Xl New Zealand Queenstown Park Hotel Boutique Hotel Exterior
Queenstown, New Zealand

Queenstown Park Boutique Hotel

Skønt boutiquehotel med god beliggenhed

Er I til hoteller med hjemlig atmosfære? God, personlig service? Og ligeså god beliggenhed med let adgang til oplevelser og restauranter? Så er Queenstown Park Boutique Hotel det rigtige for jer.

Tæt på alt i Queenstown

Queenstown Park Boutique Hotel ligger i et hjørne af Queenstown. Her er roligt, skønt og relativt grønt med udsigt til skovklædte bjerge på den ene side og byen på den anden. Kun fem minutter til fods bringer jer til marinaen ved Wakatipu-søen, hvor I kan nyde et stort udvalg af caféer og restauranter. Queenstown er som ét stort legeland for voksne med vandre-, cykel- og rideture gennem smuk natur. Trænger I til vand under fødderne og vind i håret, så sejl eksempelvis ud på floden med det gamle dampskib. Få nyt perspektiv på byen med en tur i Skyline-gondolerne eller tal med vores New Zealand-eksperter om at vælge de rigtige oplevelser.

God service og hyggekroge

Personalet byder jer varmt velkommen på Queenstown Park Boutique Hotel og sørger for, at I får et hyggeligt ophold. Med kun 22 værelser er stemningen intim og afslappet, og der er flere små hyggekroge rundt omkring på hotellet. Nyd eksempelvis en kop kaffe foran pejsen i lobbyen eller find en solstråle udenfor ved loungemøblerne.

Xl New Zealand Queenstown Park Hotel Boutique Hotel Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fra brunch til vin og kanapeer

Hotellet har ikke en decideret restaurant, men serverer god morgenmad og kan give jer frokost med til dagens oplevelser. Ingredienserne dyrkes og hentes lokalt, og det er da sjovt at tænke på, at maden bringer en historie med sig.

Efter en oplevelsesrig dag kan I vende tilbage til hotellet til et godt glas vin og kanapeer på husets regning, før I fortsætter til middag på en af byens restauranter.

22 Moderne værelser med udsigt

De 22 værelser ligger fordelt på to etager og varierer fra 32 m2 til 49 m2. Værelserne er elegante og lyst indrettede med moderne faciliteter. I får enten egen terrasse eller balkon med udsigt til gondol-svævebanen eller de majestætiske Remarkables-bjerge.

Bemærk: Værelserne i stueetagen kan være en smule mørkere – til gengæld er her mere stille, da værelserne ligger isoleret fra vejen bag hotellet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.