Xl New Zealand Abel Tasman National Park
Golden Bay, New Zealand

Ratanui Lodge

Introduktion

Moderne lodge i Golden Bay ved Abel Tasman National Park

Ti moderne værelser med veranda, god restaurant, saltvandspool, afslappet stemning og en perfekt beliggenhed ved Pohara-stranden og de bedste oplevelser i Golden Bay med Abel Tasman National Park blot 30 min. væk i bil. Velkommen til charmerende Ratanui Lodge.

Det kan I se frem til

Hyggelig lodge i naturskønne Golden Bay

10 moderne værelser med veranda

Ratanui Lodge gennemgik en større renovering i vinteren 2021 og har i dag 10 moderne og stilfulde værelser med udendørs siddepladser og en lang veranda, som løber langs alle værelser i bedste lodge-stil.  

Alle værelser har rummelige badeværelser med lokalt fremstillede sæber, ligesom I også finder bl.a. Smart TV, Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter, køleskab og badekåber. Hvert værelse har plads til 2 personer i en superking eller to enkeltsenge. Morgenmad og parkering er inkluderet i prisen. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Restaurant, saltvandspool og jacuzzi

Ratanui Lodge har en hyggelig bar og restaurant i lyse, naturtro toner, hvor I kan nyde morgenmad, cocktails og middag med klassiske og velanrettede indslag fra det internationale, engelske og lokale menukort. I lodgens have finder I også et hyggeligt poolområde med saltvandspool, jacuzzi, borde og parasoller.

Oplev Golden Bay og bo tæt på Abel Tasman National Park

Ratanui Lodge er en hyggelig og rolig lodge med blot ti værelser og en fremragende placering et stenkast fra den udmærkede Pohara-strand. Her bor I i kort køreafstand til mange af de bedste oplevelser i Golden Bay som bl.a. Te Waikoropupu Springs, Wainui Falls og verdensarvsområdet Farewell Spit, der er en af verdens længste sandtanger. Ratanui Lodge ligger på den nordlige side af Abel Tasman National Park med dens udsædvanligt smukke strand (som vist i fotocollagen), hvor I kan sejle i kajak og nyde parkens mange naturoplevelser. 

XL Abel Tasman National Park New Zealand View
XL Kayak Abel Tasman National Park Nature New Zealand
Xl New Zealand Abel Tasman National Park
Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.