XL New Zealand Gisborne Matawhero Gisborne Matawhero Vineyard Accommodation
Gisborne, New Zealand

Matawhero Gisborne

Lokal charme og skønne bungalows midt i vinrankerne

Vinsmagninger og frokost jeres egen terrasse med udsigt til vinrankerne. Fire skønne bungalows. Smukke haver. Og få minutters kørsel til kysten og hyggelige Gisborne, der byder på ægte maori-kultur, gode restauranter, fredfyldte surferstrande og lokal stemning, når det er allerbedst. Velkommen til Matawhero Gisborne. Adults Only.

Det kan I se frem til

Skønne bungalows med terrasser og udsigt til vinmarker

Vingårde, surfere og maori-kultur på Nordøens østkyst

Gisborne er ikke bare det første sted i verden, hvor solen står op. Det er også New Zealand fra sin mest autentiske side – væk fra de slagne veje og fyldt med alt den lokale og skæve charme, vi elsker så højt ved landet. 10 minutters kørsel fra byen og tæt på Waipaoa-floden, finder I den lille vingård Matawhero Gisborne, der har gjort plads til fire smukke bungalows med terrasser, omgivet af smukke haver og nogle af de vinranker, der bliver til Matawheros prisbelønnede vine, der spænder fra Chardonnay og Chenin Blanc til Pinot Gris, Sauvignon Blanc og Merlot.

Hvis I spørger os, er det her den perfekte base for at opleve Gisborne og denne del af Nordøens østkyst, der bl.a. byder på skønne vandreture, cykelture, surfing og rev-safaris med pilrokker – og så er området selvfølgelig kendt for sine vingårde.

I Gisborne finder I også Gisborne Wine Centre, hvor I kan købe vine fra hele området, ligesom der om lørdagen er en god Farmers Market ved byens Old Army Car Park. Gisborne er også kendt for sin Dome Cinema, ligesom byen har flere gode museer og er et rigtig godt sted at komme tættere på Maori-kulturen; Vi anbefaler bl.a. en tur Tairāwhiti Museum og en gåtur langt den såkaldteTupapa Heritage Trail.

Frokost og vinsmagning i Cellar Door – eller på egen terrasse

Matawhero Gisborne har ikke en egentlig restaurant, men hotellets stemningsfulde Cellar Door byder på skønne vinsmagninger ledsaget af en god frokostplatte fra kl. 12 til 16. I kan få jeres vinsmagning og frokost leveret til jeres private terrasse, hvor I kan nyde det hele med udsigt over vinrankerne.

Morgenmad serveres bringes også til døren og består typisk af yogurt, hjemmelavede musli, sæsonens lokale frugt og kaffe/te.

Om aftenen kan I vælge mellem flere gode restauranter i Gisborne og omegn – hør mere om mulighederne hos jeres rejserådgiver.

Vælg mellem 4 skønne bungalows

I kan vælge mellem fire bungalows: Noir Luxury Cabin, Blush Luxury Cabin, Blanc Luxury Cabin og Harvest Luxury Cabin – alle har tekøkken, tv, Wi-Fi, privat terrasse og et stilfuldt badeværelse. Og så venter der naturligvis en flaske vin på værelset ved ankomst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.