XL New Zealand Nelson Pihopa Retreat
Nelson, New Zealand

Pihopa Retreat

Skønne suiter i Nelsons historiske bispesæde

Et idyllisk tilflugtssted som ingen andre. Seks rummelige suiter med fælles pool gemmer sig i denne smukt anlagte private park, der i et århundrede husede Nelsons bispedømme. Og så er der blot 5 km til Nelsons fine sandstrand og de mange oplevelser, der venter i bycentrum.

Det kan I se frem til

Historisk sted tæt på nationalparker

Stemningsfyldte suiter i historisk bispesæde

Forestil jer at bo midt i en privat park, der i mere end et århundrede husede bispesædet i den anglikanske kirke. Den fine victorianske kirke ligger her stadigvæk, men bliver nu kun brugt til boutique-hotellets events. Her venter jer et fredfyldt åndehul med velanlagte stier, blomsterbede og fredede træer. Pihopa Retreats seks suiter tilbyder raffinerede rammer at slappe af i, uanset om I går en tur i parken, svømmer i den opvarmede fælles pool, slapper af i jacuzzien eller læser en god bog på terrassen.

6 suiter med jacuzzi og pejs

Pihopa Retreats seks suiter er luksuriøst indrettede med et hyggeligt soveværelse, en rummelig opholdsstue med pejs, tekøkken med Nespressomaskine og udendørsterrasse. Badeværelserne er indrettede med spabruser og jacuzzi.

Udsøgt morgenmad i historisk bygning

Morgenmaden bliver tilberedt af en kok og serveret i hovedbygningen. Her serveres også kanapeer og cocktails, før I besøger en af Nelsons gode restauranter om aftenen. Det er muligt at afholde et privat dinner party i den smukke kirke eller i den elegante hovedbygning.

Kunst-og naturoplevelser står i kø

South Island ​​tilbyder så mange skønne oplevelser, at ferien kommer til at gå alt for hurtigt. Her bor I tæt på stranden og ikke mindre end tre nationalparker, heraf den storslåede Abel Tasman nationalpark. Så der er rig mulighed for at tage ud at vandre eller hygge med en kajak-, cykel- eller sejltur. Men I kan også udforske de lokale vingårde eller Nelsons berømte kultur-og kunstscene, der er altid en event eller festival i gang.

New Zealands smukkeste strande

Nelson ligger ved Tasman Bay, der er kendt for at besidde nogle af New Zealands flotteste strande. Tahunanui Beach ligger tæt ved bycentrum blot 5 km fra Pihopa Retreat, og kører I en lille times tid nordpå, kommer I til Kaiteriteri Beach, der med dens smaragdgrønne hav indbyder til en forfriskende dukkert eller tur på paddleboardet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.