• Det er en unik oplevelse at komme tæt på et vandfald i Milford Sound
 • På vandretur i Routeburn Track i Milford Sound, New Zealand
 • Oplev den fantastiske natur i Milford Sound, New Zealand
 • Kom tæt på dyrene under turen i Milford Sound, Fiordland, New Zealand

Bedste cruise på Milford Sound, New Zealand

Sejltur og vandreture med de bedste guides i en lille gruppe

Sejltur på Milford Sound, New Zealand
Læs mere

Tag på det bedste cruise på Milford Sound på Sydøen i New Zealand. Kom tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding på en sejltur. Nyd en smuk vandretur med de bedste guider i Fiordland og slip for at køre selv fra Te Anau.

Oplev den fantastiske natur i Milford Sound, New ZealandPå denne udflugt til Milford Sound i Fiordland på Sydøen i New Zealand kommer I til en af de største ikoner for rejser til New Zealand – det guddommeligt smukke Fiordland med fjordene Milford Sound og Doubtful Sound. For mange er det højdepunktet på en New Zealand rejse. 

Kom tæt på dyrene under turen i Milford Sound, Fiordland, New Zealanddet bedste cruise på Milford Sound, New Zealand

I kan i princippet selv køre til Milford Sound, men det sidste stykke fra Te Anau vil I kun have øjnene på den snoede vej i stedet for at nyde den betagende natur. Derfor anbefaler Nyhavn Rejser denne udflugt, hvor I slutter jer til en mindre gruppe på maks. 11 personer i Te Anau og bare nyder den fantastiske natur i Fiordland herfra. 

I vil opleve de bedste guider, og allerede på vej til jeres cruise på Milford Sound stopper I for at gå lidt i naturen og nyde stemningen. Guiden fortæller om flora og fauna, I sikkert ville have overset på egen hånd. 

Kom tæt på vandfald på et cruise i Milford Sound, New ZealandTættere på vandfald og længere ud i Milford Sound

New Zealands dybe fjorde er et paradis med stejle bjerge, høje vandfald og tempereret regnskov. Baggrunden for den frodige natur er naturligvis en pæn mængde regn hvert år. Faktisk omkring 800 mm om året, så hav varmt tøj med til en byge. 

I sejler tættere på de kæmpe vandfald end mange andre – uden at komme for tæt, selvfølgelig. Og I sejler helt ud til mundingen af Milford Sound ved Det Tasmanske Hav. På jeres sejltur kan I være heldige at se sæler, pingviner og delfiner. 

På vandretur i Routeburn Track i Milford Sound, New ZealandVandretur på Routeburn Track 

Efter sejlturen kan I vælge mellem flere kortere guidede vandreture. Jeres guider har særlige tilladelser i nationalparken, så I kan komme til de smukkeste steder også væk fra den slagne vej. 

I kan også gå på egen hånd ca. to en halv time på Routeburn Track, der nok er en af de smukkeste vandreture i området, til udkigspunkter med panoramaudsigt over Fiordland Mountains. Jeres guide venter med varm kaffe og te tilbage ved start. Sidst på dagen bliver I kørt tilbage til Te Anau.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.