Xl New Zealand Wellington QT Lobby
Wellington, New Zealand

QT Wellington

Farverigt designhotel ved nationalmuseet Te Papa

QT Wellington er et hotel for sig. Alle rum er kunstnerisk indrettet og restaurantoplevelserne er ligeså vilde som designet. Hotellet ligger super centralt ved nationalmuseet Te Papa, og her er både plads til par og familier.

Museum eller hotel?

QT Wellington forener det bedste fra to verdener; et hotels komfort og et museums evne til at indfange jer i øjeblikke af lige beundring og forundring. Hotellet er overordnet holdt i mørke, dybe toner, men hvert rum er helt sit eget med farverig, excentrisk kunst og skæve detaljer. Her er en lysekrone ikke bare en lysekrone. En sofa er ikke bare en sofa. Og tapet er ikke bare tapet. Alt er gennemtænkt og går op i en højere enhed, der får gæsterne til at føle, at de er trådt indenfor i en anden verden.

Xl New Zealand Wellington Le Salon Private Dining
Xl New Zealand Wellington QT Executive Suite Bedroom
Xl New Zealand Wellington QT Hippopotamus Dining
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En verden af smagsoplevelser

Hotellets restaurant Hippopotamus byder på retter, der er ligeså kunstneriske og udsøgte som designoplevelsen. Menukortet er inspireret af det moderne franske og newzealandske køkken, og I kan fra tidlig morgen til sen aften dykke ned i en verden af alt fra comfort food til high tea og fine dining.

Besøg også restaurantens cocktailbar, hvor bartenderne står klar til at servere nye, hippe og klassiske cocktails.

Spice restaurantbesøg op

Vil I spice oplevelsen op, er QT Wellingtons restaurant Hot Sauce stedet. Menukortet hyller alt det bedste fra det asiatiske køkken, som I kan nyde med en god drink i atmosfærefulde omgivelser.

179 værelser og lejligheder

QT Wellington har både moderne værelser egnet til par og toværelses lejligheder med køkkenfaciliteter, som egner sig til familier og vennepar. De er alle indrettet med samme øje for design og detaljer som resten af hotellet og inviterer både til hyggestunder og en god nats søvn. De fleste har balkon, så I kan nyde den friske luft og udsigt til havnefronten eller det energiske byliv.

Hertil kommer moderne faciliteter såsom WiFi, Nespresso-maskine, Bose lydsystem m.m. Og mulighed for at benytte hotellets spa, pool og sauna.

 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.