Xl New Zealand Auckland Grand Mercure Custom Lane Cafe
Auckland, New Zealand

Mövenpick Auckland

Godt hotel på dørtærsklen til restauranter og shopping

Mövenpick Auckland ligger centralt i Auckland, et stenkast fra havnen med masser af oplevelsesmuligheder, shopping og caféer lige udenfor døren. Nyd god service, god mad og moderne værelser og udforsk byen.

Fin stil og beliggenhed

Mövenpick Auckland er indrettet med fine rolige og afstemte naturfarver, der afspejler New Zealands mange smukke og forskelligartede landskaber. I bor kun få skridt fra havnefronten og Britomart, der gemmer på alskens gode restauranter, hippe caféer og designerbutikker. Vil I udforske det grønne New Zealand fra Auckland, kan I tage på eftermiddagstur til Waitakere Ranges National Park.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant med millionudsigt

På restaurant Vue serveres retter fra forskellige verdenskøkkener. Restauranten ligger på øverste etage med en af byens bedste udsigter. Se solen stå op over havnefronten og Queen Street, mens I lader op til dagens oplevelser. Slut dagen på Vue Restauranten med tre-retters middag i solnedgangens smukke bløde lys, før udsigten forandres til stjerner og glimtende bylys. Menukortet er inspireret af byens vandbeliggenhed med fisk og skaldyr.

Drinks eller Donuts?

På hotellets øverste etage finder I desuden Attica Bar, der står for en god espresso om morgenen og flotte drinks senere på dagen. Husk også at besøge hotellets café Custom Lane, der især er kendt for sine signatur-donuts, som ikke bare lokker hotellets gæster, men de lokale til.

207 moderne værelser

Værelserne på Mövenpick Auckland er rummelige og moderne med masser af lys og udsigten enten til havnen og havet eller mod byen. Komforten er i top og faciliteterne inkluderer blandt andet Wi-Fi, TV, aircondition, te- og kaffefaciliteter samt minibar.

Rejser I som familie, anbefaler vi hotellets superior-værelser med to queen-size senge og plads til to voksne og to børn.

Xl New Zealand Auckland Grand Mercure Vue Restaurant Sea View Daylight
Xl New Zealand Auckland Grand Mercure Executive Suite Bedroom Detail
Xl New Zealand Auckland Grand Mercure Lobby
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.