajakker og sejl afsted på søen med en picnickurv. Eller lad værterne sejle jer ud til Taraweras varme kilde, der er som en naturlig oase omgivet af bregneskov, hvor I kan bade (husk badetøj). Vil I have større oplevelser, kan I tage på en guidet tur til Mount Tarawera i firehjulstrækker, til fods eller måske endda fra luften med vandfly?  Eller cruise fra havnen i Whakatane (1,5 times kørsel fra Solitaire Lodge) til White Island, der er New Zealands mest aktive vulkan. Rotorua byder på masser af Maori-kultur, varme spabade, termiske undergrunde, farverige søer og mineralske terrasser, alt sammen inden for kort køreafstand.

Dag 17-18
Farvel til New Zealand

Mystik og udsigt over Lake Tarawera. Solitaire Lodge.Jeres rundrejse i New Zealand er ved at være ved vejs ende. Rejsen har uden sidestykke været helt fantastisk og bagagen er fyldt med minder om alt det, I har oplevet. 

I kører til Rotorua, hvor I afleverer bilen og stiger på et fly, der bringer jer mod København via Auckland og Singapore. I ankommer i København på dag 18.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Unikke lodges og store naturoplevelser i New Zealand
RejseperiodeDobbelt
28.04.21 - 30.04.21125.000-127.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Ikke nævnte måltider
  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Det er muligt at gøre stop i både Singapore og Sydney på udrejsen, eller fx kun stop i Sydney.